НАЧАЛО Прессъобщения

Polkadot (DOT), BNB или VC Spectra? Познайте кой печели надпреварата!

септември 13, 2023 15:44 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Polkadot (DOT), BNB или VC Spectra? Познайте кой печели надпреварата!

Докато неотдавнашното преминаване на Polkadot (DOT) към по-децентрализиран модел на управление не успя да впечатли инвеститорите.

От друга страна, VC Spectra (SPCT) е двигател на иновациите в областта на финтех и блокчейн, предлагайки на инвеститорите демократична и прозрачна инвестиционна опция.

Тъй като конкуренцията между тези водещи криптовалути се разгорещява, победителят в тази надпревара остава несигурен, като всеки проект представя своите силни страни и предизвикателства.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Преминаването на Polkadot (DOT) към OpenGov не успява да впечатли инвеститорите

На 13 юли 2023 г. Polkadot (DOT) обяви значителна промяна в модела си на управление, наречен OpenGov. По този начин лидерските отговорности и правото на глас бяха прехвърлени от съществуващата структура на съвета към пряко овластяване на притежателите на токени на Polkadot (DOT).


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Първоначално новината беше приета добре, тъй като цената на Polkadot (DOT) скочи с 8.22% в рамките на 24 часа от $5.23 до $5.66. Въпреки това по-широките пазарни нагласи останаха предпазливи, в резултат на което цената на Polkadot (DOT) спадна.

От 13 юли до 13 септември цената на Polkadot (DOT) постепенно се понижи с над 25%, достигайки $4.02. С разпускането на управителния съвет и прехвърлянето на властта изцяло към инвеститорите общността на Polkadot (DOT) изрази резерви относно бъдещата посока и насоки на DOT. Макар и да имаше за цел да даде приоритет на децентрализацията, обновяването на метода на управлението на Polkadot не успокои напълно опасенията, които доведоха до понижаване на прогнозираната цена на Polkadot (DOT) през следващите месеци.

BNB не успява да задържи ценовия си скок

На 29 август 2023 г. Grayscale намери успех в текущите си правни предизвикателства срещу предишните откази на SEC за заявление за Биткойн ETF. Тази победа породи положителни пазарни реакции в цените на водещите алткойни, включително и в цената на монетата BNB.

След решението на съда на 29 август BNB отбеляза първоначален импулс за покупки, тъй като цената на монетата се повиши с 6.45% в рамките на 24 часа и достигна $231, спрямо $217. Въпреки това по-широките крипто пазари продължиха да проявяват мечи пристрастия.

От 30 август до 13 септември натискът от продажби се завърна, като цената на BNB отстъпи с над 7%, търгувайки се на на ниво от $212 към момента на изготвянето на статията.

Въпреки правната победа много анализатори подозират, че прогнозата за цената на BNB ще бъде изправена пред продължителен натиск за понижаване, докато макроикономическите условия остават неблагоприятни. Нека видим дали VC Spectra предлага по-добри перспективи за предпазване от преобладаващия мечи пазар.

VC Spectra (SPCT): Задвижване на финтех и блокчейн иновациите

VC Spectra (SPCT) е призната за водеща компания, движеща иновациите във финтех и блокчейн областите. Чрез стратегически инвестиции и първични предлагания на монети (ICO) тя дава възможност за финансов растеж, като използва най-съвременните технологии.

Подходът на протокола се фокусира върху устойчиви инвестиции и предлага възможности за генериране на доходи без необходимост от първоначален капитал или посредници.

Като използва силата на изкуствения интелект (AI), VC Spectra (SPCT) има за цел да увеличи възвръщаемостта за своите инвеститори. Освен това VC Spectra (SPCT) предлага тримесечни дивиденти по време на фазата на публична предварителна продажба и обратно изкупуване от инвестиционните печалби.

Инвеститорите също така получават ексклузивен достъп до нови ICO по време на фазата на първоначална/частна продажба и им се предоставя право на глас.

За да се улеснят различните функции, като например гласуване, стейкинг и получаване на награди, VC Spectra (SPCT) въведе Spectra Token (SPCT), функционален токен.

Токенът на VC Spectra (SPCT) е изграден по стандарта BRC-20 и е съвместим с повечето портфейли на Етериум, което гарантира лесна употреба и достъпност за инвеститорите.

Понастоящем SPCT се продава на цена от $0.025 и е в етап 3 на публичната предварителна продажба. Въпреки това се очаква стойността му да достигне $0.08 до края на предварителната продажба, което представлява невероятна печалба от 220% за тези, които се присъединят сега!

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.