НАЧАЛО Прессъобщения

Потенциални и нови криптовалути: Поглед към Shiba Inu, Pepe Coin, Dogecoin, Bitcoin, Ethereum и новата предварителна продажба на ApeMax

октомври 31, 2023 14:15 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Потенциални и нови криптовалути: Поглед към Shiba Inu, Pepe Coin, Dogecoin, Bitcoin, Ethereum и новата предварителна продажба на ApeMax

Тъй като търсенето на следващата криптовалута, която може да достигне 1000х възвръщаемост набира скорост, пазарът на криптовалути е свидетел на подновен интерес.

През цялата история същественият растеж на пазара на криптовалути е бил подхранван от утвърдени и някои от по-ранните токени като Bitcoin и Ethereum. Например, само Bitcoin отбеляза забележителен ръст от над 60,000% от 2013 г. до 2021 г.

През последните години значителен ръст бе уловен от редица алткойни и по-нови криптовалути като Dogecoin, Shiba Inu. Съвсем наскоро тази година новопредставената монета Pepe шокира крипто света, тъй като този свеж токен бързо надхвърли пазарна капитализация от $1 милиард само за няколко дни след пускането си.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.


Следователно феновете на криптовалутите проявяват все по-голям интерес към новите и завладяващи криптовалутни токени и алткойни, както и към предварителните продажби на криптовалути на много ранен етап.

Тези предварителни продажби предлагат възможност да се запознаете с нова монета и евентуално да я закупите преди официалното ѝ пускане на пазара. В рамките на тази статия ще разгледаме криптовалути, които в миналото исторически са демонстрирали забележителен ръст от 1,000% плюс, а след това ще обсъдим отличителните характеристики на младия нов токен ApeMax.

ApeMax се откроява като иновативен токен с усъвършенствана токеномика, която позволява на притежателите му да повишават и печелят в неговия уникален нов децентрализиран протокол.

В момента тече предварителна продажба на ApeMax, която предоставя ограничен във времето момент за закупуване на ApeMax по цени от предварителната продажба.

Преди да навлезем в съдържанието на тази статия, е изключително важно да подчертаем, че криптовалутите не са подходящи за всеки и са свързани с присъщи рискове и волатилност. Въпреки това, за опитните почитатели на криптовалутите, които схващат както потенциалните печалби, така и свързаните с тях рискове, в момента има много нови и стари монети, които генерират интерес в пространството днес.

Криптовалути с висок растеж, които в миналото са направили 1,000% плюс, и нови токени в етап на предварителна продажба:

  • ApeMaxApeMax е една от най-новите криптовалути и все още е във фаза на предварителна продажба.
  • Bitcoin – Над 65,000% ръст на цената от средата на 2013 г. до края на 2021 г.
  • Shiba Inu – Над 465,000% ръст на цената от април 2021 г. до октомври същата година.
  • Pepe Coin – Над 1,900% ръст на цената от края на април 2023 г. до началото на май същата година.
  • Ethereum – Над 180,000% ръст на цената от началото на 2016 г. до края на 2021 г.
  • Dogecoin – Над 25,000% ръст на цената от 2018 г. до края на 2021 г.

С какво ApeMax се отличава и е пионер сама по себе си?

ApeMax въвежда свеж токен, включващ иновативен механизъм за стейкинг, известен като Boost-to-Earn, и прозрачна токеномика. Началото на предварителната продажба на ApeMax представлява интересно ексклузивно събитие за отговарящите на условията купувачи, които могат да придобият монети ApeMax на ограничени във времето цени при предварителна продажба.

Механизмът за стейкинг на ApeMax, известен като Boost-to-Earn, представлява значителна промяна в сферата на криптовалутите. Това нововъведение позволява на притежателите на токени да стейкват или да “boost-ват” (подсилват) предпочитаните от тях субекти и да печелят награди.

Подсилването е просто и прилича на гласуване за нещата, които харесвате, по децентрализиран начин. Участието в подсилването на ApeMax отваря врати за потребителите, за да отключат потенциално печелене на награди.

Продължаващата предварителна продажба на ApeMax предлага ограничена във времето възможност за получаване на ApeMax токени по цени от предварителната продажба. Считана за една от водещите предварителни продажби на криптовалути, която си струва да бъде наблюдавана, предварителната продажба на ApeMax се разраства с всеки изминал ден. Навлезте по-дълбоко в предварителната продажба на ApeMax днес и се възползвайте от възможността да научите повече за този уникален нов токен с нова форма на полезност.

>> Посетете уебсайта на ApeMax, за да научите повече <<

Как Bitcoin се разрасна толкова бързо?

Bitcoin отбеляза бърз растеж главно поради пионерския си статут на първата децентрализирана криптовалута, въведена през 2009 г. от анонимно лице, известно като Сатоши Накамото.

Неговата уникална и иновативна блокчейн технология предоставяше сигурен, прозрачен и децентрализиран начин за извършване на peer-to-peer транзакции без необходимост от посредници и по напълно “бездоверен” начин.

Тази новост привлече ранни осиновители и технологични ентусиасти, като постави основите на разрастваща се общност. Освен това медийното отразяване, нарастващият интерес от страна на институциите, ограниченото предлагане, лимитирано на 21 милиона монети, и халвинг събитието, което намалява възнагражденията за добив на всеки четири години предизвикаха интерес към Bitcoin.

В крайна сметка, нарастващото търсене бързо стимулира неговата стойност и приемане. Тъй като все повече физически и юридически лица се насочиха към приемане на Bitcoin, търсенето на Bitcoin постепенно се увеличи, което допринесе за високия му растеж през годините.

Как Dogecoin и Shiba Inu отбелязаха висок растеж през годините?

Dogecoin и Shiba Inu отбелязаха значителен растеж главно поради своя вдъхновен от меме произход и ентусиазираните онлайн общности от притежатели.

Представеният през 2013 г. Dogecoin първоначално беше създаден като лека шега, но спечели огромна популярност онлайн благодарение на логото си с куче Shiba Inu и меметата. Подкрепата от страна на влиятелни личности засили популярността и употребата му.

По подобен начин Shiba Inu, въведена през 2020 г., набра популярност благодарение на меме-базирания си характер и асоциацията с мема “Doge”. Активната ангажираност на общността в платформите на социалните медии, борсовото листване на Shiba Inu и увеличеното търсене на този токен допринесоха за бързия му растеж и широкото му приемане.

И двете криптовалути извличат своята популярност от асоциацията си с меме културата, насърчавайки чувството за вълнение, което стимулира търсенето и растежа им на крипто пазара.

Заключение

В обобщение, значителният растеж на пазара на криптовалути в исторически план се дължи на монети, които са били иновативни за времето си и които впоследствие са се радвали на много голямо търсене. Първоначално растежът беше стимулиран от ентусиазма около основополагащи монети като Биткойн. Впоследствие, когато купувачите потърсиха монети с практическо приложение, забележителни криптовалути като Етериум придобиха известност. С възхода на културата на интернет меметата и широкото използване на социалните медии монети като Doge, Shiba Inu и Pepe отбелязаха забележителен растеж.

Понастоящем купувачите са в търсене на нови монети и токени, които отново разширяват границите и имат за цел да революционизират крипто пазара чрез интригуваща токеномика и отчетлива полезност. Важно е да се признае, че криптовалутата може да не е подходяща за всеки.

Тази статия не представлява финансов съвет. Всички криптовалути крият рискове и могат да бъдат много волатилни. Важно е да бъдете предпазливи, когато подхождате към криптовалутите, и да не харчите повече, отколкото можете да си позволите да изгубите.

За тези, които се интересуват от ApeMax, е важно да се отбележи, че тя не е достъпна за физически лица във всички региони. Лицата в държави с ограничен достъп нямат право да придобиват токени ApeMax. Списъкът на местата с ограничен достъп включва САЩ, Канада и няколко други държави. Пълният списък е достъпен на уебсайта на ApeMax.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.