Home

Последен шанс да се присъедините рано, тъй като алгоритмичната платформата на Algotech набра $7.8 милиона, имайки за цел да изпревари Near Protocol и Aptos

20.06.2024 10:00 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Последен шанс да се присъедините рано, тъй като алгоритмичната платформата на Algotech набра $7.8 милиона, имайки за цел да изпревари Near Protocol и Aptos

Крипто пазарът е динамичен, като новите токени и технологии представят значителен потенциал за приятни печалби.

Algotech, AI платформа, поражда вълнение с неотдавнашния си успешен кръг на финансиране. Има последен шанс да се присъедините по-рано, тъй като Algotech вече набра $7.8 милиона, за да се надпреварва с Near Protocol (NEAR) & Aptos (APT).

Този важен етап на финансиране бележи значителна стъпка напред за Algotech, позиционирайки я като сериозен конкурент в блокчейн пространството.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В тази статия ще може да разгледате неотдавнашните постижения на Algotech, нейната иновативна технология и потенциала ѝ да изпревари водещи блокчейн протоколи като Near Protocol (NEAR) & Aptos (APT).

Algotech (ALGT) революционизира DeFi с авангардна платформа за алгоритмична крипто търговия

Algotech (ALGT) поражда вълнение в пространството на децентрализираните финанси (DeFi) с иновативния си подход към алгоритмичната крипто търговия. Тази лесна за използване платформа привлече вниманието на търговците по целия свят, за което свидетелстват впечатляващите $7.5 милиона, набрани по време на успешна предварителна продажба.

Неотдавна Algotech инвестира $1.2 милиона в графични процесори H100, за да повиши скоростта, точността и цялостната производителност на своя AI двигател. В качеството си на децентрализирана платформа за алгоритмична търговия с криптовалути, Algotech има за цел да революционизира инвестиционните и търговските практики.

Algotech (ALGT) предоставя на потребителите най-съвременни възможности за търговия

Използвайки усъвършенствани алгоритми, машинно обучение и стабилна техническа основа, Algotech (ALGT) предоставя на потребителите авангардни възможности за търговия и всеобхватни стратегии за управление на риска.

Задоволявайки разнообразна аудитория, Algotech (ALGT) предлага разнообразие от предварително програмирани алгоритмични стратегии, обхващащи всичко – от инерционна търговия до възможности за арбитраж.

Този подход е подходящ за трейдъри от всички нива на умения и предпочитания. Тяхната отдаденост на прозрачността, етичните практики в областта на изкуствения интелект и удовлетвореността на клиентите намери отклик сред крипто общността, като подхрани бързия растеж и широката подкрепа.

За повече подробности относно този проект:
Посетете предпродажбата на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech

NEAR Protocol (NEAR) привлича значителен интерес от страна на инвеститорите и прогнози за скок на цената

NEAR Protocol (NEAR) привлече значителен инвеститорски интерес, издигна се на челно място в търсенията в Google и показа данни за силна активност в платформата за блокчейн анализи DappRadar. Пазарните наблюдатели смятат, че цената му може скоро да се повиши, като различни експерти прогнозират потенциално увеличение до $16 въпреки неотдавнашните спадове.

Силните основни ценности на NEAR Protocol (NEAR) са ключова причина за тази положителна перспектива. Неговата архитектура, удобна за разработчици, фокусът върху децентрализираните финанси (DeFi) и активната екосистема, включваща популярни dApps като Kai-Ching и Hot Wallet, подчертават потенциала му.

Макар скептиците да предупреждават, че хайпът, който се наблюдава в Google тенденциите, не може да гарантира трайни печалби, експертите оценяват, че NEAR Protocol (NEAR) вероятно ще продължи да поскъпва през следващите месеци.

Aptos: Обещаващ претендент със стабилност и иновативна технология

Aptos (APT) привлича вниманието със своята стабилност и иновативна технология. За разлика от някои свои конкуренти, Aptos (APT) поддържа постоянно време за работа от самото си създаване, което го прави привлекателен вариант за разработчици и потребители, търсещи стабилна платформа.

Основата на протокола се крие в неговия език за програмиране на смарт договори – Move. Разработен от бивши инженери от Meta Platforms Inc. които преди това са работили по блокчейна Diem, Move е базиран на Rust език, проектиран за бързина и ефективност.

Въпреки че проектът Diem в крайна сметка беше отложен, опитът на неговите инженери сега захранва Aptos (APT), който има за цел да бъде търговски жизнеспособен от самото начало.

Прогнозата на Хейс, че Aptos (APT) ще надмине Solana, отразява по-широкото търсене в екосистемата на дигиталните валути на следващата най-добра алтернатива. Техническите предимства на Aptos (APT) и последователното ѝ представяне я позиционират като силен кандидат в тази продължаваща конкуренция.

За повече подробности относно този проект:
Посетете предпродажбата на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Пропусната възможност: Крипто кит съжалява, че не е купил тези токени преди месец!

Крипто пазарът е в спокойно състояние, готов за следващия бичи поход. Докато основните монети остават стабилни, алткойните набират инерция и показват обещаващи признаци на подем.

19.07.2024 16:16 5мин. четене

Подценени скъпоценни камъни: Алткойните може да поскъпнат това лято 

Пазарът на криптовалути е необичайно спокоен, което създава предпоставки за възможен бичи подем. С наближаването на лятото алткойните представляват уникална възможност за инвеститорите.

19.07.2024 15:46 4мин. четене

5 алткойна за печалба, която може да промени живота ви

В момента крипто пазарът е спокоен, но признаците сочат, че на хоризонта може да се задава бичи цикъл.

19.07.2024 15:30 5мин. четене

Bitget регистрира най-високо увеличение на пазарния дял през първата половина на 2024 г. – Доклад на CCData

С нарастването на доверието и ефективността на централизираните криптоборси сега е по-очевидно от всякога, че има промяна в парадигмата в крипто пространството.

19.07.2024 12:09 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.