НАЧАЛО Прессъобщения

Polygon (MATIC) и Chainlink (LINK) инвеститорите се насочват от рано към иновативната предварителна продажба на Kelexo (KLXO)

04.02.2024 13:42 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Polygon (MATIC) и Chainlink (LINK) инвеститорите се насочват от рано към иновативната предварителна продажба на Kelexo (KLXO)

Докато Polygon (MATIC) и Chainlink (LINK) се борят с понижаващи се цени и отслабващ хайп, се появи нова възможност за умелите крипто инвеститори.

Kelexo (KLXO), иновативна платформа за peer-to-peer кредитиране, стартира предварителна продажба, предлагаща възможност за ранно присъединяване в потенциален топ претендент спрямо Ethereum (ETH).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Впечатляващо предложение за стойност на Kelexo (KLXO)

Kelexo (KLXO) функционира като децентрализиран пазар за кредитиране, като премахва посредниците, за да позволи на заемодателите и заемателите да се свързват и да сключват сделки директно. Този модел предоставя значителни предимства. Някои от тях са:

  •  Бързи крипто и фиатни възможности за плащане
  •  Анонимност и функции за защита на личните данни
  •  Огромни стимули за ранно участие
  •  Незабавна проверка на заемите с изкуствен интелект
  •  Усъвършенствани инструменти за предотвратяване на измами
  •  Проследяване на изпълнението в реално време
  •  По-ниски такси поради липсата на посредници
  •  По-бързо отпускане и изплащане на заеми
  •  Достъпност за лица с ограничена кредитна история
  •  Прозрачни неизменни записи в блокчейн

Притежателите на токени Kelexo (KLXO) получават и дял от приходите, заедно с програми за награди и права за децентрализирано управление. Реалната полезност и иновациите, които стоят зад Kelexo (KLXO), бързо предизвикаха голям хайп в крипто общността.

Предизвикателствата на Polygon (MATIC) и Chainlink (LINK) отварят вратата за Kelexo (KLXO)

Polygon (MATIC) рязко увеличи приемането и цената си през 2021-2022 г. благодарение на своето усъвършенствано решение за мащабиране на втори слой на Ethereum (ETH). Напоследък обаче ръстът е в застой поради рязкото претоварване на мрежата и забавянето на ключови ъпгрейди. Цените на Polygon (MATIC) са потънали с около 16% от същата дата през миналата година.

Chainlink (LINK) също отбеляза огромни печалби при стартирането си благодарение на водещата си децентрализирана оракулска технология. Засилената конкуренция от страна на конкурентни проекти обаче отслаби предимството ѝ. Цените на Chainlink (LINK) остават надолу с близо 70% под най-високата си стойност за всички времена.

Тъй като интересът към Polygon (MATIC) и Chainlink (LINK) намалява, на сцената излезе Kelexo (KLXO), предоставяйки нов случай на използване в крипто кредитирането. Нейната предварителна продажба предлага отлична възможност за инвеститорите да застанат зад една обещаваща нова мрежа, преди тя да види широко разпространение.

Предварителната продажба позволява на инвеститорите да закупят Kelexo (KLXO) по-рано

Предварителната продажба на Kelexo (KLXO) позволява закупуването на Klexo (KLXO) токени на много ниска цена – само $0.022 за монета. По време на предварителната продажба са налични 40% от общото предлагане.

Осъзнавайки огромния потенциал, инвеститорите от Polygon (MATIC) и Chainlink (LINK) се възползваха от ограниченото разпределение на Kelexo (KLXO) при предварителната продажба. Тя предлага възможност да се застане зад обещаващ нов крипто проект в ранните му дни, преди цената му евентуално да се повиши.

Все още не е твърде късно – насочете се от по-рано към иновативната предварителна продажба Kelexo (KLXO)

С възможностите и случаите на използване, предлагани от Kelexo (KLXO), се смята, че проекта вероятно ще набере скорост през 2024 г. като стабилен претендент в областта на децентрализираните финанси.

Текущата предварителна продажба осигурява идеалната точка за влизане на изключително атрактивна цена от само $0.022 за Kelexo (KLXO) токен. Инвеститорите в Polygon (MATIC) и Chainlink (LINK) може да постъпят разумно, ако наблюдават тази новаторска предварителна продажба, преди стойността на токена да нарасне експоненциално. Включете се по-рано в следващото голямо нещо в крипто кредитирането – Kelexo (KLXO).

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Купувайте криптовалута бързо и сигурно чрез Wizarbit

Wizarbit служи като надеждна платформа за обмен на дигитални активи, включително Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и различни други криптовалути. 

23.02.2024 13:15 2 мин. четене

Крипто звездата Meme Moguls обявява крайна дата на предварителната си продажба, може ли да се конкурира с PepeFork при пускане на борсата?

Meme Moguls се превърна в една от най-обсъжданите предварителни продажби през последния месец. Нейният роден токен, $MGLS, се покачи с 90% по време на предварителната продажба, като бяха събрани над $2.5 милиона.

23.02.2024 12:50 3 мин. четене

Algotech превзема предварителните продажби – инвеститорите от Polkadot и Polygon искат да се включат

В последно време основните играчи на пазара на криптовалути, като Polkadot и Polygon, изпитват някои негативни ефекти, въпреки че пазарът привидно се подобрява.

23.02.2024 10:42 3 мин. четене

Тази добре представяща се криптовалута може да утрои стойността на инвестициите до края на 2024 г. според анализатори

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите Retik Finance се превърна в лъч на иновациите и потенциала.

23.02.2024 10:23 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.