НАЧАЛО Прессъобщения

Ще получат ли купувачите на Shiba Inu и Dogecoin очакваната възвръщаемост на инвестициите? Мнозина се обърнаха към Everlodge за 20х растеж

септември 5, 2023 11:17 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще получат ли купувачите на Shiba Inu и Dogecoin очакваната възвръщаемост на инвестициите? Мнозина се обърнаха към Everlodge за 20х растеж

Криптовалутата Shiba Inu (SHIB) отбеляза рязък ръст на активността след стартирането на Shibarium и достигна нови важни етапи. 

Много от хардкор ентусиастите на меме монети все още се интересуват от бъдещето на Dogecoin (DOGE) въпреки липсата на какъвто и да е технологичен напредък през този месец.

Най-голямо внимание обаче бе отделено на криптовалутата Everlodge (ELDG), която може да скочи с 20х при стартирането си.

Обобщение

  • Shiba Inu ще достигне $0.00001078 до края на 2023 г.
  • Dogecoin ще достигне $0.098
  • Everlodge ще скочи с 20х

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Прогноза за бъдещата цена на Shiba Inu (SHIB)

При криптовалутата Shiba Inu (SHIB) се наблюдава по-високо ниво на активност още от стартирането на мрежата Shibarium. Въз основа на данни от блокчейн анализатора, известен като Shibariumscan, в мрежата се наблюдава рязък скок от 100,000 адреса до 300,000 адреса. Освен това общият брой на транзакциите достигна границата от 520,000.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


В резултат на това мнозина сега са оптимистично настроени за бъдещето на криптовалутата на Шиба Ину. Наскоро цената на Shiba Inu се колебаеше между $0.00000791 и $0.00000842, запазвайки позицията си на 16-та по големина криптовалута по отношение на пазарната капитализация. Анализаторите обаче предвиждат масивен ръст, тъй като според прогнозата за цената на Shiba Inu тя може да достигне $0.00001078 до края на годината.

Бъдеща динамика на Dogecoin (DOGE)

Криптовалутата Dogecoin (DOGE) също отбеляза голяма активност, но в отрицателна посока. Отскоро стойността му е около ценовия диапазон от $0.066, а през последния месец се наблюдава спад от 23%. Впоследствие, въпреки че този низходящ тренд накара много инвеститори да се притеснят, има потенциал за възстановяването му.

Цената на Dogecoin достигна дъното си при $0.060. Това показва, че сега криптовалутата Dogecoin има бича перспектива и че в исторически план тя е успявала да се изкачи обратно нагоре след толкова дълбок спад. Всъщност цената би могла да премине над 50-дневната до 200-дневната SMA, които се оценяват на $0.070. Въз основа на прогнозата за цената на Dogecoin, тя ще се изкачи до $0.098. 

Очаква се Everlodge (ELDG) да поскъпне с 20х

Въпреки че Shiba Inu и Dogecoin могат да се възстановят, те може да не осигурят на инвеститорите очакваната възвръщаемост на инвестициите. В резултат на това те започнаха да се диверсифицират чрез Everlodge – проект, подготвен да направи пълна революция в сектора на недвижимите имоти, който е на стойност трилиони.

Това е първата в света блокчейн платформа и пазар, които ще помогнат на всеки в световен мащаб да стане собственик на луксозен хотел, вила или друг наличен имот само за $100. Блокчейн платформата дигитализира активите на недвижимите имоти и след това изработва NFT срещу луксозни ваканционни жилища. 

След това те се фракционират, за да може инвеститорите на дребно да ги закупят на по-малки единици. Освен това стойността на всяко NFT е пропорционална на недвижимия имот. Ако стойността на имота се увеличи през следващите години, ще се увеличи и стойността на NFT. Всички приходи от наем също ще постъпват пасивно при собствениците на NFT въз основа на техния дял. 

Членовете могат да получат достъп и до клуб за награди, който ще им даде възможност да печелят безплатни престои във всички луксозни имоти на платформата. Проектът се намира на етап 1 от предварителната си продажба, а ELDG, местният токен, използван за залагане и управление, се предлага на цена от само $0.012.

В резултат на това анализаторите прогнозират, че при пускането на пазара ще настъпи покачване от 20х. 

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG) днес:

Уебсайт: http://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Ще издаде ли Coinbase криптовалута на собствената си мрежа Base?

Главният юридически директор на Coinbase Пол Гревал спомена, че борсата за криптовалути обмисля възможността за въвеждане на токен за Base, нейната верига от втори слой на Етериум.

септември 26, 2023 16:00 1 мин. четене

Инвеститор превърна едва $18 в невероятните $1.5 милиона

На 27 октомври 2020 г. ранен инвеститор придоби над 200 милиарда Шиба Ину (SHIB) токена. По време на тази инвестиция активът се оценяваше на приблизително $0.000000000084245, като в цената му за търговия имаше десет нули.

септември 26, 2023 15:00 1 мин. четене

Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

Проучване на крипто бичи пазарите и най-добрите инвестиционни монети, които да гледате сега, преди да започне следващият: SPCT, eCash (XEC) и THORChain (RUNE).

септември 26, 2023 14:22 5 мин. четене

Криптовалути за диверсифициране на портфейл през Q4: Kangamoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), XRP

Открийте най-добрите криптовалути за диверсифициране на портфейла ви преди четвъртото тримесечие на 2023 г. – Shiba Inu, XRP и Kangamoon.

септември 26, 2023 13:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.