НАЧАЛО Други

Появата на $ 100 милионни крипто фондове показва, че инвеститорите са заинтересовани

ОКТ. 11, 2018 19:04 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Появата на $ 100 милионни крипто фондове показва, че инвеститорите са заинтересовани

През миналия месец четири големи крипто хедж фонда, всеки на стойност от поне 100 млн. долара, дебютираха със силна подкрепа от институционални инвеститори, Уол Стрийт и високопоставени индивидуални инвеститори.

 

Reality Shares и JCE Capital Management обявиха откриването на хедж фондове на стойност 100 млн. долара, насочени към крипто пазара.


Наскоро бившият съдружник на Bain Capital Ventures Александър Пак и основателят на компанията Бо Фенг основаха фонд от 100 млн. долара, наречен Dragonfly Capital Partners, за да създадат разнообразно портфолио от най-вече крипто фондове, протоколи и стартиращи инфраструктурни проекти.

Може би с цел да се конкурира със съществуващите хедж фондове в крипто сектора, съоснователят на Dragonfly Capital Partners Александър Пак, заяви че фирмата ще инвестира в стартиращи компании, протоколи и приложения, които имат силна визия за трансформиране на различни отрасли с блокчейн извън финансите.

"Криптовалутите са нов клас актив и има смисъл да има нова фирма, която да ги подкрепи." Александър Пак също така добави, че се опитват да погледнат в много дългосрочна перспектива.

Разработването на блокчейн по същество решава несравними криптографски проблеми, които ефективно мащабират и подобряват капацитета на децентрализирания протокол.


Следователно, стратегията на Dragonfly за подкрепа на дългосрочната визия за амбициозни блокчейн проекти ще изисква години развитие и бърз напредък.


100-те млн. долара, които Dragonfly са събрали този месец, за да стартират своя хедж фонд, показва намерението на инвеститорите да поставят дългосрочни залози в сектора на криптовалутите и блокчейн пространството дори в този период на несигурност.

През юли Digital Grayscale на Digital Currebcy Group също отчете повече от 250 млн. долара през първата половина на 2018 г. от инвеститорите на традиционния финансов пазар, въпреки 80-процентовия спад в оценката на пазара на криптовалути.


В официалния си доклад Grayscale заяви, че търсенето на хедж фондовете и инвестиционните дружества на компанията е било безпрецедентно ускорено. Екипът написа:

Както инвестиционната общност знае, през последните шест месеца пазарът на цифрови активи е получил един от най-големите спадове в цените от създаването на Биткойн през 2009 г. Интересното обаче, е темпото на инвестиране в продуктите на Grayscale, което се ускори до ниво, което не сме виждали преди. Всъщност през първата половина на тази година ние вложихме близо 250 млн. долара в нови активи, като отбелязахме най-силния приток от всички шестмесечни периоди в историята на нашия бизнес.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

PayPal официално потвърдиха придобиването на Curv

Финансовите условия на сделката не са оповестени.Множество медии съобщиха, че преговорите за придобиване все още са в ранен етап миналата седмица, но PayPal вече го направи официално.PayPal се ангажир...
МАР. 8, 2021 16:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето какво е мнението на основателят на Лайткойн за нашумялите NFT

NFT Библията на пазара OpenSea гласи, че NTF са "уникални, дигитални елементи с управлявана от блокчейн собственост“ и твърди, че "примери включват колекционерски предмети, предмети в игри, дигитално ...
МАР. 8, 2021 21:19 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

UFC обявиха партньорство с онлайн крипто казино

Партньорството, обявено на 7-ми март, ще направи Stake "първият официален партньор за залагания" на UFC в Азия и Латинска Америка. Сделката обаче ще изключи ключовия пазар на UFC в Бразилия.Двете фирм...
МАР. 8, 2021 21:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Наддаването за първата публикация в Twitter достигна $2,5 милиона

В петък главният изпълнителен директор на Twitter Джак Дорси обърна внимание на токенизирана версия на първия си туит на платформата за незаменяеми токени (NFT) Valuables. Въпреки че туитът от 2006 г....
МАР. 7, 2021 18:39 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света