НАЧАЛО Прессъобщения

Подобната на YouTube стрийминг платформа DeeStream (DST) се стреми да разтърси сектора; ETH и DOT инвеститорите наблюдават

23.02.2024 20:27 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Подобната на YouTube стрийминг платформа DeeStream (DST) се стреми да разтърси сектора; ETH и DOT инвеститорите наблюдават

Ethereum (ETH) и Polkadot (DOT) са две от най-популярните криптовалути днес. Намиращи се съответно на 2-ро и 13-то място въз основа на пазарната капитализация, тези алткойни наскоро преминаха през бича сесия.

След като Ethereum (ETH) премина към PoS консенсус в събитие, наречено “Сливането”, а Polkadot (DOT) даде възможност на множество блокчейни да работят независимо в рамките на една мрежа, е трудно да си представим, че те ще загубят позициите си на водещи алткойни.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Въпреки това опитни експерти и анализатори проучват зараждащите се възможности като DeeStream (DST), ново децентрализирано предприятие, изградено върху блокчейн технология.

Ethereum (ETH) китовете се радват на рали движението

За дългосрочните притежатели на Ethereum (ETH) 2024 г. имаше добър старт. Към момента на писане на статията Ethereum (ETH) се търгува за $2,930, като преди няколко дни дори прескочи $3,000. Това постижение затвърждава позицията му на водещ алткойн, отстъпвайки само на Биткойн (BTC).

Таксите за газ на също бялха намалени Ethereum (ETH) на фона на на повишаването на цялостната ефективност на протокола. Освен това наближа пускането на актуализацията Dencun – разработка, която ще подобри протокола на ETH въвеждайки прото-данкшардинг за консолидиране на данните с цел намаляване на разходите за обработка.

Polkadot (DOT) остана без място в продължаващия бичи пазар

Сред водещите алткойни Polkadot (DOT) е един от малкото, които не се справят толкова добре. Първоначално той се присъедини към февруарската бича серия и достигна цена от $8.1, но оттогава се върна до $7.5 за токен. Напоследък Polygon (MATIC) оказва натиск върху 13-ата позиция на Polkadot, което поражда притеснения в цялото крипто пространство.

Нова криптовалута DeeStream (DST), подкрепена от индустрия за милиарди долари

YouTube и Twitch вече са доказни имена в индустрията на стрийминга, но една от последните разработени платформи, DeeStream (DST), получава подкрепа от сектора, за който се прогнозира, че до 2027 г. ще възлезе на $247 милиона. DeeStream (DST) е тук, за да направи революция в стрийминг сектора, какъвто го познаваме.

DeeStream е самоподдържаща се компания. Това означава, че работи изцяло за сметка на създателите на съдържание и потребителите, като има за цел да бъде мост между YouTube и Twitch, запазвайки предимствата.

Множество потоци от приходи с DeeStream (DST)

Като се имат предвид предимствата на DeeStream, токенът DST може да попадне в заглавията на вестниците в обозримо бъдеще. Тъй като тойността на монетата през този кръг от предварителанта продажба е едва $0.04, което се смята за добро входно ниво, е логично множество инвеститори в Polkadot (DOT) да са насочили погледите си към тази потенциално доходоносна възможност.

Тъй като DeeStream (DST) е преминала през одити и ще заключи ликвидността за повече от сто години, изглежда, че платформата се опитва да изгради доверието на потребителите към себе си.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

След халвинга на Биткойн: Инвеститорите в USD Coin и Polkadot се подготвят за успеха на DeeStream (DST), насочвайки се към 65Х растеж

Неотдавнашното халвинг събитие на Биткойн коригира пейзажа на добива и подготви пазара за нови инвестиционни възможности.

23.04.2024 21:10 4 мин. четене

Седмични печалби с Koala Coin (KLC), контрастиращи с кроткия прилив на Binance Coin (BNB) и прогнозираните трусове на Cardano (ADA)

Променливата панорама на настроенията на инвеститорите се колебае от върхове на радост до спадове на тревога. Този цикъл се повишава от перспективите на Koala Coin (KLC), авангарден меме проект.

23.04.2024 20:53 3 мин. четене

Dogeverse ще достигне $10 милиона още днес. Какво мислят анализаторите?

Dogeverse бързо набира скорост със събраните си $9.7 милиона, предвещавайки, че преминаването на знаковата стойност от $10 милиона е неизбежно. 

23.04.2024 20:44 3 мин. четене

MAR Mining, една от най-добрите услуги за облачен крипто майнинг през 2024 г., можете да печелите пасивен доход у дома

Сред многобройните платформи за облачен крипто майнинг MAR mining е познато име, предоставящo решение за крипто ентусиастите, които искат да използват потенциала си, без да се нуждаят от обширни ресурси или експертни познания.

23.04.2024 20:32 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.