Home

Подаването на документи за Solana ETF предизвиква перфектна буря в сектора, която може да изпрати BONK и Dogwifhat нагоре

06.07.2024 13:00 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Подаването на документи за Solana ETF предизвиква перфектна буря в сектора, която може да изпрати BONK и Dogwifhat нагоре

Заявлението на VanEck и 21 Shares за спот Solana ETF отбеляза значителен етап за крипто пазара. Както се очакваше, базираните на Solana токени Bonk (BONK) и Dogwifhat (WIF) реагираха добре на тази новина.

ETFSwap (ETFS) също се възползва от тези новини, тъй като инвеститорите натрупаха повече от този крипто токен благодарение на случилото се.

ETFSwap (ETFS) осигурява достъп до крипто ETF революцията

ETFSwap (ETFS) осигурява достъп до крипто ETF революцията, като позволява на инвеститорите лесно да инвестират в крипто ETF като спот Solana ETF, когато те евентуално бъдат пуснати на пазара. Вкарването на тези ETF-и във веригата ги направи лесно достъпни и по-сигурни.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Децентрализираният характер на ETFSwap означава, че потребителите не се нуждаят от оторизация, преди да инвестират в тези традиционни активи. Изискванията на платформата за преминавае през процеси за опознаване на клиентите (KYC) не са задължителни, което позволява на инвеститорите да инвестират в тези ETF за рекордно кратко време.

Интеграцията на ETFSwap в блокчейн осигурява допълнително ниво на сигурност за тези, които извършват транзакции с ETF в платформата за децентрализирано финансиране (DeFi). Това гарантира, че потребителите се чувстват по-сигурни да инвестират колкото желаят, тъй като ETFSwap (ETFS) е по-малко податлива на хакерски атаки, за разлика от случаите, когато се използват централизирани платформи за търговия.

ETFSwap (ETFS) също така полага съзнателни усилия за защита на личните данни на потребителите. В допълнение към това, че изискванията за KYC не са задължителни, платформата за търговия е интегрирала и технология за доказване на нулево познание (ZK), която позволява на потребителите да търгуват анонимно, без да разкриват самоличността си или чувствителна информация.

Инвеститорите се радват и на голяма ликвидност в DeFi платформата. ETFSwap (ETFS) е маркет мейкър, което означава, че потребителите могат да бъдат сигурни, че техните поръчки за покупка и продажба ще бъдат изпълнени незабавно. Това е особено полезно, тъй като платформата предлага 24/7 пазарно покритие, което позволява на потребителите да купуват, продават и търгуват с тези ETF по всяко време.

ETFSwap (ETFS) може да се похвали и с усъвършенствани инструменти за търговия с изкуствен интелект (AI), които помагат на потребителите да станат по-печеливши. Тези инструменти, ETF тракер и ETF скрийнър, предоставят на инвеститорите най-добрите препоръки за ETF въз основа на анализ на големи масиви от данни. Тези инструменти също така продължават да се развиват чрез събиране на данни и разпознаване на модели.

Струва си да се спомене, че инвеститорите също така акумулират токена ETSwap (ETFS), тъй като бета платформата се очаква да стартира след 30 дни. Когато това се случи, стойността на крипто токена ще нарасне рязко от сегашната му цена от $0.0183. Ето защо сега се представя идеалната възможност да купите ETFS, докато все още е подценен.

Значението на подаването на документи за спот Solana ETF за Dogwifhat и BONK

Докато определяше дали е вероятно спот Solana ETF да бъде следващият крипто ETF, който ще бъде пуснат, фирмата за крипто изследвания GSR отбеляза, че при тази настояща конструкция е малко вероятно тези продукти да бъдат пуснати, тъй като регулираният фючърсен пазар е станал задължителен за осъществяването на спот крипто ETF в САЩ.

Въпреки това те твърдят, че на хоризонта вече може да има промяна, която да доведе до одобрението на тези спот Solana ETF. Те намекнаха за промяна в настоящата администрация като това, което може да бъде катализатор за одобряването им, тъй като Доналд Тръмп вече е потвърдил подкрепата си за криптовалутите.

Междувременно, за техния “сценарий на синьото небе”, GSR прогнозира, че спот Solana ETF-ите биха могли да предизвикат 8.9-кратно увеличение на цената на SOL. Те достигат до тази прогноза въз основа на това, че тези фондове може да се радват на 14% от притока, който спот Bitcoin ETF са регистрирали.

Очаква се също така спот Solana ETF да окажат положително въздействие върху токени, базирани на Solana, като Bonk (BONK) и Dogwifhat (WIF). Bonk (BONK) и Dogwifhat (WIF) вече реагираха добре на новините за подаване на заявления, като регистрираха значителни увеличения.

Скоковете на цените на BONK и Dogwifhat при стартирането на тези спот Solana ETF също изглеждат вероятни, като се има предвид, че тези меме монети отразиха ценовото действие на SOL. По този начин Bonk (BONK) и Dogwifhat (WIF) биха могли да нараснат значително, когато SOL регистрира 8.9-кратното си увеличение на цената.

Заключение относно прогнозираното 100Х увеличение на цената на ETFSwap (ETFS)

Разработчиците прогнозират, че ETFSwap (ETFS) ще може да се радва на 100Х нарастване на цената, тъй като крипто токенът се радва на повишено търсене благодарение на спот Solana ETF и други предстоящи крипто ETF. Това може да направи ETFSwap (ETFS) по-добър вариант за инвестиция от BONK и Dogwifhat (WIF). Освен това BONK и Dogwifhat вече се насладиха на параболичните си ралита по-рано тази година, което означава, че сега имат по-малко място за развитие.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете предпродажбата на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

WienerAI на прага на своето листване. Анализатори го поставят на едно ниво със Solana, но над Floki & Brett

WienerAI се разпродава след по-малко от 12 дена, което може да го изстреля в други високи, а някои предсказват, че може да се окаже също толкова потенциален, колкото и Solana, с една разлика – $SOL вече реализира големи печалби.

20.07.2024 16:00 3мин. четене

RWA или меме монети? Тези нови криптовалути могат да надминат пазара

Крипто пазарът се намира в затишие пред бурята, в очакване на следващия голям бичи поход. Алткойните останаха на атрактивни входни точки, но показват искри на живот, готови да скочат във всеки един момент.

20.07.2024 13:30 4мин. четене

Едни от най-добрите алткойни с потенциал за печалби през първата седмица на август

В момента крипто пазарът остава спокоен, в очакване на очакваната бича серия. Въпреки това спокойствие, много алткойни представляват добра точка за влизане, но вече показват признаци на потенциален експлозивен растеж.

20.07.2024 13:00 4мин. четене

ChatGPT прави прогнози за XRP, CYBRO и Cardano

Крипто пазарът изглежда спокоен в навечерието на очаквания бичи цикъл. Много трейдъри следят отблизо алткойните, които остават на обещаващи входни точки въпреки постепенното си поскъпване.

20.07.2024 12:20 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.