НАЧАЛО Прессъобщения

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

06.03.2024 8:11 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

На фона както на предизвикателствата, така и на възможностите, тези токени направиха значителни крачки, привличайки вниманието както на инвеститорите, така и на ентусиастите. Докато Manta Network (MANTA) се бореше с пазарната волатилност, Ethereum Classic (ETC) нарасна с бичи импулс, което показва потенциален растеж.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Междувременно Kelexo (KLXO) се откроява като обещаваща перспектива в сферата на платформите за онлайн кредитиране, предлагайки по-добра сигурност, прозрачност и децентрализирано управление.

Предизвикателства и възможности за токена на Manta Network (MANTA)

Токенът на Manta Network (MANTA) преживя динамично пътуване в последно време, като цената му се колебаеше между $2.88 и $3, отбелязвайки спад от 4.8% за деня. Първоначално, след стартирането си в края на януари, Manta Network (MANTA) скочи до исторически максимум от $3.81 на 28 януари, предизвиквайки вълнение сред инвеститорите. Това ликуване обаче беше краткотрайно, тъй като Manta Network (MANTA) се сблъска с рязък спад в условията на пазарна нестабилност.

Въпреки последвалите отскоци на пазара, Manta Network (MANTA) трудно възвърна бичия импулс, като към 25 февруари цената му се колебаеше около $2.94. Въпреки че Manta Network (MANTA) стана свидетел на предизвикателства при поддържането на бичата траектория, екосистемата на Manta Network (MANTA) постигна напредък със значителни развития, тъй като ликвидния стейкинг на Manta Network (MANTA) токени стана достъпно в протокола BitFrost на 20 февруари.

Скок на цената на Ethereum Classic (ETC): Бичият импулс показва потенциален растеж

Ethereum Classic (ETC) е в положителна серия напоследък, тъй като седмичната му цена варира между $26.8 и $33.4, като към момента на изготвяне на статията се търгува дори за $34, отбелязвайки впечатляващо увеличение от 27%. Този скок в цената идва на фона на по-широко пазарно рали, при което много алткойни навлязоха в зелената зона. Забележително е, че Ethereum Classic (ETC) преживя поне 18 (60%) дни на печалба от последните 30 търговски дни.

При такъв бичи импулс има очаквания, че цената на Ethereum Classic (ETC) може да продължи да се покачва през следващите седмици. От техническа гледна точка движението на цената на Ethereum Classic (ETC) предполага бичи тренд. Понастоящем Ethereum Classic (ETC) се търгува над 50-дневната проста плъзгаща се средна (SMA) $при $25.19 и 200-дневната SMA при $20.13.

Kelexo (KLXO) има потенциал за значителна възвръщаемост

Kelexo (KLXO) се откроява сред пионерските платформи за онлайн кредитиране, изградени върху блокчейн технология, гарантираща повишена сигурност, прозрачност и децентрализирано управление.

Потребителите могат да заемат и отпускат заеми незабавно, използвайки криптовалута, без да преминават през дългите KYC проверки. Освен това таксите в Kelexo (KLXO) са значително по-ниски в сравнение с традиционните пазари, а транзакциите се обработват незабавно.

Тъй като всички транзакции са сигурни, прозрачни и неизменни, Kelexo (KLXO) предоставя по-честна, стабилна и надеждна платформа. Понастоящем предварителната продажба на Kelexo (KLXO) е в етап едно, като токените на платформата се предлагат на цена от $0.028. С отборни токени, заключени за 500 дни, и ликвидност, заключена за цял живот, Kelexo (KLXO) представлява обещаваща инвестиционна възможност за ранните потребители.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Мултичейн меме криптовалутата Dogeverse стана абсолютен хит в Япония. На какво се дължи това?

Dogeverse се придвижва доста бързо в своята предпродажба, като събра над $4.5 милиона за отрицателно време. Забележително обаче е представянето в Япония.

15.04.2024 21:45 4 мин. четене

Предпродажбата на Deestream предлага уникален шанс за общностите на Flow и Bitget, насочени към промяна на стрийминг сектора

Предварителната продажба на DeeStream събира глобална подкрепа на фона на нарастващите спекулации за печалба през следващия месец, като по този начин предлага уникален шанс на инвеститорите да се включат в обещаващ проект по време на ранните му дни.

15.04.2024 19:25 3 мин. четене

3 алткойна, включително Pepe Coin (PEPE), които да наблюдавате през април 2024 г.

Крипто инвеститорите постоянно са в търсене на обещаващи алткойни, които имат потенциала да осигурят значителна възвръщаемост.

15.04.2024 19:10 5 мин. четене

Какво се случва в крипто сектора днес: Експертни гледни точки за Solana (SOL), Furrever Token (FURR) и Shiba Inu (SHIB)

Резкият спад на пазарите на криптовалути хвана много инвеститори неподготвени, а активи като Shiba Inu (SHIB) и Solana (SOL) преживяха значителни спадове през последните търговски сесии. 

15.04.2024 19:00 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.