Home

Последната актуализация на Cardano може да предизвика рали, докато китовете в PEPE се насочват към DTX Exchange (DTX)

14.06.2024 9:09 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Последната актуализация на Cardano може да предизвика рали, докато китовете в PEPE се насочват към DTX Exchange (DTX)

Мета описание: DTX Exchange (DTX) е на път да предизвика крипто рали, докато PEPE китовете се насочват към нововъзникващата хибридна платформа след последната актуализация на Cardano (ADA).

Докато Cardano (ADA) се подготвя да пусне новата си актуализация, PEPE китовете се насочват към DTX Exchange (DTX), за да се запознаят с високотехнологичните ѝ функции за търговия. Тази хибридна платформа, с осигурени над $697,000 във фазата на предварителна продажба, е готова да направи голям успех след старта.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Нейните изключително изгодни оферти и печалби грабват инвеститорите на фона на пазарния спад.

Борсата DTX печели инвеститорите в PEPE със сигурни канали за търговия

Търговците на криптовалути се стремят да диверсифицират портфейлите си и се насочват към гъвкави платформи за търговия като DTX Exchange (DTX). DTX е блокчейн DeFi платформа от първо ниво, която позволява на потребителите да търгуват с различни активи. Със своя универсален набор от инструменти за търговия и авангардни аналитични инструменти DTX се превръща в платформа за нови и опитни трейдъри.

Борсата DTX (DTX) предлага над 120,000 инструмента за търговия. Нейната широка гама позволява на инвеститорите да проучат различни класове активи, освобождавайки се от традиционните ограничения на крипто търговията. Независимо дали се интересувате от традиционни активи или синтетични деривати, DTX предоставя инструментите и ресурсите, необходими за вземане на решения важни висок.

Pepe (PEPE): По вълната на меме монетите

Pepe (PEPE) е друг алткойн, който привлече вниманието на китовете, след като един новобранец прибра над $2,000,000 печалба за една нощ. PEPE показа впечатляващи печалби като цяло през последния месец, достигайки исторически връх от $0.000017. Над 90% от притежателите му са на печалба, тъй като монетата на тема „жаба“ продължава да възнаграждава инвеститорите.

Понастоящем PEPE се търгува на цена от $0.000012, като през последните седем дни цената му е спаднала с 16%. Понастоящем проектът има пазарна капитализация от $5.08 милиарда, обем на търговията от $838 милиона и RSI от 47.77, което показва балансирани пазарни нагласи.

Актуализацията на Cardano (ADA) ще влее Ouroboros, Leios и Hydra

Основателят на Cardano (ADA), Чарлз Хоскинсън, наскоро отхвърли опасенията за здравето на блокчейна въпреки стагнацията на цените на токените, като наблегна на предстоящото голямо обновяване на протокола. В интервю за Тони Едуард от Thinking Crypto Хоскинсън изтъкна жизнената общност на Cardano и предстоящите подобрения за подобряване на мащабируемостта и управлението.

Въпреки очаквания ъпгрейд, цената на алткойна показа лек спад. Понастоящем цената на Cardano (ADA) е $0.43, като през последните седем дни е отбелязан спад от 8%. Пазарната му капитализация е $15.13 милиарда, като 24-часовият обем на търговията е $358 милиона.

Водещ анализатор нарича DTX Exchange “машина за правене на пари”

DTX вече направи огромно развитие, набирайки над $2 милиона в частен начален кръг и над $100,000 в публична предварителна продажба само в рамките на два дни. Към днешна дата платформата е набрала $697,000 в предварителната си продажба, като в момента токените се продават по $0.04 всеки. В следващия кръг на финансиране се очаква цената да се повиши до $0.06 за токена, което отразява нарастващото доверие в платформата.

Тъй като Cardano (ADA), PEPE и DTX Exchange разтърсват пазара с най-новите блокчейн съобщения и разработки на платформи, инвеститорите внимателно следят тяхното движение, за да си вземат 25-кратни печалби и високодоходни възможности в криптопространството.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Пропусната възможност: Крипто кит съжалява, че не е купил тези токени преди месец!

Крипто пазарът е в спокойно състояние, готов за следващия бичи поход. Докато основните монети остават стабилни, алткойните набират инерция и показват обещаващи признаци на подем.

19.07.2024 16:16 5мин. четене

Подценени скъпоценни камъни: Алткойните може да поскъпнат това лято 

Пазарът на криптовалути е необичайно спокоен, което създава предпоставки за възможен бичи подем. С наближаването на лятото алткойните представляват уникална възможност за инвеститорите.

19.07.2024 15:46 4мин. четене

5 алткойна за печалба, която може да промени живота ви

В момента крипто пазарът е спокоен, но признаците сочат, че на хоризонта може да се задава бичи цикъл.

19.07.2024 15:30 5мин. четене

Bitget регистрира най-високо увеличение на пазарния дял през първата половина на 2024 г. – Доклад на CCData

С нарастването на доверието и ефективността на централизираните криптоборси сега е по-очевидно от всякога, че има промяна в парадигмата в крипто пространството.

19.07.2024 12:09 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.