НАЧАЛО Прессъобщения

Поглед отвъд Shiba Inu (SHIB) и Avalanche (AVAX): Everlodge (ELDG) достига нови висоти в крипто вселената

септември 6, 2023 14:10 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Поглед отвъд Shiba Inu (SHIB) и Avalanche (AVAX): Everlodge (ELDG) достига нови висоти в крипто вселената

Проблемите на Shibarium продължават, дори с помощта на Polygon (MATIC). Въпреки това Shiba Inu (SHIB) в крайна сметка успя да стартира повторно мрежата.

Shiba Inu (SHIB) и Avalanche (AVAX) привлякоха интереса на хората заради своите характеристики. Но сега на сцената се появи нов играч, който има за цел да промени начина, по който гледаме на инвестирането и на ваканционните жилища. Нека да проучим повече за тези три проекта.

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Shibarium на Shiba Inu'(SHIB) преживява труден старт

Неотдавнашните новини за Shiba Inu (SHIB) накараха хората да се тревожат за бъдещето. Shibarium, блокчейн проект, свързан с Shiba Inu (SHIB), има проблеми със стабилността на мрежата си.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Проблемите на мрежата продължават да съществуват, дори и с помощта на Polygon (MATIC). Въпреки това Shiba Inu (SHIB) в крайна сметка успя да стартира отново Shibarium и да го върне в релси, въпреки трудностите.

Някои хора смятат, че начинът, по който се раздават токените стейкнати BONE токени, които са важни за консенсусния метод на Shibarium, е твърде централизиран.

С разрастването на общността на Shiba Inu (SHIB) се появяват опасения относно техническата сила на токена и дали той е наистина децентрализиран.

Към момента на писане на статията Shiba Inu (SHIB) се търгува на цена от $0,000007976. През последните 7 дни цената на Shiba Inu (SHIB) се понижи с 7%. 

Цената на Avalanche (AVAX) се повиши, но все още е далеч от най-високата стойност за всички времена

Цената на Avalanche (AVAX) е нестабилна напоследък. InvestorsObserver даде на Avalanche (AVAX) бичи рейтинг, който показва оптимизъм за бъдещото му представяне. Освен това неотдавнашното увеличение на цената на Avalanche (AVAX) е обещаващо, но трябва да следим за представянето му в бъдеще.

Обемът на търговията на Avalanche обаче е малък, така че може да е трудно AVAX да се купи или продаде бързо. Освен това текущата цена на Avalanche (AVAX) е $9.8. 

Стойността на Avalanche (AVAX) е много по-ниска от най-високата си цена за всички времена от $146.22. Следователно Avalanche (AVAX) трябва да продължи да расте, за да възвърне предишната си слава.

Продажбата на 27 милиона Everlodge (ELDG) токена привлича инвеститори от цял свят

Everlodge предлага нов начин за комбиниране на недвижими имоти и криптовалути. Платформата ще ви позволи да притежавате част от къща, което прави инвестициите в недвижими имоти по-достъпни, а и забавни за всички.

В доклад на Grand View Research се оценява, че глобалният пазар на частична собственост на NFT ще достигне $20 милиарда до 2028 г. Everlodge е в челните редици на тази тенденция и е в добра позиция да се възползва от нарастващото търсене на частична собственост на NFT.

ELDG ще представи концепция, която е едновременно интелигентна и уникална. 

Представете си, че можете да инвестирате във ваканционни жилища само със $100, което е начин да навлезете в пазара на недвижими имоти, който обикновено е само за богати хора. Everlodge ще направи това възможно, като съчетае удобството на Airbnb с авангардната технология на Web3.

Екосистемата на платформата ще бъде пълна с нови функции. Ще можете да купувате и продавате дигитални токени, които представляват имоти в реалния свят. Функцията Launchpad ще позволи на разработчиците на недвижими имоти и на хотелите да получават пари от общността на Everlodge.

Предвидена е и функция за кредитиране, която ще използва стойността на незаменяемите токени (NFT), за да предоставя на хората заеми при ниски лихвени проценти. 

По този начин можете да използвате дигитални активи или физически имоти, за да получите заем, дори и да не разполагате с много пари.

Токенът ELDG ви дава специални предимства, като например безплатни престои и възможност да получавате пасивен доход. Той ще ви даде и достъп до ексклузивен клуб.

Понастоящем цената на всеки токен е $0.012. Освен това платформата е продала повече от 27 милиона токена и е на път скоро да достигне 40 милиона.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG) днес:

Уебсайт: http://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.