Home

Петицията за Shiba Inu ETF на Grayscale предизвика интерес: Могат ли меме монетите на Solana като BOME, WIF, APORK и BONK да последват примера?

18.06.2024 9:50 7мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Петицията за Shiba Inu ETF на Grayscale предизвика интерес: Могат ли меме монетите на Solana като BOME, WIF, APORK и BONK да последват примера?

Пазарът на криптовалути се вълнува за новата петиция за създаване на ETF от страна Grayscale за Shiba Inu, популярна меме монета.

Това развитие предизвика любопитство сред инвеститорите дали други meme монети, особено тези, базирани на блокчейна Solana, могат да последват подобен път. Топ мемe монети като Pepe (PEPE), dogwifhat (WIF) и Bonk (BONK), заедно с новия участник на пазара Angry Pepe Fork (APORK), сега са в центъра на вниманието, тъй като ентусиастите се чудят дали те също могат да привлекат значителен интерес и да повторят успеха на Shiba Inu.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


5-те най-добри меме монети, които да обмислите да включите в крипто портфолиото си сега

Макар че пазарът е залят с меме монети, ето четири от най-интересните, които може да си заслужава да наблюдавате през 2024 г.

  • Shiba Inu (SHIB) – Първата меме монета, за която е подадена петиция за одобрение на ETF
  • Book of Meme (BOME) – Третата по големина меме монета, базирана на Solanaю
  • Dogwifhat (WIF) – Водеща меме монета, базирана на Solana, с пазарна цена над $1
  • Bonk (BONK) – меме монета с най-високата печалба в мрежата на Solana
  • Angry Pepe Fork (APORK) – Първата мемe монета, която въвежда “Conquer-to-Еarn” системата.

1. Петиция за Shiba Inu ETF: Базираната на Ethereum меме монета се приближава до нов крайъгълен камък

Общността на Shiba Inu (SHIB) се доближава до важен етап с петицията си за Shiba Inu ETF, която е близо до достигане на 10 000 подписа. Само за 58 дни кампанията е набрала значителна сила. Междувременно поддръжниците, включително и инициативата на SHIB BPP, се борят за повече подписи, като призовават членовете на общността да се присъединят към усилията.

Освен това тази петиция, адресирана до главния изпълнителен директор на Grayscale Investments Майкъл Соненшайн, има за цел да демонстрира търсенето на ETF, предназначен за Shiba Inu. С повече от 9,719 подписа кампанията вече надхвърли първоначалната си цел от 1,000 подписа и наскоро отбеляза ръст от 140 нови подписали се през последната седмица.

Въпреки активната кампания на общността Grayscale Investments все още не е отговорила, което кара ентусиастите да очакват отговор. Grayscale, значителен играч на ETF пазара за криптовалути, известен със своите ETF за Биткойн и Етериум, понастоящем не предлага ETF за SHIB.

Междувременно защитниците на криптовалутите смятат, че регулиран и достъпен ETF ще повиши стабилността на SHIB токена и ще насърчи масовото му приемане, посочвайки данни от Google Trends като доказателство за нарастващата популярност и търсене на SHIB. Понастоящем токенът SHIB се търгува на цена от $0.00001813, като през последната седмица претърпява спад от 20%, което показва период на консолидация и потенциално състояние на свръхпродажба.

2. Book of Meme: запазване на положителната перспектива въпреки неотдавнашния спад

През последните няколко седмици цената на токена BOOK OF MEME беше подложена на редица изпитания. След като на 29 май се покачи до месечния ценови връх при $0.015, родният токен BOME впоследствие бе посрещнат от голям спад, който тласна цената до средното ѝ ниво от $0.010 от началото на годината.

Макар че в момента се търгува около $0.00852, траекторията от началото на годината до момента на Book of Meme токена предполага, че може да се наблюдава потенциален възход.

3. Dogwifhat: Стремеж към одобрение на Grayscale ETF

Shiba-Inu не е единственият токен, който се стреми да си осигури одобрение за ETF. dogwifhat (WIF), който е базиран на блокчейна на Solana, също преследва същата амбициозна цел. Пуснат през 2023 г. и сега целящ одобрение за ETF от Grayscale, токенът dogwifhat изобразява куче от породата, носещо уникална розова плетена шапка, подчертавайки неговата игрива и лекомислена природа.

Въпреки това, за разлика от криптовалутите, фокусирани върху технологичния напредък или обществените промени, токенът dogwifhat приема своята идентичност като забавна и директна меме монета. Понастоящем цената на родния WIF токен е $2.10 и има потенциал за значително увеличение, което го позиционира като меме монета, която трябва да се наблюдава отблизо.

4. Bonk: Любимата на хората меме монета на тема кучета, базирана на Solana

BONK, известен като „кучешката монета на народа“, беше пуснат чрез airdrop до избрани адреси на Solana портфейла през декември 2022 г. и оттогава наблюдава бърз ръст на популярността. Тя се превърна в най-широко разпространената криптовалута на тема куче в блокчейна на Solana.

С над 110 интеграции в DeFi сектора, игри, разработки и борси, монетата BONK се превърна от airdrop в модерна меме монета, като за една година в даден момент преживя забележителен скок от 8,722%.

Междувременно общността на BONK също така подава петиция за одобрение на ETF от Grayscale, точно както Shiba Inu, стремейки се да затвърди още повече пазарното си присъствие. Понастоящем цената на BONK е $0.00002135, но много криптовалутни анализатори смятат, че BONK може да достигне нови висоти през следващите месеци.

5. Angry Pepe Fork: Водеща роля за широкото приемане на меме монети

Angry Pepe Fork (APORK) се присъединява към списъка на меме монетите, базирани на Solana; макар и с малко по-различно решение. Със своята иновативна система „Conquer To Earn“ („Завладей, за да спечелиш“) Angry Pepe Fork е тук, за да внесе ред и свежи възможности в пространството на мемe монетите. По-специално, този механизъм насърчава геймърите да се обединяват и колективно да изхвърлят застояли меме монети, като в крайна сметка насърчават стабилна общност, която на свой ред създава повече сцепление за меме токените.

Междувременно армията на APORK може да започне да печели по време на предварителната продажба, от който момент започва вълнението. В стейкинг портала са налични три периода на блокиране, всеки от които е подходящ за различно ниво на ангажираност: 30 дни за начинаещи, 60 дни за опитни участници в кампаниите и 90 дни за играчи, готови да реализират големи печалби. С всяка битка армията на APORK печели срещу зомби меме монети, а APY процента в стейкинг пула се увеличава.

Нещо повече, вълнението на разработчиците от потенциала на APORK е до небето. До приключването на предварителната продажба те очакват 200% увеличение на цената и 300%, след като се листне на първокласни борси. Според някои анализатори APORK може да преобрази пазара на меме монети, като се превърне в следващата изградена на Solana меме криптовалута, притежаваща 100x потенциал.

Макар че в момента rodniq токен APORK се продава за $0.014 в началната фаза на предварителна продажба, сега може да е подходящ момент за покупка, тъй като сегашната му траектория показва предстоящо рязко повишаване на цената. Освен това, да предположим, че сте заклет фен на Angry Pepe Fork или сте пропуснали Pepe на ранен етап, тогава този проект може да представлява голям интерес за вас, тъй като предлага доста добра перспектива.

Защо инвестирането в меме монети може да е добрър избор

Поради волатилния си характер и предизвикания от общността хайп, меме монетите предлагат висок потенциал за бърза възвръщаемост, което ги прави привлекателна опция за инвеститорите, търсещи бързи печалби на пазара на криптовалути.

Ето някои основни причини, поради които те се считат за интересен инвестиционен избор 2024

  • Висок потенциал за растеж: Меме монетите могат да преживеят бърз скок на цените поради тенденциите в социалните медии и вълнението, предизвикано от общността, но също толкова бързо могат да загубят печалбите.
  • Подкрепа от страна на общността: Силните, активни общности често са двигател на успеха на меме монетите, като осигуряват стабилност и непрекъснато популяризиране.
  • Ниски входни разходи: Много меме монети са доста достъпни, което позволява на новите инвеститори да навлязат на пазара без значителен финансов капитал.
  • Иновативност и функционалност: Меме монетите все по-често включват иновативни функции и приложения в реалния свят, което повишава тяхната стойност.

Заключителни мисли

Нарастването на интереса към създаването на Shiba Inu ETF от страна на Grayscale насочи вниманието към меме монетите, особено към тези, базирани на блокчейна Solana. Тъй като петицията за Shiba Inu наближава целта си, потенциалът други меме монети като Book of Meme, dogwifhat, Angry Pepe Fork и Bonk да последват примера става все по-вероятен.

Тези монети, всяка с уникални характеристики и сериозна подкрепа от общността, подчертават динамичния и бързо развиващ се характер на пазара на криптовалути. Като такива, инвеститорите с нетърпение следят дали тези меме монети могат да повторят успеха и масовото приемане, към което се стреми Shiba Inu.

Посетете предварителната продажба на Angry Pepe Fork


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Топ 5 алтернативи на Биткойн с несравним потенциал – открийте скритите скъпоценни камъни

Ентусиастите на криптовалути често търсят обещаващи активи отвъд Биткойн. Някои алтернативи притежават уникални качества, показващи силен потенциал за бъдещ растеж.

24.07.2024 16:32 5мин. четене

Крипто обучителната платформа 99Bitcoins навлиза в последната фаза на предпродажбата си. Събира $2.5 милиона

Водещата платформа за крипто образование, 99Bitcoins ($99BTC), навлиза в последния етап на предварителната си продажба и ще завърши усилията за набиране на средства до 6 август.

24.07.2024 15:15 5мин. четене

XRP е в центъра на вниманието след слуховете за сетълмент; експерт все още смята, че DTX и ADA са по-добри покупки под цената от $1

Внимателно наблюдаваната правна битка между Ripple (XRP) и Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) привлече голямо внимание, особено след неотдавнашните слухове за възможно споразумение.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Тази AI криптовалута отразява Solana преди 10x ралито, ето защо крипто ентусиаст я смята за следващия NEAR Protocol

Готови ли сте за случай на дежавю? Algotech (ALGT), иновативна платформа, използваща изкуствен интелект за алгоритмична търговия, преживява рязък скок на интереса, който има невероятна прилика с фазата на Solana (SOL) преди ралито.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.