НАЧАЛО Други

Платформата Augur се готви да пусне основната си мрежа

ЮЛИ. 9, 2018 16:01 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Платформата Augur се готви да пусне основната си мрежа

Augur, peer-to-peer пазарна платформа за прогнозиране, ще пуска своята основна мрежа на 9-ти юли в 11:01 часа PST.

 


Платформата е събрала 5,5 милиона долара през 2015 г., като са предложили своя токен REP в crowdsale. Augur е едно от най-ранните ICO-та в Ethereum блокчейна и е в процес на разработка оттогава.


Децентрализирани пазари на прогнози


Платформата позволява на потребителите да създават надеждни пазари за предсказване на резултата от почти всяко бъдещо събитие. Потребителите могат да създадат пазари за събитие с определен репортер и впоследствие търговците могат да закупят акции за вероятните резултати. В края на събитието таксите за сетълмент се изплащат въз основа на резултата.

Платформата има вграден модел за разрешаване на конфликти и стимулира притежателите на REP токени да коригират всякакви дезинформации, за да гарантират точността на информацията в реалния свят. Цялата процедура се провежда по peer-to-peer начин, без да има централизирана партия.

Предсказващите пазари се разглеждат като ефективен инструмент за вземане на решения, защото, за разлика от традиционните решения, където знанието се получава от един единствен източник, тези пазари позволяват да се извлече информация от мъдростта на тълпата. Даването на възможност на хората да залагат на резултата би довело до ефективно вземане на решения, защото хората имат възможност да правят пари от уникалните си прозрения. Използването на блокчейн технология за децентрализиране и ефективност на целия процес ще ускори случаите на използване на прогнозиращите пазари.


Миграция


След инициирането на основната мрежа, настоящият интелигентен договор, съдържащ REP- токените, ще бъде замразен и салдото автоматично ще бъде прехвърлено към нов интелигентен договор. Миграцията се очаква да приключи плавно няколко часа след старта.

Потребителите, които имат депозирани дефекти по децентрализирани размени (DEX), като EtherDelta и IDEX, обаче се призовават да изтеглят собствеността си в друг портфейл или централизиран обмен.


В официална публикация в блога те заявиха:Ако имате REP в договорите за Ether / ForkDelta или IDEX - трябва да го изтеглите преди миграцията в понеделник, 9-ти юли от 11:01 ч. PT, за да получите успешно нов REP в миграцията. Моля, помогнете ни да разпространим думата, когато наближи деня на стартирането.

Потребителите, които не притежават токените си на децентрализирани обмени, не са длъжни да правят нищо, за да се подготвят за старта.

HackerOne, базиран в Сан Франциско startup за сигурност, управлява "ловът за бъгове" за проекта Augur. Определянето на критични уязвимости на платформата ще бъде възнаградено с до 200 000 долара.

Augur несъмнено е един от най-амбициозните проекти в екосистемата Етериум. Виталик Бутерн, основател на Етериум, беше един от първите съветници, които се качиха на борда. Ще бъде интересно и проницателно да видим как ще започне платформата след старта.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Facebook ще започне да тества 'криптовалутата' си още тази година

Libra се връща като DiemСлед като беше изправен пред силно отхвърляне от Конгреса на САЩ и регулаторите в световен мащаб и след като повечето от големите партньори на проекта се оттеглиха, Facebook на...
АПР. 20, 2021 16:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Venmo на PayPal започва да предлага услуги за продажба, покупка и държане на крипто

PayPal за първи път обяви началото на операциите с Биткойн и няколко други криптовалути през ноември миналата година, позволявайки на своите потребители да купуват и съхраняват Биткойн, Биткойн Кеш, Е...
АПР. 20, 2021 14:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Nasdaq пуска търговия на опции за Coinbase акции

Според доклад на Reuters от 19-ти април, представител на Coinbase заяви, че опциите COIN.O ще започнат да се търгуват на Nasdaq във вторник, 20-ти април. Пускането на опции за акции ще предложи н...
АПР. 20, 2021 10:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е 'алтернативна инвестиция', според заместник-управителя на централната банка на Китай

Breaking: Li Bo, deputy governor of the Central Bank of China, said that crypto assets such as Bitcoin should be used as investment tools or alternative investments. This is the first time that the Ch...
АПР. 19, 2021 21:21 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света