НАЧАЛО Прессъобщения

Популярен анализатор прогнозира рали за Ethereum (ETH) – може ли Meme Moguls (MGLS) да повтори или надмине успеха му?

20.01.2024 9:47 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярен анализатор прогнозира рали за Ethereum (ETH) – може ли Meme Moguls (MGLS) да повтори или надмине успеха му?

Тъй като крипто пазарите са изпълнени с надежда след неотдавнашното одобрение на спот крипто ETF, цената на Ethereum (ETH) отбеляза значителен подем.

Криптовалутата успя да се задържи над печалбите и показа доминацията на биковете, привличайки вниманието на крипто аналитиците.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Наред с това Meme Moguls (MGLS) също изпита високо ниво на инерция с текущото си крипто ICO, а в тази статия може да разгледате и двата проекта.

Meme Moguls (MGLS) наблюдава положителен импулс на етап 6 на предварителната продажба – може ли да се увеличи 100х?

Meme Moguls (MGLS) е предстояща платформа, която ще въведе симулирано търговско изживяване за всеки в световен мащаб. Играчите ще могат да използват всички нейни Play-to-Earn (P2E) елементи, за да превърнат времето си в печеливша възвръщаемост, като същевременно подобрят своите стратегии за търговия.

  • Всеки играч започва с баланс от $100,000 във виртуална валута, който може да използва, за да създаде портфейл и да започне да изпълнява предизвикателства.
  • След това всяка от направените симулирани печалби може да бъде превърната в парична възвръщаемост.
  • Платформата ще разполага и със специална метавселена, наречена Moguls World, където всеки може да добива, да се свързва и дори да се присъединява към ликвидни пулове.

За управление на платформата може да се използва родната криптовалута на проекта, MGLS. Наред с това потребителите могат да я стейкват в пула на Meme Moguls, за да получат фиксиран пасивен доход. Спечелената сума се основава на годишната възвръщаемост на пула и на стейкнатата сума.
До момента проектът е достигнал до етап 4 от своето блокчейн ICO.

MGLS се предлага на цена от $0.0027. Предварителната продажба обаче се продава бързо и с тази инерция анализаторите прогнозират поскъпване от 80х след пускането и на първокласни борси.

Според Майкъл Ван Де Поуп Етериум (ETH) ще достигне $3,500

Ethereum (ETH) преодоля ценовата бариера от $2,500 и се задържа над нея. Общият ръст на цената през последната година е 65.5% за този DeFi проект, което показва бичи резултати на графиката. Последните данни на графиката за цената на ETH показват как тя се е повишила от най-ниската точка от $2,239,44 до $2,698,43. Въпреки това към момента на писане на статията алткойнът се търгува за около $2,400.

Популярният крипто анализатор Майкъл ван де Поуп наскоро публикува анализ на X (Twitter). В него анализаторът твърди, че пробив към нов връх на цикъла при $2,700 може да доведе до по-нататъшно продължаване на растежа. Резултатът е прогноза за цената на Ethereum, според която тя може да достигне $3,500 в рамките на два до три месеца.

Въз основа на представянето си на графиката, цената на ETH продължава да показва изключителна сила, независимо от настоящите пазарни условия. Цената се движи към споменатата по-горе зона на съпротива, което може да проправи пътя за друг голям пробив скоро.

Обобщение

Докато ETH показва бичи резултати на графиките, анализаторите сега са по-оптимистично настроени отпреди за неговото бъдеще. Това породи вълнение сред цялото Web3 пространство, където DeFi проектът Meme Moguls и неговата предварителна продажба набраха скорост.

Смята се, че ако скоро токенът успее да отбележи ръст, то това би го направило привлекателен за търговците в световен мащаб.

Научете повече за $MGLS тук:

Посетете Meme Moguls | Присъединете се към общността


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Algotech превзема предварителните продажби – инвеститорите от Polkadot и Polygon искат да се включат

В последно време основните играчи на пазара на криптовалути, като Polkadot и Polygon, изпитват някои негативни ефекти, въпреки че пазарът привидно се подобрява.

23.02.2024 10:42 3 мин. четене

Тази добре представяща се криптовалута може да утрои стойността на инвестициите до края на 2024 г. според анализатори

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите Retik Finance се превърна в лъч на иновациите и потенциала.

23.02.2024 10:23 5 мин. четене

Конкурентът на Facebook Live, DeeStream (DST), вижда постоянни инвестиции от инвеститорите в Ethereum (ETH) и Solana (SOL)

С развитието на крипто пазара децентрализираните алтернативи предизвикват статуквото на традиционните платформи.

23.02.2024 10:20 3 мин. четене

Най-добрите онлайн крипто казина, които да обмислите през 2024

Крипто казината са може би едни от най-лесно достъпните сайтове за игри, позволяващи на клиентите да играят доказано честни игри, използвайки криптовалути като Bitcoin, Litecoin и Ethereum.

23.02.2024 8:42 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.