НАЧАЛО Други

Правителството на Бермуда с нови регулации за ICO

ЮЛИ. 14, 2018 13:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Правителството на Бермуда с нови регулации за ICO

Премиерът и министър на финансите на Бермуда Дейвид Бърт въведе нови правила за предлагането на ICO токени съобщава "Роял Газет" 13-ти юли.

Регулаторната рамка описва минимално изискуемата информация за проектите на ICO и установява мерки за компаниите да водят ICO.

По отношение на долната камара на Бермудския парламент Бърт очерта правила, които изискват от емитентите да предоставят подробна информация за "всички лица, занимаващи се с ICO". Те трябва също така да оповестят преглед на проекта, включително в такива ключови аспекти като продукта или услугата, пазарната аудитория, системата за финансиране, размера на парите, които се планират да бъдат вкарани, както и техническите аспекти, свързани със софтуера и спецификациите на блоковете.

Бърт каза, че преди края на лятото ще бъдат внесени нови законопроекти, които ще разширят съществуващите закони срещу прането на пари и финансирането на тероризма. Премиерът добави, че Бермудските острови са разработили правна среда "експедитивно", която се отнася до "правната неяснота", засягаща "fintech" и блокчейн индустрията.

По-рано този месец правителството на Бермудските острови обявиха плановете си да създадът нов банков клас, който да предоставя услуги на местните fintech и блокчейн организации. След като местните банки отказаха да предлагат услугите си на блокчейн компаниите, правителството се консултира с тях, за да създаде новата класификация.

През април премиерът Бърт подписа меморандум за разбирателство с Binance, най-големият в света обмен на криптинообменни средства по обем на търговията.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Робърт Кийосаки коментира мерките срещу крипто на Китай

Известният инвеститор в недвижими имоти и автор на книгата “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки се насочи към Twitter, за да сподели каква според него е причината, поради която Китай обяви нова ...
СЕП. 25, 2021 12:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Половината от притежателите на крипто търсят одобрение от известни личности, според проучване

Според проучване на Morning Consultant сред 2,200 възрастни в Съединените щати, 45% от анкетираните, които държат криптовалути, посочват, че е вероятно да търсят експозиция към дигитален актив, ако то...
СЕП. 25, 2021 21:11 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Джо Байдън номинира сериозен критик на криптовалутите като банков регулатор

Администрацията на Байдън възнамерява да номинира професора от университета Корнел Сауле Омарова за следващия "контролер на валутата" (OCC), съобщи Bloomberg в сряда. За първи път се заговори, че адми...
СЕП. 25, 2021 13:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Внучката на Уорън Бъфет е привърженик на Етериум и NFT

Внучката на легендарния бизнес магнат казва, че Етериум (ETH) е валутата на NFT пространството, докато конкурентите като Cardano и Solana се опитват да оспорят господството на Етериум в сектора.Бъфет ...
СЕП. 25, 2021 16:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света