НАЧАЛО Прессъобщения

Положителна пазарна прогноза за Avalanche (AVAX): Инвеститорите пренасочват вниманието си към VC Spectra

ноември 17, 2023 15:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Положителна пазарна прогноза за Avalanche (AVAX): Инвеститорите пренасочват вниманието си към VC Spectra

Avalanche (AVAX) беше добавен в списъка за фючърсна търговия на Coinbase. Междувременно VC Spectra (SPCT) привлича вниманието на инвеститорите.

Какъв е ефектът от листването върху цената на AVAX? И защо инвеститорите виждат VC Spectra (SPCT) като най-добрата криптовалута за покупка?


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


>>КУПЕТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Обобщение

  • Прогнозата за цената на AVAX за 2024 г. е $127.24.
  • VC Spectra (SPCT) предлага най-големи печалби на инвеститорите.

Coinbase добавя Avalanche (AVAX) към състава си от крипто фючърси

На 14 ноември 2023 г. Coinbase разшири възможностите си за вечни фючърси, като добави контрактите Avalanche (AVAX) и Solana (SOL). Листингите са символизирани като AVAX-PERP и SOL-PERP.

Avalanche (AVAX) се присъединява към Биткойн, Етериум, XRP и Лайткойн в престижната гама от безсрочни фючърси на Coinbase. Новата позиция ще бъде достъпна за клиенти извън САЩ чрез Coinbase International Exchange и Coinbase Advanced.

Добавянето на Avalanche (AVAX) към портфолиото от фючърси на Coinbase означава, че повече инвеститори могат да търгуват с токена. Безсрочните фючърсни договори позволяват на инвеститорите да спекулират с движението на цените на активите за неопределено време.

От момента на вписването цената на AVAX се покачи с 19.7% от $16.22 до $19.42. Това показва, че листването на Avalanche (AVAX) е предизвикало по-голям интерес към токена. Пазарът вече смята, че може да се довери на Avalanche (AVAX), тъй като Coinbase му има достатъчно доверие, за да го добави към фючърсните си предложения.

Все още е рано, но по всичко личи, че това листване може да е онова, от което Avalanche (AVAX) се нуждае, за да премине на следващото ниво, след като през последните месеци изпита известна съпротива.

Въпреки това Avalanche (AVAX) може да бъде изваден от списъка, ако инструментът не се представи според очакванията. Общността на Avalanche ще се надява фючърсният договор да привлече достатъчно инвеститори, за да остане в списъка.

Ако това се случи, цената на AVAX може да достигне $127 през 2024 г. Силата и продължителността на бичия поход през следващата година също ще изиграят значителна роля за това колко високо ще стигне Avalanche (AVAX).

VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори с редовни поскъпвания

VC Spectra (SPCT) има успешна предварителна публична продажба. От началото на предварителната продажба цената на токена VC Spectra (SPCT) се е повишила със 725% – от $0.008 до $0.066. Този скок се дължи на огромното търсене на токена.

Ранните скокове привлякоха повече инвеститори и доведоха до още скокове. Последните скокове също привличат повече инвеститори. Никой не иска да пропусне възможността да увеличи бързо средствата си 10х.

Говорейки за 10х, VC Spectra (SPCT) е на път да направи скоро 10х скок. Настоящата цена е само на $0.014 от границата от 10х, която е $0.080. Като се има предвид преднината на VC Spectra (SPCT) в предварителната продажба, следващият скок вероятно ще я изведе над тази цена.

Друга причина, която привлича инвеститорите към VC Spectra (SPCT), е нейната мисия. Платформата иска да предостави най-доброто инвестиционно изживяване в блокчейн както на новаците, така и на експертите, като ефективно демократизира инвестициите в блокчейн.

VC Spectra (SPCT) постига своята мисия, като прави инвестициите в блокчейн стартъпи на ранен етап и специфични крипто ниши достъпни за всички. Всички потребители могат също така да търгуват арбитражно или да залагат и заемат своите криптоактиви.

Билетът за участие в протокола VC Spectra е SPCT. Това е стандартен токен BRC-20, който се използва за обмен, децентрализирана търговия, управление на активи и такси за транзакции в платформата. SPCT е дефлационен, с механизъм за изгаряне, който намалява циркулацията на токена с течение на времето.

Ползите от притежаването на SPCT включват тримесечни дивиденти, достъп до ексклузивни нови ICO-та и право на глас за вземане на решения в рамките на платформата.

Всичко това е причината, поради която инвеститорите сега виждат VC Spectra (SPCT) като една от най-добрите криптовалути за покупка.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

3 евтини криптовалути, на които да обърнете внимание следващата седмица

С наближаването на края на годината някои криптовалути навлизат във фаза на консолидация, докато други представят обещаващи инвестиционни перспективи.

декември 3, 2023 7:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.