НАЧАЛО Прессъобщения

Polygon (MATIC) пробива над $0.80, Ethereum (ETH) се покачва с 44.1%, Everlodge (ELDG) на път да бъде листнат на първокласни борси

08.02.2024 9:50 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Polygon (MATIC) пробива над $0.80, Ethereum (ETH) се покачва с 44.1%, Everlodge (ELDG) на път да бъде листнат на първокласни борси

Polygon (MATIC) и Ethereum (ETH) демонстрираха бързи покачвания и са в зелено въз основа на данните от графиката. Техният възходящ импулс може скоро да предизвика по-широко пазарно рали, което да доведе до по-значителен ръст.

Междувременно Everlodge (ELDG) породи голямо вълнение, тъй като не само осигури 190% възвръщаемост на инвестициите за ранните инвеститори, но и има за цел скоро да бъде регистрирана на първокласните борси след стартирането си.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В тази статия може да потърсите всички аспекти на тези криптовалути, за да разберете защо те спечелиха значително внимание и да определите коя може да е вашия най-добър избор.

Polygon (MATIC) пробива над $0.80 – цената може да скочи до $1.38

Polygon (MATIC) демонстрира голяма сила на графиките и се стреми към по-нататъшни висоти по време на предстоящите търговски сесии. По-конкретно, цената на Polygon сега се движи нагоре, тъй като през предходната седмица се наблюдаваше покачване от $0.76 до $0.81, което показва, че $0.90 е следващата му основна ценова бариера.

Освен това се очаква криптовалутата Polygon скоро да преодолее ценовата бариера от $1, което може да ѝ позволи да достигне още по-голяма сила. Биковете могат да поддържат това ниво, а RSI е в неутралната зона. В резултат на това, според прогноза за цената на Polygon, тя може да завърши през 2024 г. на ниво от $1.38.

Ethereum (ETH) бележи 44% годишно покачване – цената може да се покачи над $3,700 до четвъртото тримесечие

Етериум (ETH) се движи нагоре въз основа на последните графики, а сегашната му инерция е показателна, че криптовалутата скоро може да започне рали. По-конкретно, цената на Етериум намери подкрепа на нивото от $2,375 и отбеляза общо увеличение от 44% на годишна база. Освен това тя е зелена на 7-дневната, 14-дневната и 30-дневната графика.

Криптовалутата Ethereum отчете повишено ниво на внимание от страна на трейдърите. Според прогноза за цената на Ethereum, тя може да приключи 2024 г. на ниво от $3,743.

Everlodge (ELDG) на път да бъде регистрирана на първокласните борси

Everlodge (ELDG) е предстоящ пазар за недвижими имоти и DeFi проект, който може да промени начина, по който търговците имат достъп до пазара на имотния сектор. Със своя уникален подход платформата има за цел да направи достъпа до тези пазари далеч по-прост и по-достъпен, тъй като ще въведе NFT фракциониране.

По-конкретно, всеки имот ще се издава като NFT, след което ще се разделя на по-малки части, всички от които са на стойност само $100. По този начин, ако даден имот струва милиони, той вече няма да бъде достъпен само за елита, тъй като всеки в световен мащаб ще може да има достъп до него.

Проблемите с прозрачността, които също бяха част от индустрията, са решени, тъй като метаданните на смарт договорите ще съхраняват важни подробности като документи за собственост или други данни. Проектът се бори да бъде регистриран скоро на борсите от първо ниво и в резултат на това може да стане достъпен за много други търговци. Тези аспекти превръщат ELDG в най-добрата криптовалута за покупка.

Обобщение

Етериум се движи нагоре и скоро може да преодолее основна ценова бариера, което може да доведе пазара до нови висоти. На графиките на Polygon също има бичи настроения и скоро може да настъпи подем.

Междувременно Everlodge придоби най-голяма привлекателност, тъй като ранните инвеститори получиха 190% възвръщаемост на инвестициите. Нейното бъдещо листване на първокласните борси също е основна точка на привлекателност, тъй като това може да изпрати цената нагоре до 100х пъти въз основа на прогнозите на анализаторите.

За повече информация относно Everlodge (ELDG), моля, посетете техния уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Данните сочат, че три алткойна, може да се възползват най-много от халвинга на Биткойн през май 2024 г.

Халвингът на Биткойн, който се случва приблизително на всеки четири години, е ключов момент в света на криптовалутите.

22.02.2024 11:23 5 мин. четене

Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST): Познати крипто имена, които издават бичи сигнали през 2024 г.

На пазара на криптовалути през 2024 г. вниманието привличат познати имена като Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST).

22.02.2024 11:20 3 мин. четене

XRP се бори да премине $0.6: Може ли тази TradFi платформа да достигне $1 първа?

Към момента на писане на статията XRP среща пречки при преодоляването на границата от $0.6, като към момента на писане на статията се търгува на ниво от $0.547 с пазарна капитализация от $29.77 милиона.

22.02.2024 10:54 4 мин. четене

Кои три криптовалути трябва да наблюдавате за евентуална бърза 10х печалба?

През 2024 г. пазарът на криптовалути е изпълнен с нов оптимизъм, тъй като инвеститорите се отърсват от бруталната крипто зима на 2022-2023 г.

22.02.2024 9:10 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.