НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Пет нови алткойна скочиха значително, след като бяха изброени от Coinbase

ЯНУ. 26, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Пет нови алткойна скочиха значително, след като бяха изброени от Coinbase

Няколко токена скочиха след внезапен листинг от водещата американска крипто борса Coinbase.

В ново съобщение борсата казва, че пет алткойна с ниска пазарна капитализация ще започнат да се търгуват на Coinbase Pro, след като бъдат изпълнени подходящи условия за ликвидност.


Cryptex Finance е Етериум протокол, чийто токен CTX осигурява управление и сигурност. Протоколът управлява втори токен, наречен TCAP, който предлага на инвеститорите експозиция към общата пазарна капитализация на крипто пазара.


Първоначално Cryptex Finance скочи с 30.7% от $7.60 на $9.94, но оттогава се наблюдава рязко движение на цените. В момента се търгува на $10.25.


Coinbase Pro изброи и Dia (DIA), чието съкращение означава “децентрализиран информационен актив”. Проектът предлага оракули с кръстосана верига и отворен код за Web 3.0.


Dia нарасна със 71% от $0.73 до $1.25 и оттогава се коригира, като към момента се търгува на $1.05.


Следва Maple (MPL), протокол за финансиране, който предлага както институционални заеми, така и заеми с фиксиран доход в пространството за децентрализираното финансиране (DeFi).


Maple веднага скочи от $9.92 на $11.71, но не спря дотук. MPL в момента се търгува за $15.93, отбелязвайки скок от 30% за последните 24 часа.


Не Пропускай: Инвестиционна банка сподели алармиращо предупреждение за крипто пазарите

Друг алткойн, който се присъединява към списъка на Coinbase Pro, е Pluton (PLU), приложение за финансови услуги, което е базирано в Европа. Потребителите могат да печелят награди, както и да разменят крипто активи на техния DEX.


Обявлението на Coinbase тласна Pluton нагоре, тласкайки го нагоре с 250% от $6.78 до $23.78.


На последно място в списъка е Unifi Protocol DAO (UNFI), който използва DeFi, за да позволи залагане (стейкинг) с редица цифрови активи.


Unifi Protocol DAO също се изстреля, като скочи с близо 37% от $4.43 до $6.07. UNFI се оттегли малко, но все още се търгува на $5.69.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano китовете изкупуват големи количества ADA

Скокът на облекчението беше предизвикан от комбинация от фактори, включително силни настроения заради свръхпродаването на пазара, което накара търговците да правят поръчки за покупка при силно намален...
МАЙ. 17, 2022 07:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестицята на Binance в LUNA вече струва само $3,400

Борсата инвестира $3 милиона в екосистемата на Terra през 2018 г., като получи 15 милиона Luna токена. При пиковата цена на актива тази инвестиция е на стойност $1.6 милиарда, според Джао. Поради срив...
МАЙ. 16, 2022 16:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Съветник на Luna Foundation Guard даде информация за резервите на проекта

Тето сподели за това на 16-ти май, като каза, че е време да наруши мълчанието и да информира общността за стъпките, които скоро ще бъдат предприети. Той каза, че балансовите резерви на Luna Foundation...
МАЙ. 16, 2022 14:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Циркулиращото предлагане на Terra (LUNA) скочи с почти 2,000,000%

Докато ефектът от загубата на фиксацията на Terra USD (UST) към долара продължава да оказва своето влияние, циркулиращото количество LUNA на Terra нарасна с над 1.9 милиона процента през последните се...
МАЙ. 16, 2022 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света