НАЧАЛО Прессъобщения

Повишаване на приходите чрез Bitcoin Spark, Tron и OKB

октомври 30, 2023 13:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Повишаване на приходите чрез Bitcoin Spark, Tron и OKB

В света на криптовалутите непрекъснато се появяват възможности за финансов растеж. Това означава, че Bitcoin Spark, Tron и OKB може да имат значителни перспективи за осигуряване на огромни печалби.

Какво е Bitcoin Spark?

Bitcoin Spark е революционен блокчейн от първи слой, който бързо привлече вниманието на крипто общността заради прогресивния си подход към трансформирането на блокчейн пейзажа.

Платформата осигурява по-бързи и по-рентабилни транзакции, като се отличава с висок капацитет в отделните блокове, късо време за блокиране и много възли. Нейната многослойна архитектура включва специален слой за смарт договори, съвместим с популярни езици за програмиране като Solidity, Rust и Vyper, което я прави универсална платформа за разработване и внедряване на разнообразни смарт договори и децентрализирани приложения (dApps).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.


Това, което истински отличава Bitcoin Spark, е неговият новаторски консенсусен механизъм – доказателство за процес (Proof-of-Process, PoP). PoP възнаграждава потребителите по нелинеен начин за верифициране на блокове и предоставяне на изчислителна мощност на мрежата – функция, която, в комбинация с огромния брой мрежови възли, дава възможност за голям брой валидатори. За да подобри достъпността, екипът на Bitcoin Spark ще предостави приложение за валидиране на мрежата, съвместимо с различни операционни системи, като Windows, iOS, macOS и Android.

С ход, който допълнително я отличава от традиционните блокчейни,платформата на Bitcoin Spark ще даде възможност на институции и частни лица да получават достъп до отдалечени изчислителни ресурси чрез приноса на валидаторите, като плащанията ще се извършват в BTCS. Впечатляващо е, че 97% от генерираните приходи ще се разпределят между валидаторите на мрежата, в допълнение към новоиздадените BTCS и таксите за транзакции от валидираните блокове.

По този начин Proof-of-Process се разглежда като иновативна и печеливша кръстоска между Proof-of-Work (PoW) и Proof-of-Stake (PoS) системите.

Освен това Bitcoin Spark ще разполага с места за реклами, управлявани от общността, в рамките на своето приложение и уебсайт. Рекламите ще се заплащат в BTCS, а участниците в мрежата ще получават 50% от генерираните приходи, заедно с допълнителни стимули за наблюдение на рекламната екосистема.

Този иновативен модел демонстрира ангажимента на Bitcoin Spark за изграждане на стабилна, сигурна и надеждна система, подчертан от успешното ѝ преминаване през множество строги одити на смарт договори.

Стойността на BTCS бързо се придвижва към стартовата си цена от $10, като в момента се продава на цена от $3.25, придружено от 6% бонус в насотщята фаза на ICO-то, до края на което остават едва 3 фази. Анализаторите предполагат, че иновативната технология на Bitcoin Spark, използването ѝ в реалния свят, ограниченото предлагане от 21 милиона монети, ниската пазарна капитализация и времето за пускане на пазара сочат към значително увеличение на цената.

Какво е Tron?

Tron е блокчейн платформа, чиято основна цел е да революционизира развлекателната и медийната индустрия, като елиминира посредниците и предостави на създателите на съдържание директен канал към тяхната аудитория, създавайки децентрализирана екосистема за споделяне на дигитално съдържание.

Родната криптовалута на Tron, TRX, играе централна роля в мрежата, като улеснява транзакциите и осигурява стимули за създателите на съдържание. Цената на TRX показва силна бича структура и настроения, като мрежата на Tron има значителен ръст на активността във веригата и на общата заключена стойност (TVL).

Какво е OKB?

OKB е родната криптовалута на борсата OKX – една от водещите световни платформи за търговия с криптовалути. OKB функционира като полезен токен в рамките на екосистемата на OKX, като предлага редица предимства на своите потребители, включително намалени такси за търговия, участие в продажби на токени и достъп до различни финансови услуги.

Въпреки че криптовалутата е създадена, за да подобри функционалността и полезността на борсата OKX, оттогава тя се е превърнала в универсален дигитален актив с приложения, простиращи се извън платформата. През последните 90 дни цената на OKB отбеляза цялостно повишение и анализаторите предполагат, че поскъпването ще продължи.

Заключение

Макар че Bitcoin Spark, Tron и OKB могат да доведат до значителни приходи, от решаващо значение е да проведете собствено проучване, преди да инвестирате.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Четири от най-добрите слотове на Gamshy

Gamshy е базиран в Рим разработчик на оборудване за онлайн платформи за хазарт. По-долу е представена колекция от четирите най-добри слот машини, пуснати от този доставчик.

декември 7, 2023 15:30 4 мин. четене

Топ 5 меме монети, които да купите през 2024 г.

В криптопространството 2024 г. се откроява като ключова година както за инвеститорите, така и за ентусиастите.

декември 7, 2023 14:30 6 мин. четене

Невероятна прогноза от крипто анализатор: XRP ще скочи до $10,000 – може ли това да се случи?

Крипто аналитик прогнозира, че XRP ще скочи до $10,000 – но може ли това да се случи? Разберете дали тази прогноза може да се сбъдне.

декември 7, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.