НАЧАЛО Прессъобщения

Потвърдено ли е дъното на Биткойн (BTC) според анализаторите? Decentraland (MANA) следва мечи тренд, Meme Moguls (MGLS) се стреми към 1,000% увеличение

ноември 20, 2023 11:36 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Потвърдено ли е дъното на Биткойн (BTC) според анализаторите? Decentraland (MANA) следва мечи тренд, Meme Moguls (MGLS) се стреми към 1,000% увеличение

Тъй като анализаторите са съгласни, че дъното е потвърдено, Биткойн (BTC) се покачи с повече от 100% от $16,000 до настоящата цена от малко над $37,000 през 2023 г.

Освен това новините за бъдещ спот Биткойн и Етериум ETF са положителни за пазара, тъй като институциите най-накрая се ангажират с най-големите криптовалути.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


.На други места на пазара, Decentraland (MANA) последва мечи тренд, спадайки с 20% през изминалата седмица. Въпреки това, Meme Moguls (MGLS), най-новият проект, базиран на мемета, който се появи и има за цел да спечели 1,000% през тази година.

Биткойн (BTC): Нова ера на институционалните инвестиции

Откакто Биткойн (BTC) навлезе в мечи пазар в началото на 2022 г., пазарът е пълен със спекулации кога ще бъде достигнато дъното. Неотдавнашното ценово действие и анализът на водещи търговци обаче показват, че дъното е било потвърдено, когато цената на актива е достигнала $15,400 през ноември 2022 г.

Оттогава насам Биткойн се покачи с над 143% до текущата цена от $37,500, тъй като продължава да набира институционален интерес. Макар че първоначално Биткойн отскочи от дъното до $25,000 поради това, че беше свръхпродаден, новината за евентуален борсово търгуван фонд за Биткойн (ETF) катализира цената на монетата.

Тази новина беше възприета като важна стъпка към масовото приемане и легитимиране на Биткойн, което доведе до навлизане на повече институционални инвеститори на пазара.

Лари Финк, главен изпълнителен директор на Blackrock, отбеляза, че Биткойн е “бягство към качеството” в несигурни времена и че неотдавнашното ценово действие “е пример за натрупания интерес към криптовалутите“.

Сега изглежда, че единственият шанс Биткойн да достигне ново дъно е, ако ETF бъде отхвърлен или има нулев интерес към придобиването на спот BTC, след като ETF започне да се търгува. Ако случаят не е такъв, $32,000 долара вероятно ще се задържат като подкрепа и Биткойн ще продължи да се покачва.

Decentraland (MANA): Тест за устойчивост във виртуалния свят

Не всеки дигитален актив получава същото ниво на институционален интерес като Биткойн. Decentraland (MANA) е платформа за виртуална реалност, в която играчите могат да се превърнат в строителни предприемачи, като се състезават за виртуална земя, предмети и други активи. MANA обаче не е избегнала мечия пазар, който донесе Биткойн.

През ноември 2021 г. Decentraland достигна най-високата си стойност от $5.90, но спадна с 92%, за да се търгува на сегашната си цена от $0.44.

Спадът от 12% през последните 7 дни показва, че мечият тренд все още е силен, тъй като се бори за малкото количество ликвидност на крипто пазара.

Но защо MANA е толкова силно засегната от мечия пазар, след като има своя уникален случай на употреба? Всичко се свежда до използването и търсенето. Докато пазарът на виртуална реалност се разраства, DappRadar предполага, че през 2022 г. Decentraland е имал само 650 активни потребители дневно.

Разглеждането на графиката на Decentraland показва, че активът се е освободил от низходящата трендлиния, която е в сила от август 2022 г. насам. Въпреки това, значителни съпротиви се намират над главата при $0.50, $0.80 и $1.

Преодоляването на психологическото ниво от $1 може да изстреля MANA до историческия му връх от $5.90.

Meme Moguls (MGLS): (MGLS): Създаване на нов стандарт в MemeFi

Епохата на MemeFi настъпва с възхода на Meme Moguls. Този проект има за цел да изгради борса за търговия, базирана на мемета, която имитира търговията с традиционни акции. Целта е да се позволи на потребителите да търгуват с мемета толкова лесно, колкото с акции на Нюйоркската фондова борса.

Но Meme Moguls далеч надхвърля рамките на търговията с мемета. Екипът създава екосистема, в която ентусиастите и търговците на меметата могат да се обединяват, да споделят прозрения, да анализират данни в реално време и да участват в състезания, базирани на мемета.

Наред с платформата за търговия на Moguls, екосистемата включва Moguls Casino, Meme Moguls Fantasy Trader за приятелски състезания и метавселена Mogul Land за виртуално взаимодействие и стейкинг на токени.

Потенциалът на Meme Moguls се подчертава и от нарастващата стойност на пазара на мемета, който се очаква да достигне $6.1 милиарда до 2025 г., според Statista.

Пазарните анализатори вече прогнозират, че Meme Moguls ще се превърне в неразделна част от меме икономиката, така че ранното участие може да означава значителна възвръщаемост за инвеститорите.

Родния токен на платформата, MGLS, ще служи като основна валута в рамките на екосистемата. Притежателите му може да получават стейкинг награди, права за управление и други предимства.

MGLS може да бъде закупен за $0.0019 по време на първата фаза на предварителната продажба. Това е най-ниската цена, на която някога ще се предлага MGLS, а ранните инвеститори могат да видят потенциално увеличение на стойността с 1,000% с прогнозирания растеж на токена.

Посетете Meme Moguls


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ криптовалутите за следващият алткойн сезон според ChatGPT

Според мнозина предстои рязък скок на пазара на криптовалути, тъй като Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и различни други криптовалути отбелязват нови ценови върхове наред с повишените долни нива.

декември 4, 2023 7:00 2 мин. четене

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 20:20 3 мин. четене

Създателят на крипто милионери Meme Moguls е на път да достигне Solana и XRP – ето защо

С развитието на пазара на криптовалути иновативни платформи като Meme Moguls понякога успяват да убедят ивеститорите в своя потенциал.

декември 3, 2023 17:00 4 мин. четене

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.