НАЧАЛО Прессъобщения

Последователността на Cardano срещу прогнозирания 142% скок на предварителните продажби на VC Spectra (SPCT)

септември 19, 2023 9:36 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Последователността на Cardano срещу прогнозирания 142% скок на предварителните продажби на VC Spectra (SPCT)

В силно конкурентното пространство на топ DeFi проектите, заедно със спада в крипто сектора, Cardano (ADA) изпитва трудности. След това имаме VC Spectra (SPCT), ново, уникално име, което създаде вълнение в сектора на децентрализираните финанси.

VC Spectra (SPCT) измина дълъг път от набирането на $2.4 милиона при първоначалната си частна продажба, като инвеститорите очакват 142% печалба по време на текущата предварителна продажба.

Сравняват ли се прогнозите за цената на Cardano? Нека първо да разгледаме последните новини за проекта.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Общността на Cardano (ADA) гласува в проекта Catalyst

Project Catalyst е “фондът за иновации” на Cardano (ADA), в който потребителите могат да получат финансиране на идеите си за подобряване на блокчейна.

Те се пакетират в номерирани фондове на Cardano (ADA), за които последният е “Fund10“. В него бяха представени общо 13 предизвикателства, като общността на Cardano (ADA) предложи 1,467 идеи.


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Стойността на “Fund10” е 50 милиона Cardano (ADA) токена, на стойност около $16.5 милиона. След като гласуването приключи, Cardano (ADA) ще реши кои идеи ще бъдат финансирани и за каква сума във всяко идентифицирано предизвикателство.

Въпреки това, добра инвестиция ли е Cardano? Докато някои смятат, че Cardano (ADA) е прехвалена, други смятат, че все още не е достигнала пълния си потенциал. Като се има предвид бичото представяне на Cardano (ADA) в миналото и високото класиране в топ 10 на алткойните, проектът може и да има светло бъдеще.

Оценките за прогнозата на цената на Cardano корелират с тези настроения. По-точно, $0.35 е минималната очаквана цена, базирана на прогнозите за началото на 2024 г. Същевременно минималните цели за 2025 г. предполагат $0.70.

Дори и така, VC Spectra (SPCT) може да е на път да надмине тези оценки в по-кратък период, което го превръща в топ криптовалутата, която да разгледате вместо ADA.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

VC Spectra (SPCT) преживява още един скок при предварителната си продажба

Процъфтяващите блокчейн и технологични предприятия ще се обърнат към VC Spectra (SPCT) за финансиране на ранен етап. VC Spectra (SPCT) комбинира смарт договори, търговски интелект и умение да забелязва обещаващи стартиращи предприятия, за да осигури ефективен, печеливш, децентрализиран мениджър на активи.

Етериум (ETH) е гръбнакът на VC Spectra (SPCT), като се използва несравнимата му криптография за сигурност и смарт договори за автоматизиране на операциите. За разлика от обикновените мениджъри на активи, благодарение на последната функция не съществуват посредници. Това благоприятства прозрачността и рентабилността, поради което за VC Spectra (SPCT) не се прилагат минимални депозити.

Както при всеки уважаван хедж фонд, търговията е от решаващо значение за управлението на рисковете и максимизирането на печалбите. Тук VC Spectra (SPCT) ще прилага множество усъвършенствани стратегии като хеджиране, диверсификация и други, които дори използват машинно обучение.

Друг уникален елемент за VC Spectra (SPCT)е ангажиментът на проекта да подобри света. По този начин платформата поддържа етични и устойчиви инвестиционни ценности и насърчава проектите, които финансира, да следват този пример.

Токенът Spectra (SPCT) е фокусната точка на VC Spectra – многофункционален токен, който предоставя повече ползи от ADA. Те включват право на глас, участие в ексклузивни нови ICO с високи отстъпки и дивиденти от печалбите на VC Spectra (SPCT).

В етап 3 на предварителната продажба всеки SPCT токен се търгува за $0.033, което отразява последния скок от 32% спрямо старата цена от $0.025. По-ранните потребители, които са инвестирали на последната стойност, могат да получат 220% възвръщаемост на инвестицията след предварителната продажба, когато SPCT трябва да стигне до ниво от $0.08. Междувременно настоящите купувачи ги очаква 142% увеличение.

Вече е ясно, че всяка от двете оценки надхвърля анализа на прогнозата за цената на Cardano. Така че, ако обмисляте инвестиция във VC Spectra (SPCT) може би е добра идея да го направите преди дългоочакваното пускане на проекта на пазара!

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.