НАЧАЛО Прессъобщения

Платформата за заеми Kelexo (KLXO) развълнува инвеститорите в Cardano (ADA), докато Bitcoin (BTC) надхвърли $48,000

13.02.2024 18:42 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Платформата за заеми Kelexo (KLXO) развълнува инвеститорите в Cardano (ADA), докато Bitcoin (BTC) надхвърли $48,000

Kelexo (KLXO), платформа за крипто кредитиране, се смята за иновация, за която крипто ентусиастите говорят в последно време.

С Kelexo (KLXO) всеки, който иска да заеме токен, може да го направи само след като се регистрира в платформата.

И ако вече сте решили, че се нуждаете от подобни услуги, след като се регистрирате в Kelexo (KLXO), трябва да потърсите условията за желаният от вас токен и да се съгласите. След като направите това, ако всичко е наред, ще получите незабавен депозит по искания заем.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Cardano (ADA) губи $800 милиона от пазарната си стойност

Според данните Cardano (ADA) е загубила близо $800 милиона пазарна стойност спрямо по-рано през деня. На 13 февруари около 12:00 българско време, пазарната капитализация на монетата възлизаше на $19.85 милиарда, като към момента на писане на статията тя се равнява на $19.05.

Понастоящем Cardano (ADA) се търгува на цена от $0.54 за токен и има обща пазарна стойност от $19.11 милиарда. Настоящата стойност на монетата отразява малко над 2.7% загуба през деня и 1.5% за месеца.

Биткойн (BTC) остава най-влиятелният токен

Пионерската криптовалута Биткойн (BTC) все още е най-влиятелният токен на крипто пазара. Със своята пазарна цена Биткойн (BTC) оказва значително влияние върху това как се движат много токени. Към момента на писане на статията Биткойн (BTC) се продава малко над границата от $48,700. С общ пазарен обем от $956 милиарда флагманската криптовалута остава доминираща. Освен това през април се очаква да се състой халвинг събитието в мрежата на Биткойн. С оглед на това действие, притежателите на активът се подготвят за пазарните последици от това събитие, тъй като в исторически план е действало положително на цените.

Платформата за заеми Kelexo (KLXO) получи подкрепата на анализаторите

Токенът Kelexo (KLXO) е родната валута в Web3 платформата за заеми. Всички притежатели на Kelexo (KLXO) участват в управляващата структура на платформата, след като платформата бъде пусната на пазара. Като притежател на токена можете да гласувате за предложените функции и подобрения на платформата.

Друго предимство на закупуването на Kelexo (KLXO) токена е неговият потенциално висок темп на растеж.

Струва си да се отбележи, че Kelexo (KLXO) е преминала и одит. С ликвидност заключена доживот и токени, предначначени за разработчиците, които също са заключени но за 1,000 дни, платформата за заеми изважда от торбата всички стратегически инвестиционни призиви.

С този подход инвеститорите се чувстват малко по защитени от потенциални измами и се доверяват по-лесно при положение, че решат да инвестират точно както правят някои от по-смелите притежателите на Cardano (ADA) и Биткойн (BTC).

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Най-добрите алткойни за наблюдение преди края на февруари 2024 г.: The Graph (GRT), Lido DAO (LDO) и Meme Moguls (MGLS)

The Graph (GRT) показа бичо ниво на инерция на графиките, тъй като през предходния месец криптовалутата отбеляза ръст от 94%.

26.02.2024 9:25 3 мин. четене

Край на една ера за Chainlink (LINK)? Спадовете на Solana (SOL) насочват потребителите към платформата за електронна търговия Pushd (PUSHD)

Търговията с Chainlink (LINK) изглежда намалява, както и активността в мрежата. Анализаторите и притежателите на актива се чудят дали това е краят на една ера.

26.02.2024 8:01 3 мин. четене

Injective (INJ) и Stacks (STX) се борят за позициите си, тъй като търсенето на Pushd (PUSHD) нараства през 2024 г

Цената на Injective (INJ) се повиши, търгувайки се за $34 към момента на писане на статията, което показва интерес от страна на инвеститорите.

25.02.2024 20:03 3 мин. четене

Новият Amazon на криптовалутите Pushd (PUSHD) привлича огромни инвестиции от инвеститори в Bitcoin (BTC) и Polkadot (DOT)

За да навлезете на пазара и да реализирате печалби от него, първо трябва да го разберете. Има много неща, с които трябва да сте наясно – от движението на цените до моделите и тенденциите.

25.02.2024 19:20 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.