НАЧАЛО Прессъобщения

Предпродажбата на Algotech надхвърли $3.1 милиона, тъй като етап 2 почти се разпродаде; Какво предстои за цената на Arbitrum и екосистемата на Avalanche през 2024 г.

28.03.2024 10:50 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предпродажбата на Algotech надхвърли $3.1 милиона, тъй като етап 2 почти се разпродаде; Какво предстои за цената на Arbitrum и екосистемата на Avalanche през 2024 г.

Светът на криптовалутите продължава да се променя бързо през 2024 г., като в рамките на различните платформи се наблюдават значими развития.

В тази статия ще може да разгледате последните развития в мрежата на Arbitrum, движението на цената на Avalanche и успешната предварителна продажба на нововъзникващата платформа Algotech.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Отключване на Arbitrum (ARB) токени предизвиква раздвижване на пазара и бяс на китовете

Arbitrum (ARB) е решение за мащабиране на втори слой, задвижвано от Ethereum. Монетата наскоро премина през значимо отключване на токени. Това отключване на токени представляваше отключване на 1.1 милиарда ARB токена на цена от близо $2 милиарда.

Цената на ARB се понижи след отблокирането

В деня, в който се случи отблокирането на токените, се наблюдаваше спад на цената от около $1.84 до $1.68 към 28 март, като обемът на търговията за 24 часа възлиза на $508 милиона. Тъй като монетата допълнително подобрява мащабируемостта на Ethereum, пазарът очакваше повече развития и тяхното въздействие върху ценовата траектория на Arbitrum.

Бичи настроения и ръст на рентабилността около AVAX

В сферата на екосистемата Avalanche монетата отбеляза забележителни промени в цената си, като AVAX се търгуваше на цена над $56. Тъй като над 75% от инвеститорите в AVAX вече са на печалби, достигайки 5.72 милиона адреса, историческото представяне на монетата се фокусира върху потенциала ѝ за по-нататъшен растеж.

Нивото на съпротива на AVAX се намира на $60.30. Траекторията на стойността ѝ остава фокусна точка за трейдърите и инвеститорите, които очакват потенциална печалба от около $76, ако тя надхвърли тази съпротива. Въпреки това настроенията на инвеститорите и пазарната динамика ще играят ключова роля при вземането на решение за бъдещите ценови промени на AVAX.

Бъдещи прогнози в екосистемата на Avalanche

Неотдавнашното представяне на AVAX сигнализира за устойчивост по време на пазарна волатилност. С 24-часов обем на търговия, надхвърлящ $850 милиона, търговската активност и ликвидността на монетата подчертават нейното значение в крипто индустрията. Освен това пазарната капитализация на AVAX от над $15 милиарда я прави жизненоважен играч в екосистемата на Avalanche.

Тъй като крипто светът се развива, прогнозата за цената на AVAX зависи от няколко фактора, като например по-широките пазарни тенденции и развитието на мрежата. Макар че миналото представяне на монетата може да даде представа, бъдещите ценови промени остават спекулативни, като се акцентира върху значението на задълбочения анализ и управлението на риска за инвеститорите.

Algotech надхвърли $3.1 милион в предварителната продажба, анализаторите предвиждат по-нататъшен ръст

Algotech (ALGT), нововъзникващата платформа за алгоритмична търговия, впечатли трейдърите, като надхвърли очакванията в предварителната си продажба. Проектът набра над $3.1 милиона и постигна повече от 8,500 уникални притежатели.

Вълнуващата новина за раздаването на Algotech разпространи вълнуващата новина за отбелязване на забележителния успех на предварителната продажба на проекта чрез раздаване на подаръци за своите трейдъри и инвеститори. Участниците в раздаването получават шанс да спечелят дял от $250,000 под формата на ALGT токени .

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.