НАЧАЛО Други

Петима крипто експерти за това, защо Биткойн може да нарасне до $1,000,000

ЮЛИ. 16, 2018 22:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Петима крипто експерти за това, защо Биткойн може да нарасне до $1,000,000

Цената на Биткойн е скочила след нов доклад, че най-голямата компания за управление на активи BlackRock в света се замисля дали трябва да влезе в пазара на криптовалути.


Новината е най-новата в серия от знаци, показващи как институционалните пари се подготвят да се присъединят към крипто сферата по голям начин.

Милиардерът инвеститор Стив Коен стартира "Cohen Private Ventures", за да инвестира в "Автономни партньори", "нов хедж фонд, който придобива както криптовалути, така и дялово участие в свързани с блокчейн компании", според Fortune.

В същото време, водещият американски банкер за обмен на криптовалута (Coinbase) въвежда парите на Wall Street на пазара с пускането на Coinbase custody.

Подкрепата на Goldman Crypto Exchange Circle също отчита образуване на нарастване на обема на институционалната търговия в приложението си за търговия с криптовалути.

Освен това, швейцарската фондовата борса SIX съобщава, че ще пусне свой собствен крипто обмен, която според съобщенията е първата по рода си. Базираната в Франкфурт фондова борса Deutsche Börse AG, която е една от 10-те най-големи борси в света по пазарна капитализация, също обмисля да търгува с продукти, свързани с криптовалута.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Morgan Stanley стартира специализиран екип за изследване на криптовалути

"Стартирането на този екип е в знак на признание за нарастващото значение на криптовалутите и други цифрови активи на световните пазари", казаха от банката.Morgan Stanley създава нов изследователски е...
СЕП. 20, 2021 13:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase влиза в партньорство с Имиграционната и митническа служба на САЩ

Съгласно споразумението, Coinbase са сключили договор за доставка на "софтуер за разработка на приложения като услуга" за Имиграционна и митническа служба на Съединените щати (ICE).Договорът влезе в с...
СЕП. 20, 2021 09:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Президентът на ЕЦБ нарича криптовалутите 'спекулативни' и 'подозрителни'

“Мисля, че трябва да [уточним], че са силно спекулативни, от време на време подозрителни и с висока интензивност по отношение на консумация на енергия, но те не са валута”, каза Лагард, говорейки в по...
СЕП. 19, 2021 16:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света