НАЧАЛО Прессъобщения

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

май 30, 2023 15:01 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

Проектът е насочен най-вече към любителите на игри, тъй като те могат да участват в DeFi екосистемата, получавайки награди и доходи от играенето на тези игри. Криптовалутите с изкуствен интелект, като например Avorak, може да се превърнат в скъпоценните камъни на крипто индустрията по време на следващия бичи пазар.

Какво представлява играта Gala

Gala е блокчейн игра, която дава възможност на участниците да печелят дигитални валути и незаменяеми токени, играейки. Екосистемата се задвижва от GALA, родния токен на проекта, който позволява на потребителите да извършват транзакции и да получават награди. 

Например, GALA може да се използва при заплащане на предмети в играта.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Прогноза за цената на токена GALA

Някои експерти в областта на дигиталните валути смятат, че GALA токенът има потенциал да поскъпне. Други в страниците на социалните медии, като например крипто ентусиастите, смятат, че токенът ще поевтинее поради предстоящите AI криптовалути, които изглежда ще завладеят индустрията. 

Именно затова се крият много противоречия около прогнозата за цената  на GALA и други проекти от GameFi сектора.

Avorak AI изглежда ще бъде следващият скъпоценен камък на бичия пазар

Проектът (Avorak AI) ще бъде завладяващ и ще промени криптоиндустрията с течение на времето, тъй като откриването му привлече много участници от цял свят. 

AI крипто проектите учудиха дори крипто ентусиастите. Според мнозина бъдещето на криптовалутите ще зависи до голяма степен от AI, тъй като  тези проекти може да изпреварят децентрализираните игри в обществото.

Avorak AI е платформа, която използва изкуствен интелект и блокчейн технология, за да помогне на любителите на криптовалути в търговията, създаването на изображения и генерирането на съдържание. 

Платформата ще използва технология за машинно обучение, която ще може да чете предишни данни, като по този начин ще идва с потенциална информация относно бъдещите сделки, които тепърва ще се извършват. 

От друга страна SolidProof и CyberScope вече извършиха одит на проекта.

Собствената валута на проекта е наречена AVRK и с нея се извършват всички транзакции и се възнаграждават всички участници в платформата. 

Токените AVRK имат максимално предлагане от 40 милиона и ще бъдат разпределени пропорционално според условията на бялата книга на Avorak. 

Платформата разполага с невероятни лидери, които имат опит в областта на маркетинга и технологиите.

Avorak AI е въвела изкуствен механизъм, който подпомага търговията. Търговията се извършва чрез машинно обучение (ML), което изучава и анализира предишните пазарни тенденции и движения. 

Това значи, че търговците са освободени от настроенията и емоциите в екосистемата.

Освен това платформата разполага с изкуствен интелект за създаване на съдържание, който има за цел да помага на създателите на съдържание да пишат и предоставят своя труд.

Платформата използва методи за скрапинг в интернет с предварително написан език, като избягва плагиатството в сравнение с други чатботове с изкуствен интелект.

Заключение

Индустрията на игрите има потенциал, който се увеличи след нейното въвеждане и позволи на експертите по игрите да се превърнат във водещи генератори на доходи в обществото. 

Игри като Gala са от съществено значение за възнаграждаването на техните участници. Въпреки това индустрията може да се срине. Това се дължи на новата AI криптовалута, която завладя сферата. Avorak е изявена блокчейн AI платформа, която се стреми да увеличи растежа на децентрализираната финансова екосистема.

Намерете повече информация за Avorak AI и нейното ICO тук:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.