НАЧАЛО Прессъобщения

Пет DeFi токена, в които можете да насочите внимание, ако гоните зашеметяващи печалби (за месец май)

16.05.2024 7:32 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Пет DeFi токена, в които можете да насочите внимание, ако гоните зашеметяващи печалби (за месец май)

През последните няколко месеца DeFi пазарът беше сериозно засегнат от мечи настроения, като при много DeFi токени стойността на цената им спадна значително.

Въпреки това, предстоящият бичи пазар създава чувство на оптимизъм за инвеститорите, които търсят печалба. Подкрепени от стабилни основи и екосистеми, следните DeFi криптовалути проектират бъдещето на децентрализираните финанси. Присъединете се към нас, за да проучим ключовите моменти, които биха могли да проправят пътя за бици траектория за KangaMoon, Uniswap, Internet Computer, Stacks и THORChain.

KangaMoon (KANG)

KangaMoon (KANG) е нова DeFi монета, която планира да промени бъдещето на Web3 игрите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Токенът все още е на етап предварителна продажба и е привлякъл огромен приток на инвеститори с генерирани до момента над $6.6 милиона средства от предварителната продажба и 20,000 регистрирани участници. KangaMoon има за цел да бъде първата DeFi платформа, която вгражда Play-To-Earn елементи и социално взаимодействие, което ѝ позволява да създаде лига от хора, които споделят обща идентичност.

С дебюта си, който се случи преди няма и 4 месеца, растящата възможност за възвръщаемост на инвестициите при KangaMoon е огромна атракция за инвеститорите. Досега ранните купувачи са постигнали до 400% възвръщаемост на инвестицията, тъй като стойността на цената е скочила от $0.0050 на $0.025. KangaMoon възнамерява да засенчи водещи меме монети като dogwifhat, които в рамките на няколко месеца от пускането си на борсата започнаха спорадично да поскъпват. С иновативните си характеристики токенът е способен да се превърне в една от най-добрите DeFi монети през 2024 г.

KangaMoon гарантира, че потребителите са голяма част от екосистемата, стимулирайки нейния растеж и допринасяйки масово за нейния непрекъснат напредък. В резултат на това тя отделя по-голяма част от токеномиката за възнаграждение на ключовите заинтересовани страни. С 250 милиона монети от цялото предлагане на токени, разпределени за свободно раздаване като награди в игрите, геймърите, инвеститорите и зрителите ще се възползват масово от това, което KangaMoon може да предложи.

Времето на листването на KangaMoon може да съвпадне с бичия пазар, което евентуално ще му даде мощен скок за експоненциално рали. KangaMoon е един от най-добрите DeFi токени за покупка, тъй като има основен дял в разрастващия се NFT пазар. Като се възползва от огромния пазар на стойност $200 милиарда, закупуването на токена KangaMoon може да превърне средностатистическите работници в богати китове през следващите няколко месеца.

Uniswap (UNI)

Uniswap е водеща децентрализирана финансова платформа, която позволява на търговците да практикуват автоматизирана търговия. В ранните дни на DeFi наличните DEX платформи бяха бавни, тромави и неудобни за използване. Тогава Uniswap предложи безпроблемна DEX платформа, която предлагаше на потребителите безпроблемно изживяване при търговия. От стартирането си през 2018 г. досега Uniswap е реализирала над $800 милиарда обем на търговия, превръщайки се в първата DEX платформа, достигнала такава стойности. По същия начин платформата е лесно интегрирана с други финансови платформи, както се вижда от неотдавнашното ѝ партньорство с Robinhood за насърчаване на безпроблемната търговия с криптовалути.

Uniswap продължи да се разраства въпреки турбулентното време на пазара. С 3 милиона суаповете, използващи интерфейса на Uniswap през 2023 г., платформата удвои цифрата, като през 2024 г. суаповете се изстреляха до 7.25 милиона. Тези постижения са доказателство за уникалните качества на Uniswap и статута му на един от най-добрите DeFi проекти. Потребителите на Uniswap имат възможност да станат доставчици на ликвидност, като внесат своите активи в ликвидния пул. По този начин те получават пасивен доход, който добавя повече доверие към бъдещото представяне на токена.

Internet Computer (ICP)

Internet Computer е блокчейн мрежа, използвана за изграждане на редица онлайн услуги, включително социална мрежа. Без да прибягва до облачни изчисления, Internet Computer позволява пълна децентрализация на интернет с независими центрове за данни. Неговият уникално създаден смарт договор, наречен canisters, може да съхранява до 400 GB данни и да извършва изчисления по сигурен и надежден начин.

Най-високата стойност на Internet Computer от $750 беше достигната при стартирането му през 2021 г. Въпреки че през последните години имаше възходи и спадове, токенът запази силна способност за масивен скок. За инвеститорите, които търсят токени с дългосрочни перспективи, ICP е чудесна възможност. С привидната връзка на изкуствения интелект и смарт договорите, Internet Computer е един от най-добрите DeFi токени, които вероятно ще станат хит през следващите седмици.

Stacks (STX)

Stacks е един от водещите DeFi токени с по-голям афинитет към Биткойн. Той дава възможност на смарт договори и децентрализирани приложения да използват Биткойн за уреждане на транзакции в блокчейн. Въпреки че първоначално Биткойн не е бил създаден, за да бъде съвместим с децентрализираните финанси, неговите блокчейни от втори слой напълно лансират DeFi в блокчейна на Биткойн. С най-голямата потребителска база на Биткойн, инвестицията в Stacks може да се окаже разумно решение през следващите месеци.

Последните новини от Stacks показват, че те са стартирали кампания с етикет Bitcoin DeFi (BTCFi), за да доведат до масовото приемане на DeFi в първата в света блокчейн мрежа. Ключов компонент на Stacks, който поддържа втори слой, е подреждането. Потребителите на Stacks могат да се възползват от предимствата на стейкинга на своите активи, като същевременно ги запазват ликвидни. Тъй като Stacks продължават да се развиват, мрежата може да използва популярността на Биткойн, за да остане пред кривата, което я прави една от най-добрите DeFi монети, които могат да видят масивен скок на бичия пазар. Някои прогнози за цената на Stacks сочат, че монетата ще достигне $5 през второто тримесечие.

THORChain (RUNE)

Последният токен в списъка с DeFi криптовалути е THORChain – децентрализиран протокол, който позволява на потребителите да разменят, печелят или заемат активи в множество блокчейни, включително Биткойн, Етериум и Cosmos. THORChain не разчита на книгите за поръчки, за да осигури своята ликвидност, което го прави предпочитан вариант за потребителите, които искат да разменят своите активи, без да разчитат на разрешение от мрежата. Полезният токен на THORChain RUNE се използва за транзакции в мрежата и дава право на управление и гласуване на притежателите.

THORChain също така заличава заплахата от постоянна загуба на средства при прехвърляне на активи в множество блокчейн проекти, като използва своята такса за слип-база, за да гарантира, че средствата са правилно домицилирани в предвидената мрежа.

По всички стандарти криптовалутата се разрасна значително през последните няколко години от пускането си на пазара, като цената на THORChain достигна ATH от $21 през 2021 г. Пазарната капитализация на THORChain се колебае около $2 милиарда, което показва, че има абсолютен потенциал да нарасне още. С новите функции и интеграции, които са в ход, за да се подобрят още повече услугите на THORChain, токенът е една от топ DeFi монетите, която може да нарасне през следващите месеци.

Заключителна мисъл

Въпреки че DeFi пазарът може и да не се е раздвижил според очакванията през последните месеци, през следващите няколко месеца се очаква да има бурни бичи дейности. Чрез натрупването на тези токени инвеститорите могат да стимулират финансовото си бъдеще, тъй като пазарът се движи в следващата диспансеризация. Както обикновено, инвеститорите трябва да инвестират само в това, което могат да си позволят да загубят, тъй като крипто пазарът често е волатилен и податлив на неблагоприятни пазарни условия.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Анализаторът, който прогнозира срива на Polkadot (DOT) от $54, твърди, че спадът не е приключил, и идентифицира конкурент, който може да скочи с 600% преди юни

В разгара на динамичния крипто пазара опитните анализатори продължават да претърсват пейзажа за възможности, които не се подчиняват на преобладаващата тенденция.

19.05.2024 0:01 5 мин. четене

Алтернатива на Bonk (BONK) – Retik Finance (RETIK) се подготвя за листване на борсите на 21 май; експертите прогнозират 3,500% рали

През 2024 г. Bonk (BONK) като меме се сблъска с пазарни пречки в областта на инвестициите в криптовалути, което доведе до недостатъчно добро представяне.

18.05.2024 17:20 4 мин. четене

Анализ на крипто тенденциите: Ethereum поскъпва с 3% до $3,100, Shiba Inu кит премества 3 трилиона SHIB, а Furrever Token набира инерция

Пазарът на криптовалути демонстрира забележителни движения и ключови събития, които привличат вниманието на инвеститорите в световен мащаб.

18.05.2024 17:15 5 мин. четене

Следващата голяма монета: Топ 5 на претендентите за най-добра меме монета за 2024 г.

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите меме монетите се превърнаха в уникална и често чаровна подгрупа на дигиталните активи.

18.05.2024 12:07 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.