НАЧАЛО Други

Персонализирани аватари в нова крипто игра

ЮЛИ. 6, 2018 10:53 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Персонализирани аватари в нова крипто игра

Наскоро изстреляната събирателна крипто игра Blockchain Cuties ще предприеме стъпки за персонализираните игри към следващото ниво, като планира да въведе ултра-персонализирани аватари, създадени от графични художници.


Потребителите могат да представят снимка или на самите себе си, или на любимите си герои, а дизайнерите ще създадат подобен герой, за да имат ексклузивна собственост и употреба.

Процесът ще се осъществява чрез система за наддаване чрез уебсайта, с първоначални оферти за продажба на 50% намаление за първите две седмици. Спечелилите аукциони ще получат и избор на основния герой, който искат да използват - котки, кучета, мечки, гущери или лисици - и ще бъдат поддържани в контакт с художника по време на процеса на проектиране, за да осигурят перфектния аватар.

Компанията казва, че не само има аестетично предимство на тези персонализирани герои, но и ще се предлагат уникални бонуси по време на игра, като подобрени бойни умения в предстоящата функция Blockchain Cuties, наречена "Raid Bosses". В този нов гейминг елемент, играчите могат да продължат куестове, за да се борят срещу нови врагове. Всеки играч, който печели по време на събитие на Raid Boss, ще допринесе за колективна победа за цялата група. Басейнът на победителите се разделя след събитието, а редките токени се разпределят пропорционално на най-силните играчи, които могат да закупят специализирано оборудване в магазина Raid Boss. По този начин, уникалното персонализирано Cutie ще осигури значително предимство за играчите, които търсят да получат редки предмети в света на Cuties.

Какво е Blockchain Cuties?


Това е виртуална игра, базирана на домашни любимци, в която играчите имат собствени "очарователни същества" на базата на реални или фентъзи животни. Освен стандартния геймплей с нива и постижения, които да отключите, Blockchain Cuties предоставя шанс на играчите да печелят криптовалути.

Играчите притежават техните Cuties и ги обучават да вдигат нива и напредват в играта. Всеки Cutie е ERC-721 токен и може да бъде търгуван с други геймъри - или да се продава в борса за криптовалути. Играчите могат да притежават колкото си искат Cuties. Уеб сайтът описва целта на играта като "да ги събере, да ги размножи, да тества уменията им в битки, да ги въоръжи и дори да вдига нива!". Битките могат да се случат срещу други играчи в мултиплейър режим, базиран на ходове формат, когато един играч атакува, другия защитава и обратно. Победителите от битките получават "полезни предмети за консумация и екипировка" за техните Cuties, което позволява избор на по-нататъшно персонализиране или качване на техните нива. Освен това, както победителите, така и губещите на състезанията ще печелят точки за опит, за да помогнат на своите Cuties да вдигат нива.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Morgan Stanley стартира специализиран екип за изследване на криптовалути

"Стартирането на този екип е в знак на признание за нарастващото значение на криптовалутите и други цифрови активи на световните пазари", казаха от банката.Morgan Stanley създава нов изследователски е...
СЕП. 20, 2021 13:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase влиза в партньорство с Имиграционната и митническа служба на САЩ

Съгласно споразумението, Coinbase са сключили договор за доставка на "софтуер за разработка на приложения като услуга" за Имиграционна и митническа служба на Съединените щати (ICE).Договорът влезе в с...
СЕП. 20, 2021 09:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Президентът на ЕЦБ нарича криптовалутите 'спекулативни' и 'подозрителни'

“Мисля, че трябва да [уточним], че са силно спекулативни, от време на време подозрителни и с висока интензивност по отношение на консумация на енергия, но те не са валута”, каза Лагард, говорейки в по...
СЕП. 19, 2021 16:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света