НАЧАЛО Прессъобщения

Потенциалът на Solana (SOL) ETF, възходящите перспективи на Ethereum (ETH) и успехът на предпродажбата на Furrever Token: Три криптовалути в центъра на вниманието24.05.2024 19:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Потенциалът на Solana (SOL) ETF, възходящите перспективи на Ethereum (ETH) и успехът на предпродажбата на Furrever Token: Три криптовалути в центъра на вниманиетоТъй като крипто пейзажът продължава да се развива, Solana е на прага на постигането на значителен етап с потенциалното одобрение на спот ETF за криптовалутата, което сигнализира за промяна в институционалното приемане и доверието на инвеститорите.

Това развитие идва в момент, когато цялостният крипто пазар запазва оптимистична позиция, подкрепен от напредъка в регулаторния прогрес и иновативните проекти. В статията се разглеждат последиците от този важен за Solana етап, одобрението на Ethereum ETF и впечатляващият успех на предварителната продажба на причудливия тематичен токена Furrever.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Solana се бори за постигането на успех с одобрението на SOL ETF: Оптимизмът на крипто пазара се повишава

Имайки предвид вчерашното одобрение на Ethereum ETF, пазарът продължава да поддържа оптимистична перспектива по отношение на Solana (SOL), благодарение на нейната високотехнологична и стабилна екосистема, която привлича крипто ентусиасти или фенове. Фактът, че тя е и една от платформите за криптовалути, които поддържат различни децентрализирани приложения (dApps) и проекти, доказва нейната гъвкавост.

Въпреки това Solana е изправена и пред насрещни ветрове, като например това, че не разполага с борсово търгуван фонд за фючърси и – по-строг процес на одобрение въз основа на факта, че Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) преди това я е определяла за ценна книга. Въпреки това все повече се очаква, че заявленията за Solana ETF ще бъдат удовлетворени. Ако бъде одобрен, това ще постави Solana сред такива утвърдени дигитални активи като Bitcoin и Ethereum по отношение на институционалното приемане. Резултатът би могъл да бъде значителен скок в цената му.

Вълнението около одобрения американския спот Етериум ETF нараства, тъй като законодателите се застъпват пред SEC

Цената на Етериум се покачи до над $3,800 преди и след решението за въвеждане на спот ETF. Въпреки това към момента на писане на статията (12 часа след одобрението) криптовалутата отразява 3.3% спад в цената, което подбуди някои въпроси.

Преди самото одобрение ключови законодатели от Камарата на представителите, включително Том Емър, член на мнозинството, и демократът Джош Готхаймер, активно лобираха пред председателя на SEC Гари Генслер, настоявайки на 22 май за зелена светлина за спот ETH ETF. Те изтъкнаха ползите от такива борсово търгувани фондове, които осигуряват регулиран и по-сигурен начин за инвестиране в ETH, и настояха за съгласуваност с регулаторния подход, възприет за Bitcoin ETF.

ETF експертът на Bloomberg, Ерик Балчунас, посочи, че дискусията е обхванала и ETF за различни дигитални активи, намеквайки за по-широк натиск за разнообразни спот ETF.

Междувременно Хонконг проучва възможностите за стейкинг в наскоро стартиралите спот Ethereum ETF, които започнаха да се търгуват заедно с ETF на Bitcoin на 30 април 2024 г. Това развитие контрастира със САЩ, където въпреки че спот ETF-ите за Биткойн бяха въведени през януари 2024 г., одобрението за подобен продукт за Ethereum все още се очаква.

Furrever Token очаква 15Х възвръщаемост след предварителната продажба

Furrever Token (FURR) се отличава сред основните криптовалути, като се фокусира върху очарованието на стикери с дигитални котки, предлагайки чаровен и ангажиращ инвестиционен път. По време на предварителната си продажба проектът успешно набра над $1.2 милиона, предизвиквайки значителен ентусиазъм. Понастоящем Furrever Token се оценява на $0.000648 и се очаква да нарасне с над 1,500% след края на предварителната продажба, предоставяйки доходоносна възможност за инвеститорите, търсещи значителен растеж.

Авторитетът на Furrever Token се подсилва от щателно одитиран смарт договор от Securi Lab, липсата на такси за покупка/продажба и обещанието на екипа да блокира своите токени за една година. Тези инициативи култивираха стабилно присъствие в общността, като близо 4,000 членове участват активно в Telegram.

С мисия, съсредоточена върху създаването на стабилна крипто среда, включваща стикери, емотикони и визуализации на котешка тематика, Furrever Token предлага уникална ниша на пазара. Нейният акцент върху общността и удоволствието предлага приятно отклонение от по-техническите и тържествени крипто проекти, привличайки инвеститорите, желаещи както значителна възвръщаемост, така и възхитително инвестиционно пътуване.

Посетете furrevertoken.com, за да си осигурите токени и да се присъедините към това вълнуващо начинание. На инвеститорите, които се интересуват от тази възможност, се препоръчва да се свързват само с официалната поддръжка на [email protected], за да избегнат потенциални измами.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега Присъединете се към официалния уебсайт на Furrever Token
Присъединете се към раздаването на $20,000
Присъединете се към официалната група в Telegram
Следвайте официалния акаунт в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.