НАЧАЛО Прессъобщения

Polygon (MATIC) понася удари след делистването от Binance; междувременно Filecoin (FIL) и VC Spectra (SPCT) набират популярност

септември 20, 2023 11:19 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Polygon (MATIC) понася удари след делистването от Binance; междувременно Filecoin (FIL) и VC Spectra (SPCT) набират популярност

При последните събития Polygon (MATIC) се сблъска с неуспех поради изваждането си от списъка на NFT пазара на Binance.

В същото време Filecoin (FIL) преживя положителна динамика, след като беше избран от Института за сърдечни изследвания “Виктор Чанг.

Освен това VC Spectra (SPCT) печели интереса на инвеститорите със своята децентрализирана платформа за търговия и протокол за управление на активи. 

Как се представиха тези топ криптовалути на фона на последните пазарни събития? Нека разберем!

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Прогноза за цената на Polygon MATIC: Не изглежда добре за месец октомври

На 14 септември 2023 г. Polygon (MATIC) обяви чрез X (Twitter) началото на изпълнението на Polygon 2.0. Този важен етап беше придружен от публикуването на три предложения за подобрения на Polygon (PIP) и подробна пътна карта за “Фаза 0”.


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Предложенията обхващат ключови аспекти като процеса на преход, спецификациите за обновения токен в архитектурата на Polygon 2.0 и актуализациите на родния токен на Polygon (MATIC).

В отговор на това съобщение Polygon (MATIC) стана свидетел на почти 4% скок на стойността си. Цената на Polygon MATIC се повиши от $0.51 на $0.53 в рамките на 24 часа. 

Въпреки това, подобно на много други водещи алткойни, цената на Polygon MATIC претърпя известни колебания поради по-широката волатилност на пазара. След първоначалното увеличение стойността на Polygon MATIC се колебаеше в диапазона от $0.50 до $0.54, преди в крайна сметка да се установи на $0.52 на 16 септември.

След като Binance изключи мрежата Polygon (MATIC) от своя NFT пазар, анализаторите смятат, че цената на Polygon може да спадне още повече, ако мечите пазарни условия се запазят. Като цяло настроенията изглеждат предпазливи, тъй като пазарът очаква повече подробности за Polygon 2.0 и как преходът може да повлияе на токена Polygon (MATIC).

Прогноза за цената на Filecoin: Интеграцията на “Виктор Чанг” повишава прогнозата 

На 3 септември 2023 г. Институтът за сърдечни изследвания “Виктор Чанг” в Австралия обяви избора си на Filecoin (FIL) като предпочитан метод за съхранение на обширни изследователски данни. 

Институтът успешно съхранява около 137 TB данни от сърдечни изследвания на разпределеното решение за съхранение (DSS) на Filecoin (FIL), като използва услугите, предоставяни от доставчиците на услуги за съхранение.

Това развитие оказа положително въздействие върху прогнозата за цената на Filecoin, което доведе до скок на стойността на Filecoin (FIL) с 4.16%. В рамките на 24 часа цената на Filecoin (FIL) се повиши от $3.13 на $3.26. Въпреки пазарната волатилност положителната динамика на Filecoin (FIL) продължи. Между 4 и 16 септември цената на Filecoin (FIL) се повиши от $3.26 до $3.45, което отразява 5.83% увеличение на стойността на Filecoin (FIL).

Интеграцията на Filecoin (FIL) с Института за сърдечни изследвания спечели значително внимание от страна на инвеститорите. Експерти от индустрията изразяват оптимизъм по отношение на бъдещата прогноза за цената на Filecoin, като прогнозират, че стойността на Filecoin (FIL) може да достигне до $27.06 през следващата година.

VC Spectra (SPCT) предизвиква силен инвеститорски интерес

На фона на неотдавнашните пазарни сътресения VC Spectra (SPCT) се радва на значителен интерес от страна на инвеститорите по време на текущата си публична предварителна продажба, като предлага потенциал за значителна възвръщаемост.

VC Spectra (SPCT) е децентрализирана платформа за търговия и протокол за управление на активи, която използва силата на блокчейн технологията. VC Spectra (SPCT) предоставя на инвеститорите достъп до обещаващи проекти в секторите на блокчейн и технологиите. 

Освен това VC Spectra (SPCT) функционира като децентрализиран хедж фонд, предлагайки на притежателите на токени тримесечни дивиденти и обратно изкупуване въз основа на печалбите, генерирани от техните инвестиции. Притежателите на токени също така получават достъп до най-добрите DeFi проекти и нови ICO по време на сийд/частните продажби.

Освен това VC Spectra (SPCT) понастоящем е в етап 3 на своята публична предварителна продажба, като предлага SPCT токени на цена $0.033 с 50% бонус върху всички депозити. 

При закупуване на SPCT токени на текущата цена от $0.033, инвеститорите могат потенциално да се възползват от скок от 142.42%, ако токена достигне $0.080 до края на предварителната продажба. 

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.