НАЧАЛО Други

Платформа за институционални инвеститори приключи успешно първия кръг на финансиране

АВГ. 21, 2018 21:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Платформа за институционални инвеститори приключи успешно първия кръг на финансиране

Още една платформа, която има за цел да улесни институционалните инвестиции в пазара на криптовалута, е в ход, тъй като SFOX успешно събра 22,7 млн. долара от финансиране серия А.

 


SFOX - първокласен дилър за институционални инвеститори и търговци с голям обем, съобщи в прессъобщение, че е успял да събере 22,7 млн. долара от серия А на финансирането за стартиране на институционална платформа за управление на криптовалутите.


Според изявлението, кръгът е ръководен от Social Capital и Trading Capital, а участници са SV Angel, DCG, съосновател на Airbnb Нейтън Блечарзик, Марко Брито, Khosla Ventures и други.


Арджун Сети, съосновател и съдружник в Tribe Capital, който също ще се присъедини към борда на SFOX, отбеляза нарастващото търсене от страна на институциите за включване в пазара, но има пречки, за които трябва да се погрижат:

Ние продължаваме да наблюдаваме устойчивото и нарастващо търсене от страна на институциите, които искат да включат криптовалутие като част от разнообразно портфолио, но не са склонни да го направят поради несигурност и нестабилност.

Той също така отбеляза, че новата платформа на SFOX ще може да предостави инструментите за институционални инвестиции, които понастоящем липсват:
Институциите се нуждаят от пълна платформа за управление на активи, която да отговаря на уникалните нужди на криптовалутите. Това не се изпълнява от традиционните инструменти и текущите платформи. Ние сме в отлична позиция да осигурим тези релси. Тази инвестиция ще ни позволи да продължим тази еволюция.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Едуард Сноудън продаде своето NFT за $5,4 милиона

Не стана ясно веднага кой спечели това NFT, но потребителят се подвизава под псведонима @PleasrDAO в OpenSea и в платформата на Foundation, където се проведе търгът.Продажбата прави “Stay Free” един о...
АПР. 18, 2021 14:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Фалшива новина всява паника на крипто пазара

Биткойн се изстреля до нивото от $51,000, като най-добрите алткойни видяха още по-големи загуби. Заглавието, за което се предполага, че е предизвикало срива, е публикувано от съмнителен профил в ...
АПР. 18, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Как този инвеститор превърна $300,000 в $2,4 милиарда

Само ден след официалния си публичен листинг, Coinbase вече създаде история за успех в размер на няколко милиарда долара. Популярният частен инвеститор и основател на Initialized Capital, Гари Тан, ра...
АПР. 17, 2021 21:08 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Даниел Петканов отговаря на Любо Жечев - показва крипто портфейла си

В оригиналния клип, който отразихме по-рано, Лудият Репортер говори за инвестицията си в криптовалути, какво го е тласнало към това и как в крайна сметка е успял да инвестира. Много хора, включително ...
АПР. 17, 2021 15:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света