Home

Познат търговец, който прогнозира растежа на Avalanche & Chainlink, сега се фокусира върху нов DeFi проект

23.06.2024 17:00 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Познат търговец, който прогнозира растежа на Avalanche & Chainlink, сега се фокусира върху нов DeFi проект

Един от водещите трейдъри, които правилно прогнозираха ръста на Avalanche (AVAX) и Chainlink (LINK), сега обръща голямо внимание на друг DeFi проект - DTX Exchange (DTX).

DTX Exchange, нов участник на DeFi пазара, е на етап 2 от предварителната си продажба, но много експерти остават оптимистично настроени за дългосрочния му растеж. Те определят платформата като следващата 100Х DeFi монета през 2024 г. Нека видим защо.

Avalanche (AVAX): DeFi монета, която се носи на бича вълна

Avalanche (AVAX) е мощна сила на DeFi пазара от доста време. Според данни на CoinMarketCap цената на Avalanche се е повишила с почти 150% само през последната година. Нещо повече, криптоаналитикът MrBULL твърди, че тази бича тенденция ще продължи. В своя пост X той твърди, че AVAX ще помете дъното и може да се покачи над $50.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Техническият анализ на криптовалутата Avalanche също е бичи. Например AVAX се търгува над 100-дневната си ЕМА, като същевременно има пет технически индикатора в зелено. Поради всички тези причини пазарните анализатори са направили бича прогноза за цената на Avalanche. Те прогнозират поскъпване до $48 към края на второто тримесечие на 2024 г. за тази DeFi монета.

Chainlink (LINK): Анализатор с нова ценова прогноза

Chainlink (LINK) е друга от най-добрите DeFi монети. Данните на CoinMarketCap показват, че цената на Chainlink се е увеличила с над 132% за последната година. Експертът Astronom твърди, че бъдещето на тази DeFi монета изглежда светло. Според неговата публикация в X, LINK може да пробие над нивото от $22.7 и да тества отново върха си от 2022 г. от $28.

От гледна точка на техническия анализ криптовалутата Chainlink може да последва този път. LINK се търгува над своите 100- и 200-дневни ЕМА, а над десет технически индикатора показват сигнали за покупка. Поради това в своите прогнози за цената на Chainlink експертите предвиждат ръст до $22 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

DTX Exchange (DTX): Следващата голяма DeFi криптовалута

Търговецът, който прогнозира растежа на Avalanche и Chainlink, сега се втурва към DTX Exchange (DTX). Тази изгряваща сензация от предварителни продажби вече осигури на ранните купувачи 100% възвръщаемост на инвестициите, като същевременно събра над $700,000. Прогнозите сочат, че това число може да достигне $1 милион преди края на юни 2024 г. При тези резултати е ясно, че търговците са развълнувани.

Тази уникална платформа за търговия ви позволява да се възползвате от над 120,000 класа активи, като облигации, форекс и криптовалути, всичко това на една платформа. Подобна гъвкавост отличава DTX от конкурентите и я позиционира за значителен растеж. Потребителите също така получават достъп до опции за ливъридж, достигащи до 1,000x – още едно предимство пред нейните конкуренти.

Полезният токен, който захранва всичко в рамките на DTX Exchange, се нарича DTX. Притежателите му имат право на предимства като по-ниски такси за търговия и право на глас в управлението. Освен това се провежда предварителна продажба, при която, ако някой закупи токени DTX на стойност $100 преди краят ѝ, той ще участва в раздаването на $1 милион, като десет души ще получат по $100,000.

Тази DeFi монета струва само $0.04 на етап 2 от предварителната ѝ продажба. Тази цена обаче ще достигне $0.06 след началото на Етап 3 – 50% възвръщаемост на инвестицията за тези, които я купят сега. Поради всички тези причини пазарните анализатори прогнозират, че DTX може да скочи 100 пъти, след като първокласни CEX листнат токена, което е планирано за през третото тримесечие на 2024 г. според разработчиците.

Ще задмине ли борсата DTX Avalanche и Chainlink?

Известният трейдър сега подкрепя DTX Exchange, както подкрепи Avalanche и Chainlink, така че бъдещето може да изглежда доста светло. Този новак има ниска пазарна капитализация и е свързан с пазара на облигации на стойност $133 трилиона. С тези фактори DTX може да се изстреля нагоре много по-бързо и по-високо от конкурентите си. Ако желаете да закупите тази единствена по рода си DeFi монета, регистрирайте се за предварителната продажба на DTX, като използвате линковете по-долу.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялта книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Пропусната възможност: Крипто кит съжалява, че не е купил тези токени преди месец!

Крипто пазарът е в спокойно състояние, готов за следващия бичи поход. Докато основните монети остават стабилни, алткойните набират инерция и показват обещаващи признаци на подем.

19.07.2024 16:16 5мин. четене

Подценени скъпоценни камъни: Алткойните може да поскъпнат това лято 

Пазарът на криптовалути е необичайно спокоен, което създава предпоставки за възможен бичи подем. С наближаването на лятото алткойните представляват уникална възможност за инвеститорите.

19.07.2024 15:46 4мин. четене

5 алткойна за печалба, която може да промени живота ви

В момента крипто пазарът е спокоен, но признаците сочат, че на хоризонта може да се задава бичи цикъл.

19.07.2024 15:30 5мин. четене

Bitget регистрира най-високо увеличение на пазарния дял през първата половина на 2024 г. – Доклад на CCData

С нарастването на доверието и ефективността на централизираните криптоборси сега е по-очевидно от всякога, че има промяна в парадигмата в крипто пространството.

19.07.2024 12:09 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.