НАЧАЛО Прессъобщения

Предпродажбата на DeeStream (DST) набира сила с потенциал: Притежателите на Ethereum (ETH) и Solana (SOL) обмислят да се включат

16.03.2024 15:25 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предпродажбата на DeeStream (DST) набира сила с потенциал: Притежателите на Ethereum (ETH) и Solana (SOL) обмислят да се включат

Тъй като голяма част от пазара преживява това, което се надяваме да бъде кратък спад, инвеститорите се борят за опции. Те търсят инвестиции, които могат да се изплатят сега и по-късно в бъдеще.

Ethereum (ETH) и Solana (SOL) винаги са били чудесни възможности за инвеститорите. Един нов проект обаче може да ги изпревари с допълнителните си възможности за печелене от платформата. Този проект е DeeStream (DST) и в тази статия може да потърсите отговорите на въпроса: Заслужава ли си този проект вниманието?

Тежък удар за Ethereum (ETH)

Сред криптовалутите Ethereum (ETH) изглежда бележи един от най-големите спадове. Много позиции и долари в притежавания Ethereum (ETH) бяха ликвидирани от началото на този спад. Към момента на писане на статията Ethereum (ETH) е загубил около 7% на месечната графика. Той вече е паднал със 7% под нивата отпреди една седмица. Към момента на пресата всяка единица е на стойност $3,660. И все пак, ако на някой токен може да се вярва, че ще се възстанови, то това е Ethereum (ETH), който беше в доста добра форма преди този спад.

Solana (SOL) не се поддава на прогнозите

Тъй като цените на криптовалутите се сриват на целия пазар, Solana (SOL) изглежда предимно незасегната. Тя все още е на зелено и може да продължи по този начин за известно време. Устойчивостта на Solana (SOL) се дължи на много фактори, включително на огромното нарастване на обема на транзакциите и цялостната активност във веригата.

Към момента на изготвяне на статията Solana (SOL) се продава на цена от $191 за единица. Тя остава с 30% в положителна посока в сравнение с цената отпреди 7 дни. Има обаче признаци, че Solana (SOL) може да се поддаде на натиска и скоро да започне да поевтинява.

Предимствата на DeeStream (DST) изпъкват в спада на криптовалутите

Проектът за децентрализиран стрийминг, DeeStream (DST), се превръща в новина по много причини. Сега неговата привлекателност се увеличава, тъй като инвеститорите обмислят своите възможности в условията на пазарен срив. Проектите, които биха могли да донесат добри резултати, независимо от състоянието на пазара, предизвикват възхищение и DeeStream (DST) изглежда е един от тях.

Това е peer-to-peer платформа за стрийминг с максимална поверителност за потребителите, най-ниските такси на пазара и незабавни транзакции. DeeStream (DST) е Web3 проект, който се гмурка в индустрия на стойност 4160 милиарда с такива като YouTube и Twitch. Той също така предлага най-голяма възвръщаемост на стриймърите за техния принос и по-малко ограничения на съдържанието.

Присъединяването към DeeStream (DST) като всеки токен струва само $0.055 в настоящия етап на предварителна продажба. Инвеститорите, които се включат, могат да спечелят много и да се присъединят към общността от над 2,500 ранни инвеститори. DeeStream (DST) вече има повече от 14,500 регистрирани потребители и не изглежда да забавя темпото си на развитие.

DeeStream (DST) има план за споделяне на приходите в съотношение 50-50 за инвеститорите, които са закупили токени по време на предварителната продажба. Това означава, че дори пазарът да спада, инвеститорите винаги могат да получават пасивни приходи от платформата. В дългосрочен план това може да е огромно предимство, особено ако DeeStream (DST) продължи да набира все повече потребители.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто пейзажът след халвинга на Биткойн: Защо тези меме монети може да са по-добри от Етериум?

След дългоочакваното халвинг събитие на Биткойн пазарът на криптовалути стана свидетел на неочакван феномен.

24.04.2024 10:31 6 мин. четене

Може ли Raboo да бъде следващият Pepe или Dogecoin? Умните инвеститори залагат на предпродажбата на RABT за 100Х печалба

Движенията на цената на Dogecoin често представят по-широка картина на настроенията около сектора на меме монетите, като се има предвид статутът на Dogecoin като най-голямата меме монета по пазарна капитализация.

24.04.2024 10:02 3 мин. четене

Алткойни под $1 с потенциал за 100Х растеж

При търсенето на обещаващи евтини криптовалути Cardano (ADA), Rollblock (RBLK) и Tron (TRX) се открояват като първенци.

24.04.2024 9:55 4 мин. четене

Може ли XRP да се завърне? Algotech (ALGT) и Near Protocol стават фаворити след ралито

Ветровете на промяната духат през пазара на криптовалути. Установените играчи, които някога са били смятани за недосегаеми, се сблъскват с нови предизвикателства, докато иновативни проекти излизат в светлината на прожекторите.

24.04.2024 9:14 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.