НАЧАЛО Прессъобщения

Pepe скочи с близо 700% за месец. Кои меме криптовалути могат да го последват?

04.03.2024 20:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Pepe скочи с близо 700% за месец. Кои меме криптовалути могат да го последват?

Pepecoin се появи миналата година с гръм и трясък, като буквално изригна в рамките на дни. Именно това се случва и сега.

Пазарната капитализация на $PEPE мина $3 милиарда, което го поставя на трето място сред най-търсените меме криптовалути.

Цялостно погледнато обаче, всички меме монети са скочили с над 33% само за ден, като голям фактор за това имат Bonk и Dogwifhat, а вече почти 20 криптовалути със забавен характер имат пазарна капитализация от над $100 милиона.

Но стига числа, нека ви покажем какво можем да очакваме от $PEPE.

Купете Meme Kombat

Pepecoin – нов поход към успеха или минаваща мания?

Pepecoin е меме криптовалута, която набира популярност. Котира се на цена от $0.000007197 и внушителен ръст от okolo 70% за един ден. Много крипто експерти вярват, че има потенциал за допълнителен растеж, което я прави привлекателна за инвеститорите. Въпреки това, има опасения, че дори и Pepecoin да увеличи стойността си с още 2-3 пъти, основните печалби ще бъдат за тези, които вече са инвестирали в нея.

Техническият анализ показва, че RSI индикаторът е на ниво от 92, което е определено свързано със свръхкупуване, но има още потенциал да се развие. Шансовете за мащабни корекции обаче са налице, като това е над 17 пункта над нормалните нива. Ако трендовете се обърнат, това означава, че $PEPE може да падне двойно.

Но няма страшно. Други две меме криптовалути могат да предложат дори по-добри възможности за инвеститорите и доста инвеститори вече инвестират в тях – Meme Kombat и Smog.

Meme Kombat – последен шанс да закупите в предпродажбата

Остава само 1 ден до края на предпродажбата на Meme Kombat, като цената в момента е фиксирана на $0.279. Предвид текущия ръст на пазара, много анализатори очакват много силен бичи пазар, предричайки ръст на цената до $1. Това не е изненадващо, тъй като $MK вече генерира особено голям интерес в България, което подчертава нарастващата популярност на токена.

Той вече е известен в Азия, като платформата за меме залози може да бъде със сигурност актуална тема, особено на фона на истерията, която се появява в сектора на меме криптовалутите.

Не може да се каже дали трябва да се инвестира в $MK, но ако решите да направите тази стъпка, сега може би е удачен момент. С приключването на предпродажбата и очакваното листване на борсите, цената на токена може да се увеличи значително, особено ако пазарните прогнози се реализират

Купете Meme Kombat

Smog – криптовалута на Solana, която може да изригне с още доста

$SMOG наскоро достигна значителната цена от $0.10, отбелязвайки впечатляващо постижение за тази меме криптовалута, базирана на Solana. През последната седмица, цената на $SMOG се повиши с над 75%, което създава основание за оптимизъм сред инвеститорите и наблюдателите.

Анализаторите предвиждат, че при настоящия тренд, цената на $SMOG може да колебае между $0.09 и $0.30, което предлага интересни възможности за трейдъри и дългосрочни инвеститори.

Въпреки потенциалния риск от 10-20% загуба на стойност, прогнозите сочат, че потенциалът за растеж може да достигне до 300%. Такава перспектива подчертава атрактивността на $SMOG като инвестиционен актив.

Разполага с пазарна капитализация от $80 милиона и търговски обем от $3 милиона. Какво значи последното? Че дори лек импулс в правилната посока може да катапултира цената на $SMOG нагоре, предлагайки значителни възвръщаемости за инвеститорите.

В този контекст $SMOG се позиционира като вълнуваща възможност в екосистемата на Solana за тези, които търсят потенциал за значително увеличение на своите инвестиции.

Купете Smog Token

Заключение

Меме криптовалутите със сигурност са в “разцвета” си в момента. Хубавото е, че на пазара има повече от достатъчно опции за инвестиция. Макар и да не може да се каже коят е най-добрата опция, това което може да се каже със сигурност, е, че пазарът никога не е изглеждал толкова забавен за инвеститорите.

Купете Meme Kombat


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 13:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

17.04.2024 11:02 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.