НАЧАЛО Други

Платформата Augur се готви да пусне основната си мрежа

ЮЛИ. 9, 2018 16:01 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Платформата Augur се готви да пусне основната си мрежа

Augur, peer-to-peer пазарна платформа за прогнозиране, ще пуска своята основна мрежа на 9-ти юли в 11:01 часа PST.


Платформата е събрала 5,5 милиона долара през 2015 г., като са предложили своя токен REP в crowdsale. Augur е едно от най-ранните ICO-та в Ethereum блокчейна и е в процес на разработка оттогава.


Децентрализирани пазари на прогнози


Платформата позволява на потребителите да създават надеждни пазари за предсказване на резултата от почти всяко бъдещо събитие. Потребителите могат да създадат пазари за събитие с определен репортер и впоследствие търговците могат да закупят акции за вероятните резултати. В края на събитието таксите за сетълмент се изплащат въз основа на резултата.

Платформата има вграден модел за разрешаване на конфликти и стимулира притежателите на REP токени да коригират всякакви дезинформации, за да гарантират точността на информацията в реалния свят. Цялата процедура се провежда по peer-to-peer начин, без да има централизирана партия.

Предсказващите пазари се разглеждат като ефективен инструмент за вземане на решения, защото, за разлика от традиционните решения, където знанието се получава от един единствен източник, тези пазари позволяват да се извлече информация от мъдростта на тълпата. Даването на възможност на хората да залагат на резултата би довело до ефективно вземане на решения, защото хората имат възможност да правят пари от уникалните си прозрения. Използването на блокчейн технология за децентрализиране и ефективност на целия процес ще ускори случаите на използване на прогнозиращите пазари.


Миграция


След инициирането на основната мрежа, настоящият интелигентен договор, съдържащ REP- токените, ще бъде замразен и салдото автоматично ще бъде прехвърлено към нов интелигентен договор. Миграцията се очаква да приключи плавно няколко часа след старта.

Потребителите, които имат депозирани дефекти по децентрализирани размени (DEX), като EtherDelta и IDEX, обаче се призовават да изтеглят собствеността си в друг портфейл или централизиран обмен.


В официална публикация в блога те заявиха:Ако имате REP в договорите за Ether / ForkDelta или IDEX - трябва да го изтеглите преди миграцията в понеделник, 9-ти юли от 11:01 ч. PT, за да получите успешно нов REP в миграцията. Моля, помогнете ни да разпространим думата, когато наближи деня на стартирането.

Потребителите, които не притежават токените си на децентрализирани обмени, не са длъжни да правят нищо, за да се подготвят за старта.

HackerOne, базиран в Сан Франциско startup за сигурност, управлява "ловът за бъгове" за проекта Augur. Определянето на критични уязвимости на платформата ще бъде възнаградено с до 200 000 долара.

Augur несъмнено е един от най-амбициозните проекти в екосистемата Етериум. Виталик Бутерн, основател на Етериум, беше един от първите съветници, които се качиха на борда. Ще бъде интересно и проницателно да видим как ще започне платформата след старта.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света