НАЧАЛО Прессъобщения

Polkadot (DOT) и TRON (TRX) демонстрират увереност в предпродажбата на DeeStream, като се стремят към 50Х възвръщаемост на фона на пазарните предизвикателства

27.03.2024 11:03 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Polkadot (DOT) и TRON (TRX) демонстрират увереност в предпродажбата на DeeStream, като се стремят към 50Х възвръщаемост на фона на пазарните предизвикателства

DeeStream (DST) е платформа за стрийминг и видеосъдържание, която в момента преминава през предварителна продажба при голям интерес и доверие от страна на такива гиганти на пазара като Polkadot (DOT) и TRON (TRX).

Това означава, че при тези пазарни предизвикателства възвръщаемостта може да бъде на високо ниво до 50Х повече от инвестицията, с която инвеститорът започва.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В тази статия се разглеждат причините, поради които Polkadot (DOT) и TRON са заинтересовани да подкрепят предварителната продажба на DeeStream и съответно какво означава това за стрийминг индустрията и всъщност за много по-голямото крипто пространство.

Polkadot (DOT): на вълната на оптимизма

При Polkadot (DOT) се наблюдаваше покачване на пазарната стойност, което подхранваше оптимистичните анализи и развития в тяхната екосистема. Най-вече бичи прогнози от един конкретен криптовалутен анализатор, Майкъл ван де Поуп, които подхранват оптимизма за пробив към нови исторически върхове за монетата. Технологичните подобрения и разработки, които се случват в екосистемата, например неотдавнашното партньорство с Dune Analytics за много по-отворени и достъпни блокчейн данни, би трябвало допълнително да подкрепят непрекъснатия възход и иновациите на Polkadot (DOT).

TRON (TRX): Водеща инициатива в областта на верижната дейност

Активността по веригата, която е феноменална и е най-високият брой дневни потребители в блокчейн индустрията, продължава да затвърждава името на TRON (TRX) в света на криптовалутите. Тъй като пазарът се колебае, TRON (TRX) е на път да достигне потенциален нов исторически връх с нарастващ брой транзакции и обща заключена стойност.

DeeStream (DST): Предварителна продажба на токени за стрийминг платформа на фона на пазарните предизвикателства

В основата на това сътрудничество стои DeeStream (DST), първата в света децентрализирана онлайн стрийминг платформа. С вниманието на лидерите в индустрията като Polkadot (DOT) и TRON (TRX) към предварителната продажба. DeeStream (DST) и нейната иновативна платформа за стрийминг на съдържание попаднаха сред най-широк интерес.

Тъй като предварителната продажба на DeeStream вече е на крипто пазара, тя носи привлекателна възможност за всеки инвеститор, който търси голяма възвръщаемост на инвестицията за последния месец. Инвеститорите, закупили токени от предпродажбата на DeeStream (DST) определено ще бъдат от щастливата страна на нещата, ако плановете на разработчиците се изпълни и цената се покачи.

С една дума, доверието, което Polkadot (DOT) и TRON (TRX) проявиха към предварителната продажба на DeeStream, показва какво те виждат като възможно за една децентрализирана стрийминг платформа. DeeStream (DST) има за цел да придобие водеща роля в промяната на пейзажа на стрийминг развлеченията с потенциал за 50Х възвръщаемост на инвестициите.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.