НАЧАЛО Прессъобщения

Pepe кит постигна голям успех, реализирайки 10Х възвръщаемост на инвестициите. Могат ли тези меме монети да повторят този успех?

06.06.2024 19:00 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Pepe кит постигна голям успех, реализирайки 10Х възвръщаемост на инвестициите. Могат ли тези меме монети да повторят този успех?

Голям инвеститор (кит) с идентификационен адрес на портфейла „0x546“ пожъна голям успех, тъй като инвестицията му се е изплатила.

Това развитие на събитията шокира много търговци на меме монети, които не можеха да повярват на късмета на кита. В рамките на един месец големият инвеститор реализира печалба от почти $5 милиона.

След тези новини инвеститорите сега търсят меме монети, които могат да се сравнят с този вид рали. След като проучиха пазарната траектория, анализаторите смятат, че има някои меме монети титани, които могат да повторят такъв успех – Angry Pepe Fork, Floki, Dogecoin, Pepe и Ordi.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Като такива, крипто експертите ги разглеждат за най-добрите меме монети, които да следите.

Angry Pepe Fork – меме монета, която обещава голяма възвръщаемост за инвеститорите.

Angry Pepe Fork (APORK) е нова меме монета, базирана на Solana, която според разработчиците си е създадена, за да промени пазара на меме монети. APORK може да се превърне в добра опция за инвеститори, които искат печеливша меме монета, която може да донесе огромни печалби. Проектът Angry Pepe Fork има за цел да се представи по-добре от всички непечеливши меме монети.

Това е проект, ръководен от общността и подкрепян от армията на Angry Pepe Fork. Екипът вече води разговори с различни партньори за това как да интегрира различни комунални услуги в екосистемата на APORK. Междувременно платформата APORK може да се похвали с енергични членове на общността, които искат да движат проекта напред. $APORK е собствената валута на екосистемата и се продава за $0.014.

Основната характеристика на проекта е моделът „Завладей, за да спечелиш“. Стейкингът е ключът към тази система, тъй като членовете на армията на APORK печелят чрез нея. Колкото повече расте APY, толкова повече зомби меме монети те завоюват. Освен това потребителите печелят огромни награди и APORK токени за това, че демонстрират своето мъжество и доблест на бойното поле и стават високопоставени членове на общността APROK.

Много експерти виждат в Angry Pepe Fork съперник на Dogwifhat и Bonk и смятат, че APORK скоро ще ги засенчи. С темповете, с които се разраства армията на Angry Pepe Fork, токена скоро ще се радва на масови ралита. Някои анализатори виждат в него една от новите меме монети, които може да придобият потенциал, а разработчиците прогнозират 200% рали до края на предварителната продажба и 350%, след като се появи на голяма борса.

Обемът на търговията с Floki Inu се покачва, тъй като се очаква рали

Floki Inu (FLOKI) е една от най-добрите мем монети, която доминира на пазара. Монетата Floki Inu може да се похвали с огромна общност от онлайн поддръжници. Последните данни показват, че притежателите на Floki вече надхвърлят 417,400 във веригата на BNB, което я превръща в топ мемe монетата в блокчейна по пазарна капитализация и брой притежатели.

Една от ключовите характеристики на Floki Inu е, че е многоверижен протокол. Това означава, че той може да бъде хостван на няколко вериги, като BNB Chain и Ethereum. Потребителите могат също така да се възползват от гейминг метавселената за стартиране на NFT, която е идеална за геймъри, или да използват Floki Place, която е пазар, на който се търгуват дигитални активи.

Според техническия анализ пазарните настроения на Floki са бичи, като монетата се търгува над 50-дневната и 200-дневната ЕМА. След като наскоро изгоряха милиарди токени, анализаторите прогнозират продължителни ралита за токена. По този начин повечето прогнози за цената на Floki предвиждат тя да достигне $0.0008 през следващите седмици.

Инвеститорите очакват цената на Dogecoin да се повиши до $0.5

Dogecoin (DOGE) е сред най-популярните меме монети в света. За разлика от други дигитални активи обаче, които се пускат в обращение, за да решат даден проблем, Dogecoin беше пуснат, за да имитира Bitcoin. Токенът спечели разпознаваемост след поредица от туитове на главния изпълнителен директор Tesla, милиардера Илон Мъск през 2021 г., което доведе до поставянето на рекорд от $0.73

През последните няколко седмици Dogecoin стана свидетел на масово приемане, като Tesla е сред големите компании, които приеха токена като средство за плащане.

Като една от топ меме монетите, пазарната капитализация на Dogecoin се колебае около $23.5 милиарда с дневен обем на търговия над $670 милиона. След като се пребори с мечките през последните няколко седмици, Dogecoin отново се насочва към бичия пазар, установявайки подкрепа над $0.16. Според крипто анализаторът Али Мартинез китовете са купили 200 милиона DOGE през последните няколко дни. С нарастващата активност на китовете, DOGE е една от най-интересните меме монети, в които да насочите вниманието си сега.

Инвестицията в PEPE се изплаща в голяма степен: Богатството на щастлив инвеститор нараства

Pepe (PEPE) наскоро попадна в новините поради доста успешна инвестиция на един от крипто китовете. Този голям инвеститор с адрес на портфейла, започващ с „0x546“ шокира света, тъй като направи доста повече от първоначалната си покупка. Според статистиката на Lookonchain китът е депозирал 660.7B Pepe на стойност $9.52 милиона, закупени преди месец в Binance, като е направил $4.95 милиона с възвръщаемост на инвестицията от 52%.

Освен това преди няколко седмици друг кит също така направи над $46 милиона от Pepe, тъй като меме манията продължава. Тъй като се очаква пазарът на меме токени да достигне $100 милиарда през 2024 г., Pepe е една от меме монетите, за които се прогнозира масирано рали. По пазарни данни от CoinMarketCap пазарната капитализация на Pepe се е повишила до над $6 милиарда, като дневният обем на търговията е над $1.24 милиарда.

Като един от дефлационните токени, механизмите за изгаряне на Pepe винаги са били предмет на разговори. Въз основа на техническия анализ пазарните настроения на Pepe са бичи, като индексът на страха и алчността показва алчност (73). След като през последните няколко седмици Pepe постави нови ATH рекорди, анализаторите прогнозират, че през следващите седмици може да ги надмине.

Инвеститорите са бичи настроени по отношение на цената на ORDI, очакват $100 преди август

Ordi (ORDI) е иновативна меме монета, която оперира в екосистемата Ordinals. Протоколът на Ordinals е разработен, за да се превърне в децентрализиран пазар, който се фокусира върху дигиталните печалби. Основната валута, използвана в екосистемата, е токенът ORDI.

По отношение на пазарното представяне, цената на Ordi се е повишила с 44% през последния месец и с 34% през последната седмица. Над 19 ключови пазарни индикатора на Ordi показват сигнал за покупка. През последния месец ORDI е имала 15 зелени дни и има бичи пазарни настроения.

Техническият анализ показва, че Ordi се търгува над 50-дневната и 200-дневната SMA. По този начин експертите са направили смела прогноза за цената на Ordi – $100 преди края на юни. Това превръща ORDI в една от най-интересните меме монети, в които да насочите вниманието си за потенциални краткосрочни и дългосрочни печалби.

Заключение

С оглед на това, че пазарът на меме монети е свидетел на масово приемане, горепосочените са някои от най-интересните меме монети, които да следите сега. Тъй като APORK все още е в ранен етап на предварителна продажба, сега може да се окаже най-добрият момент да наблюдавате токена, преди да бъде регистриран на крипто борсите. Не забравяйте, че преди да инвестирате, трябва да направите свое собствено проучване и да се запознаете с рисковете на сектора.

Посетете предварителната продажба на Angry Pepe Fork


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Учител направи $2.2 милиона с MATIC през 2021 г. и твърди, че можете да повторите тази история с DTX Exchange?

Според пазарните експерти DTX Exchange може да е на път да покаже подобни печалби като Polygon през 2021 г. Проектът е оборудван с релевантни за индустрията функции и обширни случаи на използване.

22.06.2024 8:00 3 мин. четене

Актуализираната политика за поверителност на MetaMask предизвиква страх в крипто сектора, търговците бягат към RCO Finance и Uniswap

Последните промени в политиката за поверителност на Metamask разгневиха крипто общността. Потребителите изразиха загриженост и преминаха към децентрализирани системи като RCO Finance (RCOF) и Uniswap.

21.06.2024 16:00 5 мин. четене

Нови и обещаващи криптовалути, които да следите този уикенд

Проследяването на всички криптовалути, налични на пазара, само по себе си може да бъде работа на пълен работен ден.

21.06.2024 13:30 4 мин. четене

Ефектът от спада на Solana върху Dogecoin и Furrever Token – трябва ли инвеститорите да се притесняват?Въпреки че по-широкият пазарен спад хвърли сянка върху много активи, перспективите пред Dogecoin и Furrever Token остават устойчиви.

21.06.2024 11:35 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.