НАЧАЛО Прессъобщения

Penguiana обяви предпродажба на токени, това ли е следващата меме монета на Solana, която ще избухне?

04.05.2024 9:48 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Penguiana обяви предпродажба на токени, това ли е следващата меме монета на Solana, която ще избухне?

В динамичния свят на криптовалутите, където се пресичат иновациите и забавленията, следващата голяма сензация пристигна в блокчейна на Solana.

Станахме свидетели на сериозна “експлозия” на сектора на меме монетите, изградени на Solana, тъй като криптовалути, вдъхновени от интернет мемета или културни препратки, спечелиха значително внимание, а в някои случаи и сериозна пазарна стойност, допринасяйки за разнообразието и жизнеността на крипто пазара.

Те притежават интригуващ чар, като често печелят значително внимание и пазарна стойност чрез шумотевица и спекулации в социалните медии.

Penguiana, нова меме монета с уникален характер, е на път да завладее крипто общността с иновативната си игра на тема пингвин.

От 3 май 2024 г., Penguiana кани ранните инвеститори да участват в предварителната продажба на проекта, което потенциално може да постави началото на следващата експлозивна меме монета на Солана.

Екипът на Penguiana по-рано обяви, че изгражда иновативна мобилна “Play-To-Earn” игра (играй и печели) на тема пингвини. Играта може да се играе само от потребители, които са издали NFT с пингвински персонаж, използвайки $PENGU, полезния токен на Penguiana.

Защо Penguiana се отличава

Penguiana не просто пуска токен, а въвежда цяла екосистема, в която токенът $PENGU е в основата на интересна мобилна “Play-To-Earn игра”. За да участват в играта, играчите ще трябва да изсекат свои собствени NFT на тема пингвин, използвайки $PENGU, което добавя функционалност и стойност към токена, надхвърлящ типичните предложения от сектора на меме монетите.

Тъй като пазарът жадно търси следващата успешна история, базирана на Solana, с устойчива функционалност, предварителното пускане на продажба на Penguiana е навременно, предлагайки на ранните инвеститори златна възможност да участват в този проект с огромен потенциал за растеж.

Предварителна продажба на Penguiana

Предварителната продажба на Penguiana, която ще започна в петък, 3 май 2024 г., е ключов момент за ентусиастите и инвеститорите, готови да се включат във вълната от меме монети, изградени на Solana.

За тези, които се интересуват от участие, подробностите са лесно достъпни на уебсайта на Penguiana.

Подробности за предварителната продажба на Penguiana

  • Общо предлагане: 100 милионa $PENGU токена
  • Разпределение на предварителната продажба: 60,000,000 $PENGU токена (60% от общото предлагане).
  • Продължителност на предварителната продажба: 30 дни.

Има минимален праг за покупка от 0.5 SOL и максимален праг за покупка от 100 SOL, за да бъде възможно най-справедлива.

Как да участвате в предварителната продажба на Penguiana

  • Създайте Solana портфейл: Опциите включват Trust Wallet или Phantom.
  • Придобиване на $SOL: Предлага се на големи борси като Binance, Coinbase или Kucoin.
  • Присъединете се към предварителната продажба: Посетете страницата за предпродажбата на Penguiana и следвайте инструкциите, за да закупите $PENGU.
  • Завършете покупката си: Изпратете $SOL на посочения адрес на предварителната продажба и използвайте таблото за управление, за да изчислите колко $PENGU искате да придобиете.
  • Получаване на токените: Токените $PENGU ще бъдат изпратени чрез airdrop в портфейла ви след приключване на предварителната продажба.

Отвъд предварителната продажба: Какво следва за Penguiana?

Penguiana има за цел да надхвърли типичната меме монета, като предоставя реална функционалност и насърчава растеж, движен от общността. Използвайки усъвършенстваната блокчейн технология на Solana, Penguiana обещава безпроблемно и обогатяващо изживяване за всички притежатели на токени, като поставя нов стандарт в сектора на меме монетите.

Присъединете се към общностите на Penguiana в Telegram и Discord, за да бъдете информирани за последните съобщения.

За Penguiana

Penguiana е пионерски проект за меме монети в блокчейна на Solana, създаден да интегрира забавлението на меме културата с доходността и ангажираността на блокчейн игра от типа “Play-To-Earn”. Като използва високата производителност на Solana и ниските разходи по транзакциите, Penguiana има за цел да осигури безпроблемно и завладяващо гейминг изживяване, което също така възнаграждава своите играчи.

Бъдете в крак с новостите, като следвате Penguiana в социалните медии

Уебсайт: https://penguiana.com/

X: https://twitter.com/penguinaonsol

Telegram: https://t.me/penguiana

Discord: https://discord.com/invite/y7M3yDFjUt

Контакти

Име: Зан Ковалски

Имейл: [email protected]

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.