НАЧАЛО Прессъобщения

Платформата за кредитиране Kelexo (KLXO) получава голямо внимание в TRON (TRX) и XRP, която предизвиква вълнение с предпродажбата си

24.03.2024 19:25 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Платформата за кредитиране Kelexo (KLXO) получава голямо внимание в TRON (TRX) и XRP, която предизвиква вълнение с предпродажбата си

Възможно е да сме на прага на нов бичи цикъл. С последните тенденции на пазара, подсказващи за възход на цените на криптовалутите, инвеститорите се борят за най-добрите възможности да заемат ранни позиции за огромни печалби.

Една монета предизвиква голямо вълнение въпреки, че е в етапа си на предварителната си продажба и е определяна от много анализатори като следващия проект, който може да направи пробив в индустрията. Тази монета е Kelexo (KLXO).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тъй като инвеститорите засилват подготовката си за навлизане в очакваната бича серия, на пазара се забелязва активност сред китовете. Основните китове на Tron (TRX) и XRP започнаха да гледат по посока на Kelexo (KLXO).

Tron (TRX) се срина до $0.120

Tron (TRX) е блокчейн платформа с отворен код, която може да изпълнява смарт договори и може да се използва за създаване на dApps. Първоначално тя беше изградена върху веригата на Ethereum (ETH), преди да премине към своята блокчейн верига.

Tron (TRX) се поддава на повече от 4.5% загуба на пазара през предходните 7 дни, в зоната на $0.120. През последните 7 дни Tron (TRX) регистрира търговски обем от $310 милиона при пазарна капитализация от $10.4 милиарда.

XRP се понижава на фона на намаляваща активност във веригата

XRP е децентрализирана платежна платформа, специализирана в транзакции между веригите. При XRP се наблюдава спад на активността във веригата, който съвпада с корекция на цената. XRP, който на 15 март се търгуваше на цена около $0.67, към момента на писане на статията е спаднал до $0.62, като за малко повече от седмица се е понижил с повече от 1%.

XRP е една от най-популярните криптовалути и заема позиция № 6 в класацията на CoinMarketCap.

Анализаторите смятат, че спад под $0.60 може да предизвика по-нататъшно понижение до зоната от $0.500.

Kelexo (KLXO) е бъдещето на кредитната индустрия

Kelexo (KLXO) е нов Web3 пазар, свързващ заемодатели и купувачи в децентрализирана платформа, оборудвана с оценка на риска на базата на изкуствен интелект и блокчейн технология, за да предостави на търговците най-доброто изживяване. Неговите уникални характеристики, съчетани с липсата на KYC проверки, децентрализираното управление и сигурността, го превръщат в предпочитан вариант за потребителите и дори за инвеститорите.

Тази лесна за използване платформа позволява на търговците, които биха искали да предоставят пари назаем, да преминат през 2-минутен процес на въвеждане на данните за заема, който възнамеряват да предоставят онлайн за толкова дълго, колкото искат.

Транзакциите в платформата на Kelexo (KLXO) се извършват в рамките на няколко минути, което осигурява на заемодателите и заемополучателите незабавна услуга.

Kelexo (KLXO) разполага с общо предлагане на токени в размер на 440 милиона монети. Въз основа на нейния план за разпределение 60% от общия брой са запазени за предварителна продажба, а в момента във втория етап един токен се продава на ниска цена от $0.05.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.