НАЧАЛО Биткойн

Предлагането на дялове на Celsius Network се радва на голям успех

юни 12, 2020 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предлагането на дялове на Celsius Network се радва на голям успех

Пионерското приложение за децентрализирано финансиране (DeFi) Celsius Network стартира предлагане на акции чрез Bnktothefuture.

Кампанията е събрала над 10,7 милиона долара от максимума от 15 милиона долара и е надминала минималната си инвестиционна цел от 10,5 милиона долара.

Досега са участвали тридесет и девет инвеститори, като 44 дни са останали от набирането на средства.

Минималната инвестиция в кръга за набиране на средства е $ 1,000. Кръгът е отворен както за САЩ, така и за международни инвеститори.

Celsius стартира дялово предлагане

Като цяло, предложението включва 10% от дела на Celsius Network, който ще бъде разпределен под формата на акции клас А. Фирмата вече е отпуснала 5 милиона щатски долара в акции клас А на своя водещ инвеститор и 5 милиона долара за предпочитани акции А1.

Основателят и главен изпълнителен директор на Celsius, Алекс Машински, обсъди набирането на средства в Twitter, заявявайки следното:

Вие помогнахте да изградите брандове, като ги използвате, но ако искате да имате дял в тях, това беше възможно само за няколкото мега VC-та, които финансираха @Uber @Facebook @LinkedIn. Можете да ги купите само когато те имат IPO. @CelsiusNetwork отвори инвестиционния си кръг за вас.

На този етап обаче инвестирането в компания е много рисковано и достъпно само за избрана група от ранни инвеститори. Повечето проекти на този етап се провалят според Bnktothefuture и инвеститорите не са в състояние да продават акции, докато компанията не бъде публично изброена.

Компанията описва Celsius като платформа за лихви и кредити с 6,2 милиарда долара в заеми, 630 милиона долара в активи и повече от 106,000 активни портфейла.

Около 81% от потребителите на приложението са депозирали повече от веднъж, като типичният клиент прави 8,21 депозита средно. Celsius съобщава също, че 91% от работните дни са били положителни, което означава, че са обработени повече депозити, отколкото тегления.

DeFi AUM разбива 1 милиард долара

През изминалата седмица общият размер на средствата, затворени в протоколите на DeFi, мина 1 милиард долара за първи път след ‘черния четвъртък’ от средата на март, според DeFiPulse.

Докато средствата, заключени в DeFi, надхвърлят 1 милиард долара от 7-ми до 9-ти юни, провалът на Биткойн да пробие $ 10,000 и последвалия срив на крипто пазарите доведе до намаляване на стойността на активите на DeFi под управление до приблизително 965 милиона долара.

Данните на DeFiPulse обаче не включват Celsius, тъй като мнозина го разглеждат като централизиран проект.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Riot Platforms са добили 12% повече BTC през януари спрямо предходния месец

Майнинг компанията Riot Platforms е произвела 740 BTC през януари, което е с 12.3% повече спрямо декември 2022 г. и с 62% повече спрямо предходната година, съобщиха от компанията в понеделник.

февруари 7, 2023 11:14 1 мин. четене

Биткойн: Трейдър сподели предупреждение за цената

Ветеранът крипто трейдър Тоун Вейс твърди, че Биткойн (BTC) сега се бори да поддържа възхода си.

февруари 7, 2023 8:06 2 мин. четене

Биткойн: Предстои голям обрат, твърди анализатор

Крипто анализатор сподели оптимистично мнение за Биткойн (BTC), заявявайки, че активът може да се подготвя за значителни печалби.

февруари 6, 2023 12:25 2 мин. четене

Биткойн: Турбуленциите на пазара ще действат в полза на актива, твърди М. Сейлър

Основателят на MicroStrategy Майкъл Сейлър каза, че крипто скандалите и фалитите през 2022 г. ще бъдат от полза за Биткойн в дългосрочен план.

февруари 6, 2023 7:02 3 мин. четене