НАЧАЛО Прессъобщения

Предпродажбата на Algotech надхвърли $4.1 милиона, докато Solana и NEAR Protocol продължават напред

30.04.2024 9:01 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предпродажбата на Algotech надхвърли $4.1 милиона, докато Solana и NEAR Protocol продължават напред

Забравете за традиционните графики за търговия и техническия анализ! Algotech, революционен проект с платформа за AI търговия, има за цел да подобри сектора.

Предварителната продажба на проекта е в разгара си, като надхвърли огромната граница от $4.1 милиона, а само за един ден бяха събрани над $100,000.

Освен това в по-широкия блокчейн пейзаж кипи активност, а утвърдени играчи като Solana и Near Protocol правят своите собствени стъпки.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Това стечение на събитията поражда въпроса: как Algotech се вписва в голямата схема на постоянно развиващата се блокчейн екосистема? Нека се потопим в подробностите!

Solana: поглед към утвърдения играч

Solana е утвърден блокчейн проект, известен със своите светкавични скорости на транзакциите и впечатляваща мащабируемост. Този утвърден играч изигра решаваща роля за стимулиране на приемането на блокчейн технологията, като предложи на разработчиците стабилна платформа за изграждане на децентрализирани приложения.

Интересът на институциите към Solana (SOL) рязко нараства, воден от стабилната ѝ инфраструктура и разрастващата се екосистема. Според Coinspeaker търсенето на Solana сред институционалните инвеститори се е засилило, като само през последното тримесечие обемите на търговия са нараснали с над 900%. Този скок отразява по-широката тенденция на приток на институционален капитал в крипто пространството, а Solana се очертава като предпочитан актив поради високата си пропускателна способност и ниските транзакционни разходи.

Въпреки че в момента SOL се търгува на цена $134, като през предходните седем дни преживява спад от 13%, със своята иновативна технология и бързо разширяващите се DeFi проекти Solana продължава да привлича инвеститори, търсещи експозиция към процъфтяващия блокчейн пейзаж.

Near Protocol: Нововъзникващ претендент в блокчейн надпреварата

Near Protocol е изгряваща звезда в блокчейн пространството, която предизвиква утвърдените играчи с фокуса си върху потребителското изживяване и мащабируемостта. Тази иновативна платформа има за цел да предостави на разработчиците удобна за ползване среда за изграждане на децентрализирани приложения.

Понастоящем NEAR се търгува на цена от $6.78, което отразява негативна тенденция. През последните 24 часа токенът е загубил с 2.5%, а през последната седмица – със значителните 3%. Анализаторите отдават този бичи импулс на неотдавнашната интеграция на NEAR с мрежата Octopus.

Обявена на 9 април, тази интеграция се счита за промяна на играта за NEAR. Като използва функциите за оперативна съвместимост на Octopus Network, NEAR придобива по-голяма функционалност и укрепва позицията си в по-широката блокчейн екосистема.

Интеграцията открива вълнуващи нови пътища за приемане на NEAR. Разработчиците и потребителите в различни dApps и платформи сега ще се нуждаят от NEAR токени, за да улеснят транзакциите и да участват в тази разширяваща се екосистема, което потенциално ще стимулира по-нататъшното търсене на токена.

Algotech: Захранване на бъдещето на търговията

Algotech е изгряваща звезда в крипто пространството, която предлага революционен обрат в търговията: платформа, задвижвана от изкуствен интелект, предназначена да овласти инвеститорите. Тази платформа използва най-съвременни алгоритми и машинно обучение, за да предостави на потребителите усъвършенствани инструменти за търговия. Algotech може да се похвали с функции като хеджиране, откриване на пробиви, обръщане на средната стойност и арбитраж с голям обем, което позволява на потребителите да се възползват от пазарните възможности с по-голяма прецизност и ефективност.

Предварителната продажба на Algotech се превърна в огромен успех, разбивайки очакванията и говорейки много за потенциала на проекта. Надминавайки зашеметяващата граница от $4.1 милиона, продавайки над 100,000 токена в доста кратки срокове, Algotech дори успя да постигне рекорден в един ден, в който продажбите надхвърлиха $100,000.

Това впечатляващо постижение разпали значителен глобален инвеститорски интерес, подчертавайки пазарно търсене на решения за търговия, управлявани от изкуствен интелект. С такава мощна демонстрация на доверие Algotech изглежда добре позиционирана да разруши традиционния търговски пейзаж и да постави началото на нова ера, задвижвана от изкуствен интелект.

Заключителни мисли

Рекордната предварителна продажба на Algotech и нейната иновативна платформа, задвижвана от изкуствен интелект, предлагат поглед към бъдещето на търговията с криптовалути. Тъй като Algotech се подготвя да пусне своята платформа, инвеститорите с нетърпение очакват въздействието, което тя ще окаже върху пазара. Междувременно утвърдени проекти като Solana и Near Protocol продължават да усъвършенстват своите технологии, затвърждавайки позициите си в екосистемата. Бъдещето на блокчейн индустрията е светло, а иновативни решения като Algotech се появяват заедно с утвърдени играчи, за да създадат стабилна и взаимосвързана екосистема.

За повече информация относно този проект:

Посетете предварителната продажба на Algotech

Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

30.05.2024 8:04 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.