НАЧАЛО Други

Платформата Augur се готви да пусне основната си мрежа

ЮЛИ. 9, 2018 16:01 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Платформата Augur се готви да пусне основната си мрежа

Augur, peer-to-peer пазарна платформа за прогнозиране, ще пуска своята основна мрежа на 9-ти юли в 11:01 часа PST.

 


Платформата е събрала 5,5 милиона долара през 2015 г., като са предложили своя токен REP в crowdsale. Augur е едно от най-ранните ICO-та в Ethereum блокчейна и е в процес на разработка оттогава.


Децентрализирани пазари на прогнози


Платформата позволява на потребителите да създават надеждни пазари за предсказване на резултата от почти всяко бъдещо събитие. Потребителите могат да създадат пазари за събитие с определен репортер и впоследствие търговците могат да закупят акции за вероятните резултати. В края на събитието таксите за сетълмент се изплащат въз основа на резултата.

Платформата има вграден модел за разрешаване на конфликти и стимулира притежателите на REP токени да коригират всякакви дезинформации, за да гарантират точността на информацията в реалния свят. Цялата процедура се провежда по peer-to-peer начин, без да има централизирана партия.

Предсказващите пазари се разглеждат като ефективен инструмент за вземане на решения, защото, за разлика от традиционните решения, където знанието се получава от един единствен източник, тези пазари позволяват да се извлече информация от мъдростта на тълпата. Даването на възможност на хората да залагат на резултата би довело до ефективно вземане на решения, защото хората имат възможност да правят пари от уникалните си прозрения. Използването на блокчейн технология за децентрализиране и ефективност на целия процес ще ускори случаите на използване на прогнозиращите пазари.


Миграция


След инициирането на основната мрежа, настоящият интелигентен договор, съдържащ REP- токените, ще бъде замразен и салдото автоматично ще бъде прехвърлено към нов интелигентен договор. Миграцията се очаква да приключи плавно няколко часа след старта.

Потребителите, които имат депозирани дефекти по децентрализирани размени (DEX), като EtherDelta и IDEX, обаче се призовават да изтеглят собствеността си в друг портфейл или централизиран обмен.


В официална публикация в блога те заявиха:Ако имате REP в договорите за Ether / ForkDelta или IDEX - трябва да го изтеглите преди миграцията в понеделник, 9-ти юли от 11:01 ч. PT, за да получите успешно нов REP в миграцията. Моля, помогнете ни да разпространим думата, когато наближи деня на стартирането.

Потребителите, които не притежават токените си на децентрализирани обмени, не са длъжни да правят нищо, за да се подготвят за старта.

HackerOne, базиран в Сан Франциско startup за сигурност, управлява "ловът за бъгове" за проекта Augur. Определянето на критични уязвимости на платформата ще бъде възнаградено с до 200 000 долара.

Augur несъмнено е един от най-амбициозните проекти в екосистемата Етериум. Виталик Бутерн, основател на Етериум, беше един от първите съветници, които се качиха на борда. Ще бъде интересно и проницателно да видим как ще започне платформата след старта.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Curve Finance ще разпредели $3 милиона от такси на потребителите

През май 2020 г. Curve разкри, че ще децентрализира своята платформа. Управлението беше посредством нейния токен за управление, CRV. Компанията ще доставя токени на потребителите въз основа на това ко...
НОЕ. 30, 2020 19:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бивш ръководител в LVMH се присъединява към Ledger

LVMH е създадена през 1987 г. от сливането на къщата на висшата мода Louis Vuitton и Moët Hennessy, която пък се формира от сливането на производителя на шампанско Moët & Chandon и производителя н...
НОЕ. 30, 2020 17:42 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Извънредно: Ripple продават част от дяла си в MoneyGram

Ripple са настроени да продават част от участието си в MoneyGramСпоред доклад на The Block, публикуван на 28-ми ноември, Ripple е готов да продаде една трета от дела си в MoneyGram. Трябва да се отбел...
НОЕ. 30, 2020 16:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Crypto.com с регулаторно одобрение от Малта

Според съобщение от 24-ти ноември Органът за финансови услуги на Малта, или MFSA, е дал принципно одобрение на Crypto.com за два финансови лиценза: 'Лиценз за Финансова Институция' и 'Лиценз за Виртуа...
НОЕ. 28, 2020 23:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света