НАЧАЛО Прессъобщения

Поглед върху крипто пазара: Стабилност при Биткойн, потенциални печалби на Етериум и възможност за инвестиране в Furrever

 Token

23.05.2024 14:35 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Поглед върху крипто пазара: Стабилност при Биткойн, потенциални печалби на Етериум и възможност за инвестиране в Furrever

 Token

Биткойн се задържа стабилно на ниво над $69,000 на фона на пазарната несигурност, отразявайки предпазливите настроения, тъй като търговците очакват по-нататъшни сигнали от Федералния резерв относно лихвените проценти.

Междувременно потенциалното одобрение на Ethereum ETF предизвика значителни спекулации с цените, като анализаторите прогнозират значително увеличение.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Furrever Token също се очертава като интригуваща инвестиция, обещавайки до 15Х възвръщаемост за инвеститорите, които участват в предварителната продажба, което допълва динамичния пейзаж от възможности в областта на криптовалутите.

Биткойн се задържа стабилно над $69,000 на фона на пазарната несигурност

Към момента Биткойн (BTC) се търгува на цена от над $69,700, отразявайки 5% печалба спрямо предходната седмица. В сряда се наблюдаваше малък спад в цената на криптовалутата, тъй като инвеститорите се освободиха от скорошните печалби, подхранвани от надеждата за създаване на спот Етериум ETF. Втората по големина криптовалута в света, Етериум, също се понижи, след като по-рано през седмицата достигна двумесечен връх, подтикнат от новината, че Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC), която се очаква да вземе важно решение по-късно тази седмица, се приближава към одобряването на спот ETF.

Въпреки че спот ETF на Етериум се справя добре, цялостното пазарно настроение все още е предпазливо поради продължаващите притеснения за лихвените проценти в САЩ. Трейдърите са предпазливи поради продължаващата инфлация и предупрежденията на множество служители на Федералния резерв, че са необходими допълнителни доказателства за намаляваща инфлация, преди да се започне намаляване на лихвените проценти. Протоколът от заседанието на Фед в края на април понастоящем е в центъра на вниманието, тъй като може да разкрие допълнителна информация за намеренията на централната банка относно лихвените проценти. Тъй като правят високорискови и спекулативни активи като криптовалутите по-малко привлекателни, високите лихвени проценти обикновено имат отрицателен ефект върху пазарите на криптовалути.

Предпазливата нагласа на пазара подчертава тънката линия, която разделя оптимизма за бъдещите регулаторни одобрения от притесненията за макроикономическите проблеми, които биха могли да окажат влияние върху средата на криптовалутите. Цялостната несигурност на пазара се отразява в стабилността на цената на Биткойн, тъй като търговците изчакват повече сигнали от Фед.

Бернщайн: Етериум е готов за големи печалби

Напоследък Етериум отбеляза невероятен ръст, предизвикан от нарастващата възможност да бъдат разрешени ETF-и на ETH. Освен това значителният резерв на Етериум, който е заключен за залагане, разкри признаци за недостиг на доставки. Според анализаторите шокът в предлагането може да доведе до повишаване на цените на ETH над $4,000. Анализаторите на Bernstein прогнозират 75% скок на цената, ако ETF бъде одобрен.

Според информация от Kriptokoin.com, Bernstein смята, че ETH може да поскъпне със 75% след узаконяването на ETF. Американската комисия по ценните книжа и фондовите борси (SEC) може да одобри спот ETF за Етериум и това кара пазара да се вълнува от очаквания и предположения. След новините от SEC анализаторите на Bloomberg Intelligence наскоро увеличиха вероятността за одобрение на такъв ETF от 25% на 75%. Според анализаторите на Bernstein Гаутам Чхугани и Махика Сапра, ако лицензът бъде предоставен, Етериум може да поскъпне до $6,600. Те също така твърдят, че стойността на алткойна се е увеличила със 75%, когато SEC одобри Биткойн ETF през януари.

В отговор на искането на SEC за повече информация топ мениджърите на активи Bitwise и BlackRock измениха своите заявления за спот ETF за Етериум. В опит да се възползват от променящата се позиция на SEC по отношение на ETF, базирани на криптовалути, двете компании подадоха преработен 19b-4 формуляр за заявлението за спот ETF за ETH.

Понастоящем 32.5 милиона ETH, или приблизително 27% от общото предлагане на Етериум, са стейкнати, като според Nansen, инструмент за проследяване на данни за веригата, стойността им е $121 милиарда. Поради значителния дял се говори за възможен недостиг на доставки, който може да окаже голямо влияние върху пазара. Според Nansen разрешаването на спот ETF за Етериум би увеличило търсенето, допълнително би ограничило предлагането и евентуално би повишило цените.

Обещанията за 15Х печалби, предоставени от разработчиците на Furrever Token, може да предоставят възможност, която не трябва да бъде пропусната

Furrever Token (FURR), с потенциал за до 15Х печалба за инвеститорите, които участват в предварителната продажба, се появи като интригуваща инвестиционна възможност на фона на хайпа около Solana и Ethereum. Този иновативен крипто проект има за цел да създаде забавна и ангажираща крипто икономика, като обедини чарът на атрактивни дигитални стикери на котки със сериозна структура на токеномиката. За по-малко от три месеца предварителната продажба на Furrever Token събра почти $1.1 милиона, което показва големия му успех.

Понастоящем Furrever Token се намира в етап 8 от 10-степенната си предварителна продажба, като текущата цена на токена е $0.000648. Проектът се надява да събере $1.9 милиона. Инициативата създава уютна и гостоприемна общност, като използва очарователни дигитални стикери, емотикони и изображения на котешка тематика. Инвеститорите реагираха положително на тази уникална стратегия, която насърчава естествения растеж на общността и активното участие. Законността на Furrever Token се подсилва от смарт договор, одитиран от Securi Lab, липсата на данък върху покупко-продажбата и обещанието на екипа да заключи своите токени за цяла година. Тези действия увеличават доверието на инвеститорите в дългосрочната стабилност и жизнеспособност на проекта.

Това може да е най-добрият момент за наблюдение на Furrever Token, защото предварителната продажба почти приключи. FURR е желана инвестиционна опция заради уникалната си и фокусирана върху общността стратегия, както и заради потенциала си за големи печалби. Не пропускайте възможността да участвате в това вълнуващо приключение.

Посетете furrevertoken.com, за да си осигурите токени и да се присъедините към това вълнуващо начинание. На инвеститорите, които се интересуват от тази възможност, се препоръчва да се свързват само с официалната поддръжка на [email protected], за да избегнат потенциални измами.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега Присъединете се към официалния уебсайт на Furrever Token
Присъединете се към раздаването на $20,000
Присъединете се към официалната група в Telegram
Следвайте официалния акаунт в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Учител направи $2.2 милиона с MATIC през 2021 г. и твърди, че можете да повторите тази история с DTX Exchange?

Според пазарните експерти DTX Exchange може да е на път да покаже подобни печалби като Polygon през 2021 г. Проектът е оборудван с релевантни за индустрията функции и обширни случаи на използване.

22.06.2024 8:00 3 мин. четене

Актуализираната политика за поверителност на MetaMask предизвиква страх в крипто сектора, търговците бягат към RCO Finance и Uniswap

Последните промени в политиката за поверителност на Metamask разгневиха крипто общността. Потребителите изразиха загриженост и преминаха към децентрализирани системи като RCO Finance (RCOF) и Uniswap.

21.06.2024 16:00 5 мин. четене

Нови и обещаващи криптовалути, които да следите този уикенд

Проследяването на всички криптовалути, налични на пазара, само по себе си може да бъде работа на пълен работен ден.

21.06.2024 13:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.