НАЧАЛО Биткойн

Предлагането на дялове на Celsius Network се радва на голям успех

12.06.2020 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предлагането на дялове на Celsius Network се радва на голям успех

Пионерското приложение за децентрализирано финансиране (DeFi) Celsius Network стартира предлагане на акции чрез Bnktothefuture.

Кампанията е събрала над 10,7 милиона долара от максимума от 15 милиона долара и е надминала минималната си инвестиционна цел от 10,5 милиона долара.

Досега са участвали тридесет и девет инвеститори, като 44 дни са останали от набирането на средства.

Минималната инвестиция в кръга за набиране на средства е $ 1,000. Кръгът е отворен както за САЩ, така и за международни инвеститори.

Celsius стартира дялово предлагане

Като цяло, предложението включва 10% от дела на Celsius Network, който ще бъде разпределен под формата на акции клас А. Фирмата вече е отпуснала 5 милиона щатски долара в акции клас А на своя водещ инвеститор и 5 милиона долара за предпочитани акции А1.

Основателят и главен изпълнителен директор на Celsius, Алекс Машински, обсъди набирането на средства в Twitter, заявявайки следното:

Вие помогнахте да изградите брандове, като ги използвате, но ако искате да имате дял в тях, това беше възможно само за няколкото мега VC-та, които финансираха @Uber @Facebook @LinkedIn. Можете да ги купите само когато те имат IPO. @CelsiusNetwork отвори инвестиционния си кръг за вас.

На този етап обаче инвестирането в компания е много рисковано и достъпно само за избрана група от ранни инвеститори. Повечето проекти на този етап се провалят според Bnktothefuture и инвеститорите не са в състояние да продават акции, докато компанията не бъде публично изброена.

Компанията описва Celsius като платформа за лихви и кредити с 6,2 милиарда долара в заеми, 630 милиона долара в активи и повече от 106,000 активни портфейла.

Около 81% от потребителите на приложението са депозирали повече от веднъж, като типичният клиент прави 8,21 депозита средно. Celsius съобщава също, че 91% от работните дни са били положителни, което означава, че са обработени повече депозити, отколкото тегления.

DeFi AUM разбива 1 милиард долара

През изминалата седмица общият размер на средствата, затворени в протоколите на DeFi, мина 1 милиард долара за първи път след ‘черния четвъртък’ от средата на март, според DeFiPulse.

Докато средствата, заключени в DeFi, надхвърлят 1 милиард долара от 7-ми до 9-ти юни, провалът на Биткойн да пробие $ 10,000 и последвалия срив на крипто пазарите доведе до намаляване на стойността на активите на DeFi под управление до приблизително 965 милиона долара.

Данните на DeFiPulse обаче не включват Celsius, тъй като мнозина го разглеждат като централизиран проект.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Топ 5 причини защо да очакваме Биткойн да се изстреля до $70,000 тази седмица

Алесандро Отавиани, един от водещите на подкаста Store of Bitcoin, наскоро очерта пет убедителни фактора зад прогнозата си за скок на цената на Биткойн (BTC) до $70,000 тази седмица.

20.05.2024 11:55 2 мин. четене

Биткойн инвеститорите приключиха с тегленето на печалби – какво следва

Известният крипто анализатор Уили Ву предполага, че Биткойн (BTC) е готов да започне нова възходяща тенденция след период на консолидация.

20.05.2024 11:02 1 мин. четене

Крипто кит инвестира над $100 милиона в Биткойн – оптимизма на пазарите се завръща

На фона на неотдавнашната волатилност на Биткойн крипто кит натрупа 1,590 BTC от топ крипто борсата Binance.

20.05.2024 10:00 1 мин. четене

Спад на новите Биткойн адреси – каква е причината?

Мрежата на Биткойн преживява значителен спад в създаването на нови адреси, достигайки най-ниското си ниво от юли 2018 г.

20.05.2024 8:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.