Home

Правните триумфи на Ripple и обемите на търговия на Arbitrum правят впечатление, но 100X потенциалът на Raboo краде вниманието

12.06.2024 11:28 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Правните триумфи на Ripple и обемите на търговия на Arbitrum правят впечатление, но 100X потенциалът на Raboo краде вниманието

Правната битка между Ripple и Комисията по ценните книжа и борсите на САЩ наближава съдебната си фаза. Инвеститорите в XRP остават положително настроени, тъй като вярват, че окончателната присъда ще бъде в тяхна полза.

От друга страна , Arbitrum (ARB), решение за мащабиране от втори слой, отбеляза значителен ръст на активността по своя протокол.

Въпреки впечатляващото развитие на тези две водещи монети, движената от общността крипто предпродажба, известна като Raboo ($RABT), зае място в центъра на вниманието, като събра над $1.7 милиона и осигури 60% печалба за ранните инвеститори в текущата си предпродажба.

Актуализация на съдебното дело за XRP: Общността се надява на победа, тъй като съдебният процес наближава

Продължаващата съдебна битка между Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) и Ripple придоби нова насока, тъй като SEC поиска от Ripple да плати сума в размер на $2 милиарда през април 2024 г. като мярка за връщане на парите, които според тях са били незаконно придобити от крипто платформата от продажбата на XRP като ценна книга.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Ripple обаче твърди, че е против идеята на SEC да изисква такова плащане, освен ако не може да докаже дали наистина е нарушила някакъв закон, тъй като платформата твърди, че XRP никога не е била ценна книга.

Въпреки че все още не е ясно кога ще приключи тази правна битка, общността на Ripple остава оптимистично настроена, тъй като делото се приближава до съдебната си фаза, вярвайки, че окончателното решение, което ще бъде взето, ще бъде в тяхна полза. Тяхната увереност в победата се дължи на неотдавнашните частични победи, които Ripple си осигури миналата година. Нещо повече, известният американски адвокат Джереми Хоган смята, че двете страни могат да се споразумеят за $100 милиона това лято.

Arbitrum е начело на движението: Решението от втори слой отбеляза високи постъпления и нарастваща потребителска база

Откакто Arbitrum стартира, тя изпреварва много от водещите алткойни в решенията от втори слой, което е сектор, фокусиран върху подобряването на мащабируемостта на мрежата на Ethereum и превръщането ѝ в по-достъпна за потребителите. По данни на Token Terminal, платформа за ончейн данни, фокусирана върху стандартизирането на финансови и алтернативни данни за най-използваните мрежи, Arbitrum отбеляза най-голям приток, надминавайки други решения от втори слой в мрежата на Ethereum.

Arbitrum се представи забележително и по отношение на активността, както разкрива неотдавнашен анализ на данни от Artemis, платформа за институционални данни за дигитални активи. Според анализа, през май Arbitrum регистрира ръст в броя на активните адреси от 250,000 на 400,000, както и увеличение на дневните транзакции до около $1.5 милиона, по-рано през май. Скокът в активността на Arbitrum доказва, че платформата има потенциал да се подобрява в бъдеще, тъй като потребителите продължават да се интересуват от мрежата и токена ARB.

Любимата на общността предварителна продажба на Raboo процъфтява: 60% увеличение, потенциал за 100Х печалба

Инвеститорите не могат да откъснат поглед от тази движена от общността сила, известна като Raboo ($RABT), тъй като тя продължава да показва отличните си постижения, особено в текущата си предварителна продажба. Със сериозен фокус върху ангажираността и участието на общността, меме монетата привлече голяма и отдадена аудитория, което я позиционира като открояваща се криптовалута в етап на предварителна продажба в сектора на меме монетите.

Ангажиментът на Raboo към нейната общност се харесва на притежателите на RABT, тъй като те получават достъп до редица стимули, а също и възможност да се свържат с ентусиасти на меме монети, които са нетърпеливи да оформят бъдещето на сравнително новия сектор. Но това не е всичко, проектът е очертал и цялостна пътна карта, която включва събитие за изгаряне на токени и пускане на ексклузивни NFT.

Raboo е в етап 4 на предварителната си продажба, като продава своя токен на цена от $0.0048, което е 60% увеличение от началната му цена от $0.003. Анализаторите препоръчват закупуването на RABT токени на сегашния етап, тъй като той ги позиционира за потенциални големи печалби, които могат да достигнат 100Х след стартирането на Raboo.

Заключение

В лицето на неотдавнашните правни триумфи на Ripple и впечатляващите обеми на търговия на Arbitrum, меме монетата Raboo ($RABT), управлявана от общността, се превърна в тема, за която се говори в крипто света.

С текуща предварителна продажба, която се оказа забележителен успех, и сериозен фокус върху ангажираността на общността, Raboo се позиционира като изключителен проект в сектора на меме монетите. Поради тази причина анализаторите препоръчват наблюдаването на $RABT в текущата му предварителна продажба и очакват потенциалните 100Х печалби, които могат да настъпят след официалното стартиране на Raboo .

Можете да участвате в предварителната продажба на Raboo тук:

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Топ 5 алтернативи на Биткойн с несравним потенциал – открийте скритите скъпоценни камъни

Ентусиастите на криптовалути често търсят обещаващи активи отвъд Биткойн. Някои алтернативи притежават уникални качества, показващи силен потенциал за бъдещ растеж.

24.07.2024 16:32 5мин. четене

Крипто обучителната платформа 99Bitcoins навлиза в последната фаза на предпродажбата си. Събира $2.5 милиона

Водещата платформа за крипто образование, 99Bitcoins ($99BTC), навлиза в последния етап на предварителната си продажба и ще завърши усилията за набиране на средства до 6 август.

24.07.2024 15:15 5мин. четене

XRP е в центъра на вниманието след слуховете за сетълмент; експерт все още смята, че DTX и ADA са по-добри покупки под цената от $1

Внимателно наблюдаваната правна битка между Ripple (XRP) и Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) привлече голямо внимание, особено след неотдавнашните слухове за възможно споразумение.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Тази AI криптовалута отразява Solana преди 10x ралито, ето защо крипто ентусиаст я смята за следващия NEAR Protocol

Готови ли сте за случай на дежавю? Algotech (ALGT), иновативна платформа, използваща изкуствен интелект за алгоритмична търговия, преживява рязък скок на интереса, който има невероятна прилика с фазата на Solana (SOL) преди ралито.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.