НАЧАЛО Прессъобщения

Предпродажбата на Algotech (ALGT) раздвижва DeFi сектора: Avalanche (AVAX) с добри резултати, Polygon (MATIC) zkEVM се подготвя за ъпгрейда на Ethereum, Dencun

05.03.2024 11:14 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предпродажбата на Algotech (ALGT) раздвижва DeFi сектора: Avalanche (AVAX) с добри резултати, Polygon (MATIC) zkEVM се подготвя за ъпгрейда на Ethereum, Dencun

Avalanche (AVAX) се изстрелва, Polygon (MATIC) се подготвя за ъпгрейд, предварителната продажба на Algotech (ALGT) с прогнозиран скок от 275%!


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Avalanche (AVAX) се покачва с 20% за месец, анализаторите са бичи настроени

Анализаторите от InvestorsObserver са положително настроени за бъдещето на Avalanche (AVAX), като му дават висока оценка от 87 точки. Тази оценка отразява поведението на Avalanche (AVAX) във времето. В момента Avalanche (AVAX) се търгува на цена от $42. Напоследък Avalanche (AVAX) се развива добре. През последните 24 часа Avalanche (AVAX) поскъпна с почти 10%, а през последната седмица – с над 16%. Освен това сега много повече хора търгуват с Avalanche (AVAX), като търговията се е увеличила с над 115%.

Като цяло Avalanche (AVAX) се справя по-добре от очакваното напоследък. Не можем да бъдем сигурни за бъдещето, но в момента нещата изглеждат добре за Avalanche (AVAX).

Потребителите на Polygon (MATIC) спестяват много от разходите си

Предстоящият ъпгрейд на Ethereum, “Dencun”, които ще бъде официално пуснат в средата на март включва функция, наречена “прото-данкшардинг”, която позволява обработката на повече данни, без да забавя работата. Това е особено вълнуващо за Polygon (MATIC). По-конкретно, очаква се zkEVM на Polygon (MATIC) да се възползва много.

В момента съхраняването на данни в Ethereum струва много, което може да забави решенията от втори слой като zkEVM. Очаква се Dencun да утрои количеството данни, които Ethereum може да съхранява, което ще направи работата на Polygon (MATIC) zkEVM много по-евтина.

Експертите смятат, че това може да означава, че таксите за газ за Polygon (MATIC) zkEVM могат да намалеят от 10 до 50 пъти. Въпреки че точните спестявания може да са различни, това е голям финансов тласък за Polygon (MATIC). В момента Polygon (MATIC) се търгува на цена от $1.12, което представлява ръст от 1% през последните 24 часа. С предстоящият ъпдейт, много хора са обнадеждени за бъдещето на Polygon (MATIC).

Не пропускайте: Предвижда се токените от предварителната продажба на Algotech (ALGT) да нараснат с 275%.

Повече от 420 милиона души по света вече проучват света на криптовалутите. Искате ли да се присъедините към тях, но се чувствате изгубени с безумните промени в криптосвета?

Algotech е децентрализирана платформа за алгоритмична търговия. Algotech (ALGT) се фокусира върху възходите и спадовете на пазара, като използва умни стратегии, за да ги превърне в печеливши възможности.
Освен това мислете за Algotech (ALGT) като за професионален водач във вашето крипто пътуване. Платформата следи пазара и коригира пътя ви, за да поддържа нещата гладки. Algotech (ALGT) е проектирала своята най-съвременна технология като ваш здрав кораб, способен да плава дори в най-бурните морета.

Но пътуването не спира дотук! Ако решите да си присъедините и станете ранен инвеститор ще получите специални предимства от предварителната продажба, включително ценно крипто образование и пълен комплект за крипто финансиране, който да ви подготви за бъдещи инвестиции.

Освен това, като се включите в предварителната продажба сега, можете да си осигурите токени ALGT на преференциална цена от $0.06. Експертите предричат обещаващо бъдеще за Algotech (ALGT). Цената потенциално може да се повиши до $0.15, след като токенът бъде регистриран на големите борси – което означава потенциално увеличение от 275%.

Присъединете се към ранната продажба на Algotech (ALGT) сега и започнете своето пътуване към увереното крипто инвестиране!

Научете повече за този проект:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

99Bitcoins стартира своята прeдварителна продажба, ще даде ли шанс за 10Х скок на инвеститорите?

Предстоящото намаляване на наградите от добив на Биткойн се очаква значително да увеличи вълнението около предварителната продажба на 99Bitcoins ($99BTC), която току-що започна.

12.04.2024 21:20 3 мин. четене

3 криптовалути за потенциална 100Х възвръщаемост на инвестициите: Pepe Coin (PEPE), Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK)

Крипто пейзажът се очертава като динамичен сектор, което постоянно се разбърква с революционни иновации и обещаващи възможности.

12.04.2024 20:01 5 мин. четене

HugeWin: Играйте безопасно, играйте мащабно

Тъй като все повече фенове се присъединяват към кръглата маса на онлайн казината, много играчи са загрижени за тяхната сигурност и честността на игрите.

12.04.2024 17:55 4 мин. четене

Проучване на потенциала за печалба: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и възходът на Furrever Token (FURR)

Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) са приети като основните дигитални активи в света на криптовалутите, известни със своята пионерска роля и пазарна доминация.

12.04.2024 14:39 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.