НАЧАЛО Прессъобщения

Потърсете печалбите: 5-те най-добри алткойна, в които да насочите внимание, за да постигнете големи резултати през 2024 г.

01.04.2024 8:56 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Потърсете печалбите: 5-те най-добри алткойна, в които да насочите внимание, за да постигнете големи резултати през 2024 г.

Купувачите на криптовалути винаги търсят токени, които могат да осигурят огромна възвръщаемост. Алткойните сега се разглеждат като токени, които осигуряват точно това.

В тази статия ще може да разгледате по-отблизо пет от най-добрите алткойна, които да купите през 2024 г: KangaMoon (KANG), Solana (SOL), XRP, Avalanche (AVAX) и Polkadot (DOT).

KangaMoon (KANG): Един от най-добрите алткойни, които да наблюдавате

KangaMoon (KANG) е един от най-добрите алткойни, който наскоро влезе в заглавията на вестниците. Тази изгряваща звезда в етап на предварителна продажба вече е получила над $3.4 милиона и е на път да достигне $4 милиона преди края на април. Освен това тя е осигурила на ранните купувачи 180% възвръщаемост на инвестициите – добър знак за нейното бъдеще.

В основата си KangaMoon ще пусне чисто нова игра от типа “Play-To-Earn” (P2E), в която KANG ще бъде основната валута в играта. Това означава да повишавате нивото на героите си и да купувате предмети в играта с този алткойн. Също така, ако държите KANG, получавате достъп до ексклузивни предизвикателства, предназначени да предоставят бонус токени или награди на регулярна основа – седмично, месечно или тримесечно.

Все пак отдадеността на KangaMoon към общността не спира дотук. По време на фазата на предварителна продажба на активните участници ще бъдат предоставени безплатни KANG токени преди официалното пускане. Можете да се сдобиете с този алткойн, без да похарчите нито стотинка, само като взаимодействате с публикации в платформите на KangaMoon в социалните медии – харесвания, споделяния или коментари.

Сега KANG е наличен само за $0.014 и се намира в етап 4 на предварителната си продажба. Нещата продължават да изглеждат оптимистични за тази монета, тъй като тя навлиза на пазара на P2E игри, който се очаква да достигне $880 милиона до 2028 г. (Yahoo Finance). Всъщност някои дори очакват KANG да се покачи 100Х, след като бъде регистрирана на първокласни централизирани борси до второто тримесечие на 2024 г. – потенциален скок, който може да я позиционира като една от най-добрите алткойни в играта.

Solana (SOL): Алткойн, който се търгува в зелено

На второ място в този списък е Solana (SOL), популярен алткойн. През последните 30 дни цената на Solana нарасна от $128 на $199. Не само това, пазарната ѝ капитализация се е увеличила от $55 милиарда на $90 милиарда.

Техническият анализ за този алткойн представя бича картина, тъй като той е преживял 19/30 (63%) зелени търговски дни. Криптовалутата на Solana също така се търгува над своите 21- и 50-дневни ЕМА. Поради всички тези причини експертите направиха бича прогноза за цената на Solana. Те прогнозират поскъпване на SOL до $278 преди края на второто тримесечие на 2024 г.

Анализ на цената на XRP: Показва бичи признаци

На трето място в този списък е XRP (XRP) – иновативният алткойн, който може да предефинира глобалните тразсакции. На едномесечната графика цената на XRP скочи от $0.54 до $0.62, което представлява ръст от 3.7%.

Освен това този алткойн сега се търгува над своите 100- и 200-дневни ЕМА. Поради този анализ пазарните анализатори прогнозират, че цената на XRP ще достигне $1 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Avalanche (AVAX): Алткойн, който набира сила

Avalanche (AVAX) е предпоследният алткойн в този списък. Когато разглеждаме графиките на цената на Avalanche, можем да забележим, че тя бележи забележителни печалби. Например, цената на алткойна се е покачила от $42 на $52 през последните 30 дни, което представлява 50% ръст. Освен това пазарната му капитализация нарасна от $13.95 милиарда на $19 милиарда.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


От гледна точка на техническия анализ криптовалутата Avalanche изглежда готова да продължи възходящия си тренд. С други думи, 26 технически индикатора показват сигнали за покупка на този алткойн. Експертите остават бичи настроени, като Avalanche се търгува над 50- и 100-дневните си ЕМА. Те прогнозират потенциален скок до $77 преди началото на третото тримесечие на 2024 г. за AVAX.

Polkadot (DOT): във възходящ тренд

Накрая, но не на последно място, имаме Polkadot (DOT). Polkadot е друг алткойн, който напоследък върви по възходяща траектория. През последния месец цената на Polkadot скочи от $8.8 на $9.3. Пазарната му капитализация нарасна от $10.22 милиарда на $13.19 милиарда през този период.

Понастоящем над 24 технически индикатора показват сигнали за покупка на Polkadot. Освен това този алткойн се търгува над своите 50- и 100-дневни ЕМА. Пазарните анализатори отбелязват всички тези фактори, когато правят своите прогнози за цената на Polkadot. Така те прогнозират, че DOT ще достигне нивото от $12.74 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Заключение

Макар че всички тези алткойни си заслужава да бъдат наблюдавани, един от тях има потенциала да нарасне по-бързо от останалите през 2024 г. KangaMoon има ниска пазарна капитализация от $14 милиона -драстично по-ниска от Solana, XRP, Avalanche и Polkadot. Това означава, че KANG се нуждае от много по-малко нови средства, за да увеличи цената си. Ако се интересувате от този алткойн, последвайте линковете по-долу, за да получите 10% бонус.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) днес!
Уебсайт: https://KangaMoon.com/
Присъединете се към общността в Telegram: https://t.me/KangaMoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Shiba Inu (SHIB) и O2T набират милиони за развитие на екосистемата

Shiba Inu (SHIB) и Option2Trade (O2T) завършиха успешно кампаниите си, отбелязвайки важен етап в своя път.

24.04.2024 12:49 3 мин. четене

Последен шанс: Осигурете си място в етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, преди да се продаде

С наближаването на края на етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, много инвеститори започнаха да вземат решения по-бързо.

24.04.2024 12:29 3 мин. четене

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

24.04.2024 12:10 5 мин. четене

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.