НАЧАЛО Прессъобщения

Пет от най-добрите токена, които могат да достигнат топ 15 на криптовалутите през 2024 г.

30.01.2024 8:35 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Пет от най-добрите токена, които могат да достигнат топ 15 на криптовалутите през 2024 г.

На DeFi пазара се наблюдават много обещаващи токени, които скоро могат да окажат голямо влияние.

Optimism (OP), Arbitrum (ARB), Pullix (PLX), Celestia (TIA) и Kaspa (KAS) са само някои от тях. Макар че почти всички от тях се смятат за утвърдени алткойни, PLX е нова звезда в предварителните продажби на етап 6. Някои анализатори дори го определят като следващия 100х токен през 2024 г. Нека видим защо.

Optimism (OP): OP Stack за окончателността на L2Beat

Наскоро Optimism (OP) стана свидетел на някои вълнуващи събития. Най-вече L2Beat обяви нова функция Finality, която включваше веригите на OP Stack. С тази функция ще видите колко дълго може да се финализира транзакция в първи слой, когато се използва решение от втори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тази бича новина за Optimism ще помогне и за стойността на нейния токен. През последния месец OP се търгуваше между $3.22 и $3.11. Пазарната ѝ капитализация също се е увеличила от $2.92 милиарда до $2.98 милиарда. С 20 технически показателя в зелено, пазарните анализатори прогнозират, че този алткойн може да се търгува на цена от $5.37 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Arbitrum (ARB): Нова програма за разширяване на орбитата на Arbitrum

Наскоро имаше и някои вълнуващи новини за Arbitrum. Платформата стартира програмата за разширяване на Arbitrum Orbit. Тази програма ще позволи на потребителите да създават персонализирани вериги Orbit с директен сетълмент в мрежата на Етериум.

Що се отнася до стойността на криптовалутата Arbitrum, през последните 30 дни тя се колебаеше между $1.34 и $1.77. Що се отнася до пазарната ѝ капитализация, за това време тя се е покачила от $1.71 милиарда до $2.24 милиарда. Благодарение на оценката на индекса на страха и алчността от 55 (алчност), анализаторите са оптимистично настроени към Arbitrum. Поради това те предвиждат скок до $3.06 за ARB в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Pullix (PLX): Удивително представяне на крипто ICO събитието

Междувременно, Pullix (PLX) попада в заглавията на вестниците със звездното си представяне на предварителните продажби. Наскоро платформата обяви, че над 13,000 лица вече са се регистрирали за нея. Това е помогнало на Pullix да набере доста над $4.5 милиона и да продаде над 80 милиона токена. За по-малко от 2 месеца те достигнаха до етап 7 на предварителната продажба, като до старта остава 1 етап.

Поради тази причина глобалните инвеститори вече бързат да купят токена PLX – основната валута на Pullix. Pullix ще предефинира онлайн търговията в нейната същност, като създаде уникална платформа, съчетаваща най-добрите характеристики на DEX и CEX. Тя ще осигури дълбока ликвидност, достъп до всички класове активи (включително криптовалути) и др.

Токенът PLX е също така първата криптовалута от типа “Trade-to-Earn”. С други думи, Pullix ще възнаграждава стейкърите на PLX с процент от дневните си печалби. Можете дори да стейквате други криптовалути с Pullix срещу 8-12% лихва. Понастоящем един PLX струва $0.10 – 100% увеличение спрямо началната му цена. Търсенето е толкова голямо, че анализаторите предвиждат 100х увеличение, след като се появи на борсите през първото тримесечие на 2024 г.

Celestia (TIA) помага на потребителите на Manta Pacific

Manta Network обяви спестявания на $1 милион от такси за газ през последния месец от потребителите на Manta Pacific. От Manta заявиха, че това се дължи основно на обновяването на инфраструктурата с помощта на възможностите на Celestia да предлага почти нулеви такси за газ.

Що се отнася до стойността на криптовалутата Celestia, тя се е движила между $12.30 и $16.30 през последните 30 дни. Настроенията за този алткойн също са бичи, като индексът на страха и алчността е оценен на 55 (алчност). По този начин пазарните анализатори прогнозират скок до $24.20 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Нова регистрация на Kaspa в Coinstore

Kaspa (KAS) също породи вълнение по свое собствено усмотрение. С други думи, Coinstore обяви ново листване: KAS/USDT. Това е бича новина за Kaspa, тъй като все повече погледи се насочват към този алткойн.

През последния месец цената му се колебаеше между $0.108 и $0.100. Пазарната му капитализация се движи в диапазона от $2.39 милиарда до $2.245 милиарда. Въпреки това 20 технически показателя са зелени за криптовалутата Kaspa. Поради това експертите предвиждат скок на стойността до $0.14 до края на второто тримесечие на 2024 г.

С какво Pullix се откроява сред тези алткойни?

Pullix изпъква с някои качества, когато го сравняваме с Optimism, Arbitrum, Celestia и Kaspa. Пазарната му капитализация е само $20 милиона, така че ако навлезнат нови пари, това може да доведе до скок на цените. Освен това тя е свързана с валутния пазар, който според Baby Pips е най-големият в света. В резултат на това PLX може да се нареди сред най-добрите криптовалути, които да наблюдавате сега.

За повече информация относно предварителната продажба на Pullix вижте връзките по-долу:
Посетете Pullix
Присъединете се към общностите на Pullix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Край на една ера за Chainlink (LINK)? Спадовете на Solana (SOL) насочват потребителите към платформата за електронна търговия Pushd (PUSHD)

Търговията с Chainlink (LINK) изглежда намалява, както и активността в мрежата. Анализаторите и притежателите на актива се чудят дали това е краят на една ера.

26.02.2024 10:01 3 мин. четене

Най-добрите алткойни за наблюдение преди края на февруари 2024 г.: The Graph (GRT), Lido DAO (LDO) и Meme Moguls (MGLS)

The Graph (GRT) показа бичо ниво на инерция на графиките, тъй като през предходния месец криптовалутата отбеляза ръст от 94%.

26.02.2024 9:25 3 мин. четене

Защо трейдърите търгуват със Solana (SOL) и Arbitrum (ARB), но държат тази нова меме монета

Въпреки че Solana и Arbitrum попаднаха в заглавията на вестниците през последния месец, тяхната възвръщаемост беше изключително разнопосочна.

26.02.2024 8:14 3 мин. четене

Injective (INJ) и Stacks (STX) се борят за позициите си, тъй като търсенето на Pushd (PUSHD) нараства през 2024 г

Цената на Injective (INJ) се повиши, търгувайки се за $34 към момента на писане на статията, което показва интерес от страна на инвеститорите.

25.02.2024 20:03 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.