НАЧАЛО Прессъобщения

Поддръжниците на Dogecoin и Stellar проучват революционната стрийминг услуга на DeeStream: Предстоят експлозивни печалби

02.04.2024 20:57 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Поддръжниците на Dogecoin и Stellar проучват революционната стрийминг услуга на DeeStream: Предстоят експлозивни печалби

Крипто пазарът е добре известен със своята динамична пазарна среда. При наличието на множество фактори е изключително важно да се идентифицират пробивни проекти и платформи.

Притежателите на Dogecoin и Stellar, както и всички останали крипто инвеститори, винаги са нащрек за проекти, които отговарят на този профил.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Един такъв играч, който от първия етап на предварителната си продажба стремително се изкачва към върха, е DeeStream. Нека да проучим по-подробно защо поддръжниците на Dogecoin и Stellar се интересуват от DeeStream (DST) и какви други стимули може да предложи той.

Предвид възхода ѝ, инвеститорите в Stellar търсят диверсификация

Напоследък Stellar отбеляза забележителен спад на цената, като през последния месец тя се понижи с над 3%, а през последната седмица – с още 6%. Това понижение може да съвпадне с пускането на Soroban и неговите грешки – платформа за смарт договори, разработена от Stellar Development Foundation, която вече е работи в мрежата на Stellar.

Очаква се въвеждането на Soroban значително да разшири това, което разработчиците могат да изграждат върху Stellar, което потенциално може да доведе до по-широк спектър от приложения. SDF е ангажирала $100 милиона за проекти, използващи Soroban, демонстрирайки фокуса си върху превръщането на Stellar в по-полезна за различни финансови услуги, освен за плащания.

Пускането на Soroban е значителна стъпка за Stellar, която потенциално проправя пътя за повече децентрализирани финансови DeFi и dApps приложения в мрежата.

Значително покачване на цената на Dogecoin

С любезното съдействие на големите инвеститори, известни още като китове, Dogecoin преживя бичи скок през последната седмица, като се завърна след дълъг 20-месечен период на стабилни, ниски цени.
Това движение, особено с пресичането на 50-седмичната SMA над 100-седмичната SMA, показва значителна положителна промяна в пазарната инерция.

Този скок привлече вниманието на много хора от криптовалутната общност. По този начин се предполага, че инвеститорите стават все по-оптимистично настроени относно стойността на Dogecoin.

Освен това за възходящата тенденция на Dogecoin може да допринесат няколко фактора, включително вълнението около “Деня на Dogecoin” и неотдавнашното въвеждане на фючърси на Dogecoin в Coinbase.

Решението на Coinbase да предлага фючърси на Dogecoin създава повече възможности за инвеститорите, като потенциално увеличава ликвидността и търговската активност за него.

Иновативен модел за стрийминг на DeeStream: Заложен за бързо разширяване

Благодарение на интереса на инвеститорите към Dogecoin и Stellar стремителният пазарен успех на DeeStream (DST) стана съвсем неизбежен. Според пазарните експерти до 2027 г. той ще надхвърли $247 милиарда. DeeStream разчупва модела, като предлага децентрализирана алтернатива на гиганти като Kick и Twitch. Задвижвана от блокчейн технология, платформата за стрийминг позволява на създателите да взаимодействат с феновете и да печелят пари от съдържанието си чрез криптовалути.

Освен това създателите се възползват от този модел по два основни начина: по-бързи плащания и по-голям дял от приходите поради по-ниските такси за платформата. Не на последно място, DeeStream насърчава свободата на словото; за разлика от други платформи, тя позволява на своите създатели да се изразяват свободно, стига съдържанието им да се придържа към законовите насоки.

Всички тези предимства позиционират DeeStream като силен претендент на пазара на децентрализирания стрийминг. Понастоящем тя се намира във втория етап на предварителната си продажба, което е златен билет за всички инвеститори, за да си осигурят място!

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Нов конкурент на Dogecoin излиза на свободния пазар на 420, привличайки инвеститорите в DOGE на партито за стартиране на проекта

Докато крипто пазарът продължава да се развива, се появи нов играч, който привлече вниманието на ентусиастите на Dogecoin (DOGE) от целия свят.

20.04.2024 16:00 4 мин. четене

Ethereum (ETH) и Solana (SOL) губят позиции: Може ли Furrever Token (FURR) да обърне тенденцията с впечатляващата си предварителна продажба?

Тъй като Ethereum (ETH) и Solana (SOL), два известни алткойна, са изправени пред предизвикателства в условията на пазарна турбулентност, инвеститорите търсят убежище във Furrever Token (FURR).

20.04.2024 14:34 5 мин. четене

Меме монетите се сриват: Pepe Coin (PEPE) и BONK (BONK) се сблъскват с мечи настроения, притежателите им се обръщат към по-обещаващ конкурент

В изненадващ обрат на събитията, манията по меме монетите изглежда е поела надолу, като Pepe Coin (PEPE) и BONK (BONK) са изправени пред мечи настроения.

20.04.2024 12:01 4 мин. четене

Bitcoin (BTC) може да се покачи към $80,000; Анализаторите предвиждат 1,000% ръст за Solana (SOL) и ETFSwap (ETFS)

Данните от TradingView показват, че по време на следобедната търговска сесия в сряда Bitcoin (BTC) е паднал под границата от $60,000.

20.04.2024 11:01 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.