НАЧАЛО Прессъобщения

Polygon (MATIC), Tron (TRX) или Kelexo (KLXO)? Топ анализатор прогнозира, че Kelexo може да се превърне в една от най-добрите инвестиция през 2024 г.

22.01.2024 13:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Polygon (MATIC), Tron (TRX) или Kelexo (KLXO)? Топ анализатор прогнозира, че Kelexo може да се превърне в една от най-добрите инвестиция през 2024 г.

След нестабилността на проектите за криптовалута от 2021 г. прогнозираният път и движенията на графиките в DeFi сектора се промениха значително.

С основните монети като Етериум (ETH) , Биткойн (BTX) и Dogecoin (DOGE), които скачат в крайностите и в последствие се спускат на нови дълбочини, стана необходимо анализът да се води като ръководство за инвестиционни решения през 2024 г.

Сред подходящите варианти за инвестиране през 2024 г. въз основа на техния прогнозиран растеж, предимството на математическия модел, полезността и възвръщаемостта на инвестициите (ROI) според експертите са Polygon (MATIC), Tron (TRX) и Kelexo (KLXO).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Прогнози за 2024 г. и характеристики на Polygon (MATIC) и Tron (TRX)

Цената на Polygon (MATIC) може и да е спаднала от най-високата си стойност от $2.92 до сегашните $0.79, но това не диктува възможностите за разширяване. Прогнозите на изтъкнати експерти сочат, че монетата ще премине границата от $1 през 2024 г. Polygon (MATIC) намира своята полезност като паралелен блокчейн, функциониращ с мрежата на Ethereum с висока скорост, за да се бори с ограниченията на растежа и производителността на ETH.

Polygon работи по-бързо и насърчава изпълнението на всички дейности на DeFi на по-малка цена, а родната монета, използвана за достъп до тези услуги, се нарича MATIC. Въпреки че Polygon насърчава мащабируемостта, пасивния доход и растежа и е общоприет, алткойнът според мнозина не е цялостен най-добър инвестиционен вариант.

По същия начин Tron (TRX), дебютирайки с капитализация от $9.5 милиарда и 30% от нея, съставляващи обема на търговията, започна като внушителен криптоактив. Макар че текущата цена от $0.12 обикновено не би била пречка за сключване на сделка, възможността за по-стръмен срив диктува риска в държането на TRX. Макар да се предполага, че Tron (TRX) генерира полезност от децентрализацията на интернет, анализаторите прогнозират, че токенът може да загуби функционалност и сигурност с намаляване на приемането.

Kelexo (KLXO) може да придобие потенциал като един от най-добрите инвестиционни избори

Kelexo (KLXO) е кредитно ориентиран DeFi проект, който започна да получава критично внимание с началото на предварителните продажби поради уникалните си решения и иновации в Web3 областта на банкирането. Инвеститорите са привлечени най-напред от проблема, който Kelexo решава, а именно да оптимизира процесите на кредитиране и да направи заемите в криптовалута достъпни в движение.

Гъвкавостта, прозрачността и ефективността на процеса, увенчани със силна полезност, са това, което лесно може да позиционира криптовалутата като един от най-добрите инвестиционни избори през 2024 г.

Предимство на Kelexo (KLXO) пред Polygon (MATIC) и Tron (TRX)

С предварителната продажба и първоначалното предлагане на монети, фиксирани на цена от само $0.022, и общо предлагане от 440,000,000, анализаторите смятат, че това осигурява солидна точка за влизане в крипто пазара.

Очаква се тази цена, подкрепена от солидна дигитална рамка, значително да насърчи бързото нарастване на стойността на Kelexo (KLXO). Тъй като стартирането на Kelexo (KLXO) съвпада със срива на други токени, анализаторите предвиждат и традиционно пренасочване на инвеститорите към следващия жизнеспособен продукт – Kelexo (KLXO).

Макар да управлява напълно децентрализирана икономика и да променя Web3 сцената на финансите с безкраен списък от комунални услуги, които включват глобална дебитна карта и лесно конвертиране на активи при нулева комисиона, наред с други предимства, Kelexo (KLXO) вече се очаква да надмине своите предшественици в рамките на няколко седмици.

С Polygon (MATIC), създаден за минимална мащабируемост, и Tron (TRX), който в момента е в криза на графиките на тенденциите, експертните анализатори заявяват, че Kelexo може много добре да се превърне в “син чип”, като във всеки случай има значителен потенциал за растеж.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo, като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто звездата Meme Moguls обявява крайна дата на предварителната си продажба, може ли да се конкурира с PepeFork при пускане на борсата?

Meme Moguls се превърна в една от най-обсъжданите предварителни продажби през последния месец. Нейният роден токен, $MGLS, се покачи с 90% по време на предварителната продажба, като бяха събрани над $2.5 милиона.

23.02.2024 12:50 3 мин. четене

Algotech превзема предварителните продажби – инвеститорите от Polkadot и Polygon искат да се включат

В последно време основните играчи на пазара на криптовалути, като Polkadot и Polygon, изпитват някои негативни ефекти, въпреки че пазарът привидно се подобрява.

23.02.2024 10:42 3 мин. четене

Тази добре представяща се криптовалута може да утрои стойността на инвестициите до края на 2024 г. според анализатори

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите Retik Finance се превърна в лъч на иновациите и потенциала.

23.02.2024 10:23 5 мин. четене

Конкурентът на Facebook Live, DeeStream (DST), вижда постоянни инвестиции от инвеститорите в Ethereum (ETH) и Solana (SOL)

С развитието на крипто пазара децентрализираните алтернативи предизвикват статуквото на традиционните платформи.

23.02.2024 10:20 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.