НАЧАЛО Прессъобщения

Предпродажбата на Algotech събра $3.8 милиона и потенциалът за растеж от 1,200% засенчват възстановяването на Solana и Dogecoin

16.04.2024 10:53 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предпродажбата на Algotech събра $3.8 милиона и потенциалът за растеж от 1,200% засенчват възстановяването на Solana и Dogecoin

На волатилния пазар на криптовалути възходът и падението на оценките на алткойните често отразяват по-широките пазарни настроения и специфичните технологични постижения. Solana (SOL) и Dogecoin (DOGE), два познати алткойна в пространството, наскоро претърпяха значителен спад на цените - съответно 20% и 21% през последната седмица.

Въпреки тези неуспехи, един нов претендент, Algotech (ALGT), привлича внимание с впечатляващите си $3.8 милиона, събрани в предварителната продажба, и обещаващия потенциал за растеж от 1,200%, което е сигнал за възможно трансформиращо присъствие в сектора на търговията с криптовалути.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Dogecoin (DOGE) губи лидерската позиция след силното рали на Algotech

Създаден като лека шега, олицетворяваща духа на интернет меметата, Dogecoin (DOGE) се утвърди като основен елемент в инвестиционните портфейли на много любители на криптовалутите.

DOGE, характеризиращ се с логото си на Шиба Ину, е създаден, за да бъде по-достъпна и удобна за ползване алтернатива на Биткойн. Въпреки хумористичния си произход, Dogecoin набра значителна популярност и лоялна общност, подкрепена от високопоставени одобрения и нарастващо приемане сред търговците.

В резултат на неотдавнашните пазарни дейности цената на Dogecoin спадна до $0.15, което представлява рязък спад от 21% в рамките на една седмица. Този спад отразява по-широките пазарни тенденции, но удря по-силно поради широката популярност на Dogecoin и сравнително нестабилния му характер. С пазарна капитализация, която понастоящем възлиза на $22.7 милиард, графикът за възстановяване на Dogecoin остава несигурен, тъй като инвеститорите и ентусиастите гледат към стабилизирането на пазара и потенциалните положителни катализатори, които могат отново да събудят интереса към любимата мемори монета.

Algotech превзема водещите алткойни – изпреварва гиганти като Solana (SOL)

Solana (SOL ) се откроява на алткойн пазара със своя високопроизводителен блокчейн, предназначен за хостинг на децентрализирани, мащабируеми приложения. Известна с невероятно бързото си време за обработка и по-ниските разходи за транзакции, SOL има за цел да реши значителните проблеми с пропускателната способност, които тормозят други криптовалути.

Като все по-предпочитана платформа сред разработчиците, Солана поддържа редица иновативни проекти – от децентрализирани финанси (DeFi) до нефундабилни токени (NFT), което допринася за бързото ѝ издигане в криптоекосистемата.

Последната седмица обаче не беше благосклонна към Solana, като цената ѝ се понижи до $138 към 16 април, отбелязвайки спад от 21.5%. Този спад отразява по-широката меча тенденция на пазара, изострена от опасенията за стабилността на мрежата в миналото. Въпреки това инфраструктурата на Solana и силните ѝ последователи означават, че тя запазва значителна пазарна капитализация от $61.5 милиарда, което предполага, че доверието в дългосрочния ѝ потенциал остава високо.

Algotech (ALGT): Нова платформа за търговия с DeFi, базирана на изкуствен интелект, с над 10 000 уникални притежатели

Докато Solana и Dogecoin преминават през фазите на възстановяване, една нова технологична платформа, Algotech (ALGT), е готова да предефинира пазарните очаквания. С вече продадени 95 милиона токена ALGT и планирано увеличение на цената за следващия кръг, Algotech (ALGT) стои на прага на голям пазарен пробив.

Algotech (ALGT) се отличи от традиционните платформи, като набра $3.8 милиона в предварителната си продажба, която привлече над 10,000 уникални притежатели и разпродаде втория етап на предварителната си продажба за рекордно кратко време.

Algotech бележи успех: Долара в рамките на един ден

Платформата на Algotech се захранва от усъвършенствани AI алгоритми, обучени на графични процесори H100, които анализират над 1,000 уникални точки от данни, за да предскажат и да се възползват от възможностите за пробив. Това позволява на трейдърите да изпълняват високопрецизни сделки с невиждана досега скорост и ефективност.

Чрез интегриране на функции като базирани на AI трайлинг стопове и възможности за арбитраж с голям обем, Algotech (ALGT) не само повишава рентабилността, но и значително намалява рисковете, свързани с пазарната волатилност.

Тъй като притежателите на ALGT токена се ползват с предимства като дял от таксите за търговия на платформата и права за управление, Algotech (ALGT) не е просто платформа за търговия – тя е разрастваща се екосистема, готова за потенциален 1,200% ръст на стойността, задаваща нов стандарт в технологията за крипто търговия.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.