НАЧАЛО Алткойни

По-малък алткойн скочи със 118% за по-малко от седмица

февруари 15, 2022 16:07 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
По-малък алткойн скочи със 118% за по-малко от седмица

Този алткойн направи значителни печалби, докато по-широкият крипто пазар остава в застой.

Pirate Chain (ARRR), проект, който използва протокол за поверителност, който не може да бъде компрометиран от активността на други потребители в мрежата, отбеляза значителни печалби тази седмица.

Блокчейнът разчита на ZK (zero knowledge) snarks, за да предпази peer-to-peer транзакциите от създаване на експозиция за „силно анонимни и частни транзакции“.

Мрежата TOR, най-популярният интернет браузър, ориентиран към поверителността, също се поддържа от Pirate Chain. Проектът има и инструменти за интегриране на електронна търговия за онлайн магазини.

Pirate Chain е прикачил резервно копие на своя блокчейн към веригата на Лайткойн за допълнителна сигурност.

Съгласно архитектурата на Pirate Chain, 51% атака, която е когато враждебна група поема повече от 50% от хеш мощността на блокчейн, е теоретично невъзможна, твърдят от проекта.

Разработчиците, създали Pirate Chain, вярват, че най-добрата употреба на протокола е верига, която се използва само за частни изпращания. Отложеното доказателство за работа (dPoW) защитава блокчейна на Pirate от щети срещу двойни разходи и 51% атаки, като прикачи резервно копие на веригата ARRR към блокчейна на Лайткойн. 

За да осъществите 51% атака на Pirate, първо трябва да [направите същата атака на] Лайткойн. Това прави двойните разходи и [подобните] почти невъзможни, ако не и напълно невъзможни.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ето защо Етериум може да превъзхожда Биткойн – Morgan Stanley


Токена на Pirate Chain (ARRR) се противопостави на цялостната странична тенденция на крипто пазара. Биткойн, Етериум и повечето основни цифрови активи останаха в застой през последната седмица.

ARRR скочи от $0.71 до $1.55 за по-малко от седем дни, отбелязвайки увеличение от почти 118% преди да се отдръпне до $1.42, където се търгува и в момента.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

Според Binance потребителите, които изберат да се присъединят към басейна за добив на ETHW, няма да бъдат таксувани, като офертата ще продължи до 29 октомври.

септември 30, 2022 15:13 1 мин. четене

Circle разширява обхвата на USDC до 5 нови блокчейна

Стабилната монета USDC официално вече ще бъде налична на пет нови вериги. В допълнение, фирмата издадетел на валутата засилва усилията си за стартиране на нов протокол, който ще улесни безпроблемното прехвърляне на токена между различните блокчейн мрежи.

септември 29, 2022 19:20 1 мин. четене

Виталик Бутерин: Ето какво предстои за Етериум

Основателят на Етериум (ETH), Виталик Бутерин казва, че водещата платформа за смарт договори трябва да продължи да се развива в посока на дългосрочна устойчивост.

септември 29, 2022 11:44 1 мин. четене

Алткойн скочи със 75% покрай дело срещу Coinbase

Базиран на Етериум алткойн тихомълком се изстреля активи, докато пазарите бяха на зелено в резултат на облекчение.

септември 28, 2022 12:40 1 мин. четене