НАЧАЛО Прессъобщения

Предпродажбата на ETFSwap (ETFS) нараства с 1,000%, докато Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) вървят към нови исторически върхове

08.06.2024 9:05 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предпродажбата на ETFSwap (ETFS) нараства с 1,000%, докато Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) вървят към нови исторически върхове

Предварителната продажба на ETFSwap (ETFS) скочи с 1,000%, докато познати криптовалути като Bitcoin (BTC) и Ethereum поддържат стабилна инерция.

Крипто пазарът стана свидетел на подновено вълнение, тъй като известните криптовалути като Bitcoin (BTC) и Ethereum са близо до нови исторически върхове. Положителните настроения на пазара оказаха голямо влияние и върху крипто проекти като ETFSwap (ETFS), задвижвайки текущата му предварителна продажба до нови върхове с 1,000% скок.

Предварителната продажба на ETFSwap (ETFS) скочи с 1,000%

ETFSwap (ETFS) надминава очакванията в текущата си публична продажба. В качеството си на децентрализирана борса (DEX) ETFSwap (ETFS) позволява на потребителите да разменят криптовалути за институционални ETF-и чрез силата на токенизацията.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Стартирането на спот Bitcoin ETF и спот Ethereum ETF засили интереса към токенизираните ETF, като ефективно тласна глобалните инвеститори към иновативни платформи като ETFSwap (ETFS). В резултат на това предварителната продажба на ETFswap стана свидетел на драматичен приток на капитали, подхранвайки 1,000% увеличение, тъй като търсенето на ETF от страна на инвеститорите нараства.

Уникалните възможности на ETFSwap са това, което го откроява сред криптовалутите като Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). Тази платформа предлага на инвеститорите достъп до институционални ETF-и, като ETF-и с ливъридж, ETF-и с фиксирана доходност, ETF-и със суровини и ETF-и със спот и фючърси върху криптовалути.

В допълнение към изключителните си ETF предложения, ETFSwap (ETFS) предоставя на потребителите множество усъвършенствани функции за търговия. Тази платформа е проектирана така, че да се фокусира върху потребителското изживяване. Следователно ETFSwap (ETFS) предлага на търговците достъпност 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, всеобхватни услуги за управление на ETF, ползи от управлението на риска и безпроблемни възможности за търговия и инвестиции.

ETFSwap (ETFS) също така използва блокчейн технологията, което позволява на потребителите да търгуват безпроблемно, като същевременно осигуряват прозрачност и анонимност. Нейните смарт договори са проверени от водещата одиторска фирма за киберсигурност и блокчейн CyberScope, за да се намалят потенциалните уязвимости и да се защитят потребителите от възможни киберзаплахи. За допълнителна сигурност ETFSwap (ETFS) е премахнала изискванията за преминаване през KYC на своята платформа, като ефективно защитава неприкосновеността на личния живот на потребителите и рационализира процесите на откриване на сметки.

Освен това тази платформа насърчава растежа на общността, като предоставя на потребителите възможности да печелят награди чрез стейкинг на нейния собствен токен, ETFS, или потенциално да увеличават печалбите си от търговия, като използват до 10Х ливъридж за всички сделки.

Очаква се бета платформата на ETFSwap да стартира скоро, а инвеститорите могат да подсигурят позицията си в екосистемата, като закупят токени ETFS в текущата й предварителна продажба. Цената на криптовалутата ETFS в момента е $0.01831, което позволява на инвеститорите да придобият колкото се може повече токени и потенциално да генерират значителна възвръщаемост, тъй като предварителната продажба нараства с 1,000%.

Цената на Bitcoin (BTC) надхвърли $71,000

Bitcoin (BTC) стана свидетел на увеличение от 2.9% около ранните часове на 5 юни, предизвиквайки скок на цената до $71,166. След повишението на цената криптовалутата претърпя лека корекция и сега се търгува на ниво от $69,500, според CoinMarketCap.

В последно време Bitcoin (BTC) се търгува около най-високата си стойност за всички времена, достигната през март, когато надхвърли $73,000, което се дължи на одобрението и стартирането на спот Bitcoin ETF през януари. През изминалата седмица Биткойн (BTC) също запази стабилна инерция, като нарасна с 2.5%.

Този безпрецедентен ценови скок се дължи на неотдавнашните притоци, привлечени от спот Bitcoin ETF. Тези ETF-и отбелязаха значителен приток от $886.6 милиона, начело с ETF Spot Bitcoin на Fidelity, който регистрира $378.7 милиона, надминавайки този на BlackRock от $274.4 милиона.

Анализатор прогнозира поскъпване на Ethereum до $10,000

Крипто анализатор, познат като „Jelle“ в X (бивш Twitter), прогнозира, че цената на Ethereum (ETH), втората по големина криптовалута след Bitcoin (BTC), ще нарасне до нови исторически върхове. Jelle смело подчерта бичите си прогнози за Ethereum, заявявайки, че криптовалутата ще поскъпне до $10,000 през този бичи цикъл.

Според анализатора в момента Ethereum си възвръща „най-ниските стойности на тригодишния диапазон на презапасяване“. Той предвижда „славна година“ за монетата, ако тя успее да пробие ключови нива на подкрепа.

Към момента на писане на статията цената на Етериум се търгува на ниво от $3,684 , което отразява спад от 3.5% през последните 24 часа и загуа от 2% през последната седмица, според CoinMarketCap.

Заключение

Одобрението на спот Bitcoin ETF и спот Ethereum ETF значително трансформира крипто пазара, подхранвайки ценовия скок при Bitcoin (BTC), като същевременно увеличи търсенето на инвеститорите за криптопроекти като ETFSwap (ETFS).

С ETFSwap (ETFS) инвеститорите могат да получат достъп до Bitcoin и Ethereum ETF, както и до други разнообразни диапазони от токенизирани институционални ETF-и. Втората фаза на предварителна продажба на тази платформа е в ход и инвеститорите могат да закупят токени ETFS на скромна цена, преди стойността на токена да се увеличи до $0.03846.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете сайта на предпродажбата на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.