Home

Предполагаемата дата за стартиране на Ethereum ETF е през юли, приток от над $5 милиарда може да изтласка Optimism (OP) и Algotech (ALGT) до нови върхове

19.06.2024 7:00 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предполагаемата дата за стартиране на Ethereum ETF е през юли, приток от над $5 милиарда може да изтласка Optimism (OP) и Algotech (ALGT) до нови върхове

Дългоочакваният катализатор за масовото приемане може да наближа - ETF за Ethereum е прогнозиран, че ще стартира през юли. Това не е само добра новина за самия Ethereum (ETH); прогнозира се, че ефектът ще изпрати шокови вълни на целия пазар на криптовалути.

Анализаторите прогнозират потенциален приток от над $5 милиарда ако тои ETF бъде одобрен, а два проекта ще извлекат огромна полза: Optimism (OP), решение за мащабиране на втория слой на Ethereum, и Algotech (ALGT), инвестиционна платформа, задвижвана от изкуствен интелект.

Обратното броене започва: Анализатор прогнозира стартирането на Ethereum ETF на 2 юли

Дългоочакваното стартиране на спот Ethereum ETF в САЩ се приближава, според анализаторът на Bloomberg Ерик Балчунас, който прогнозира дебют на 2 юли.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В неотдавнашна публикация в X Балчунас разкри, че Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) е изпратила коментари по регистрационните декларации S-1, подадени от емитентите. Според Балчунас тези коментари не са били „нищо съществено“, което предполага гладък път към одобрение. Освен това той подчерта, че очаква отговори от емитентите в рамките на една седмица.

„Преместваме датата за стартиране на спот Ethereum ETF на 2 юли“, заяви Балчунас, изразявайки оптимизъм относно сроковете. Разсъжденията му зависят от това, че SEC евентуално ще обяви ETF-ите за ефективни през следващата седмица и ще финализира процеса преди предстоящия празничен уикенд. Балчунас уточни още, че след като бъдат дадени окончателните одобрения, се очаква търговията с тези Ethereum ETF да започне на следващия ден.

Оптимизъм (OP) е готов за изстрелване, тъй като потенциалното стартиране на Ethereum ETF наближава

Тъй като Ethereum се готви за навлизане на Уолстрийт с предстоящото пускане на ETF, всички погледи са насочени към водещи решения за мащабиране от втори слой (L2) като Optimism (OP). Optimism се откроява като водещ претендент, използвайки OP rollups за справяне с предизвикателствата, свързани с мащабируемостта на мрежата на Ethereum, като същевременно наследява стабилната сигурност на основната мрежа. Този новаторски подход позиционира Optimism като едно от най-големите решения за мащабиране, надминавайки дори бързо развиващия се Blast.

Привлекателността на Optimism се простира отвъд мащабируемостта. Той се превърна в любим на разработчиците, което допълнително подхранва възхода му като топ алткойн. С прогнозите на анализаторите за потенциален приток на $5 милиарда в пространството на DeFi поради стартирането на ETF и по-широката бича серия на криптовалутите на хоризонта, Optimism представлява убедителна възможност за инвеститорите. Експертите очакват ралито на цената на Optimism (OP) да надхвърли $10 до края на годината, което прави сегашната му ценова точка атрактивна точка за вход.

Algotech (ALGT): AI се засилва, тъй като сложността на инвестициите в DeFi нараства

Процъфтяващият DeFi пейзаж, макар и изпълнен с потенциал, може да бъде и обезсърчителен за новодошлите поради присъщата му сложност. Algotech (ALGT) се очертава като променяща играта в този сценарий, предлагайки инвестиционна платформа, задвижвана от AI, специално разработена за пазара на криптовалути.

Algotech (ALGT) използва най-съвременните AI алгоритми и машинно обучение, за да анализира огромни количества пазарни данни. Този цялостен анализ дава възможност на Algotech (ALGT) да генерира потенциално изгодни сигнали за търговия за инвеститори от всички нива на опит. Във все по-сложния свят на DeFi, Algotech (ALGT) дава възможност на инвеститорите да навигират на пазара с по-голяма увереност, като предоставя прозрения, базирани на данни.

Очаква се пускането на Ethereum ETF да доведе до вълна от нови инвеститори на пазара на криптовалути, много от които може да не са запознати с тънкостите на DeFi. Този приток на инвестиции, оценяван на над $5 милиарда, представлява значителна възможност за Algotech (ALGT). Нейната удобна за ползване платформа и прозренията, базирани на изкуствен интелект, биха могли да бъдат от съществено значение за насочването на тези нови инвеститори в рамките на DeFi пространството.

Неотдавнашното съобщение относно предстоящото листване на Algotech (ALGT) на популярната крипто борса Bitmart допълнително укрепва позицията ѝ на водеща инвестиционна платформа, задвижвана от AI. Тъй като Algotech (ALGT) продължава да усъвършенства своите AI алгоритми и да разширява потребителската си база, тя е на път да се превърне в основен инструмент за инвеститорите, които се ориентират в сложността на DeFi.

Заключение: Бумът на DeFi е на прага?

Потенциалното стартиране на ETF за Ethereum (ETH) означава ключов момент за пазара на криптовалути, особено за DeFi. Този очакван ръст в приемането на DeFi представлява уникална възможност за Optimism (OP) и Algotech (ALGT).

Решенията на Optimism (OP) за мащабиране предлагат потенциално средство за справяне с проблемите на мащабируемостта на Ethereum (ETH), докато Algotech (ALGT) дава възможност на инвеститорите да се ориентират в сложността на DeFi с помощта на AI. Тъй като DeFi пейзажът процъфтява, както Optimism (OP), така и Algotech (ALGT) са добре позиционирани да достигнат нови върхове.

За повече информация относно този проект:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Умните инвеститори придобиват Algotech (ALGT), тъй като Етериум ETF може да стартира следващата седмица, ето защо

Започва обратното броене за стартирането на ETF за Етериум (ETH) – преломен момент, който се очаква да окаже значително влияние върху пазара на криптовалути.

18.07.2024 21:00 4мин. четене

Предвиждане на 100X скок: Нов токен на Blast, който може да задмине RWA и DePin криптовалутите

Крипто пазарът е спокоен, но готов за действие, подготвяйки сцената за следващия бичи цикъл. Алткойните остават на атрактивни входни точки, но вече са във възход, което подсказва за потенциален взрив.

18.07.2024 16:31 5мин. четене

ICO-то на Clandeno (CLD) набира популярност сред инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC): На прага на старта всеки CLD токен струва $0.013

Clandeno (CLD) се очертава като интересен вариант за инвестиралите в бавно растящи токени като XRP и Litecoin (LTC).

18.07.2024 14:44 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.